reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Aniawa,ja tylko odniosłam sie do postu emiliab,która napisała,że idzie na grupe,bo tam sie wszystko przeniosło,wiec napisałam,że szkoda by było,gdybysmy sie podzieliły.Raaany...nie wiedziałam,ze taką dyskusje tym wywołam:)!

reklama
no i się wyjaśniło. chodziło o inną grupę niż tę od wstawianie zdjęć, do niej ja dostępu nie mam :-(, ale może to i dobrze w sumie, bo wiem o co chodzi i jednak mam zdecydowanie inne zdanie niż chyba większość z Was

Ja piernicze, o co ta cała afera bo nie rozumiem ?
Wchodzę z rańca, a tu posty poedytowane, nie wiadomo o co chodzi, Natolin zaraz potnie się mydłem bo czegoś nie przeczytała ( ;-) ), i że grupa zamknięta.... Łolaboga !

Ja się witam, my właśnie łapiemy pierwszą drzemkę i mamy zajebisty suwaczek :-)

Witam się i ja,
wstaliśmy już po 7, wtedy też weszłam na forum i ponadrabiałam wieczorne posty. Widzę,że rozmowa się toczy o grupie zamkniętej. Od siebie powiem tyle- nie chciałabym żeby to forum które tutaj mamy, te wszystkie porady cenne zamarły śmiercią tragiczną.
Natolin ale przecież Ty masz dostęp do tej grupy gdzie są zdjęcia, numer tel itp.

A ja nadal w piżamie. W niepościelonym łóżku. Nawet jakoś nie mam chęci tego zmieniać.
Chciałabym pójść na spacer,ale chyba zimno jest. Nie mam termometra więc nawet nie sprawdzę.
Dzisiaj mają podobno być wyniki z egzaminu!

Sugar witaj i proszę nie uciekaj!
Rzutka- gratulujemy 5 miesięcy!

reklama
Do góry