reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

sugar, mi Twojego ciętego jęzorka też brakowało:tak:a z kim nas zdradzałaś, jeśli można wiedzieć?
Jakiego ciętego, ja mam cały jęzorek ;-) A na poważnie... ja jestem sugar and spice, złote serce, ale i szczera do bólu...
sugar ja też się cieszę, że jesteś, chociaż sama od nas uciekłaś!!! ;-)

Oj tak,potwierdzam,sugar ma "kochanka" facebooka;-)
Papla, więcej free gifta nie dostaniesz ;-)

A propos tych zamkniętych wątków- każdy ma prawo, ja też sobie mogę z emilką, Efką i np. ulisią stworzyc zamkniętego i co komu do tego? Tylko niesmacznie się robi, jak na głównym ktoś pisze, że coś tam coś tam na zamkniętym- to drażni. Kto zainteresowany i dopuszczony sam na zamknięty trafi, albo się na PW powiadamiajcie.

Ostatnia edycja:
reklama
NATOLIN zgadnij co mi sie w garku pichci!!!!:))))))))))))

ZALEWAJA!!!!!!!!!!!!!!!! i to z wlasnoreznie ukiszonego zurku:))))) przyjedziesz na miche?? czy wyslac poleconym??:)))))))

sugar zgadzam się :-)
dziulka przyjeżdżam!!! takiej szansy nie przepuszczę, we Francji byłam jako dziecko wczesnoszkolne :-(
rzutka to zazdroszczę, a mogę o coś jeszcze zapytać odnośnie porodu i szpitala?

witam sie popoludniowo:)od 7 rano toczylam walke o sen no i udalo sie padlo moje dziecie:)15 min temu!normalnie masakra;(chyba dostal jakies uczulenie na lozeczko!!!chyba ma za malo przestrzeni albo jak to moja mama powiedziala ze wyczuwa sytuacje w domu hmmm...nic jej nie mowilam ze jest baba zegarowa w domu.
Natolin naprawde masz swira na punkcie porodu?!;)
Tomas zdroweczka zyczymy dla Zuzi
Mala_mi udanych zakupow:)to kiedy oblewamy zdany egzamin?:)
Rzutka gratki z okazji 5 miesiecznicy:)
Kasis zdrowka zycze i wysylam fluidy!:)
no i po drzemce;(jejku co sie dzieje z moim dzieciem;(cos mi sie popsul buuuu.....

O matko jedyna :-) grupy, grupki, grupeczki, fora, podfora, podforki (potworki???):-))))

Melduje, ze udalo nam sie z malzem wstawic filmik na galerii zamknietej. Jesli chodzi o mnie, to intereuje mnie wylacznie galeria zamknieta wlasnie (a dzis rano widze, ze GZ mocno wciagnela tez mego meza...). Reszte dyskusji preferuje tu i na naszych watkach tematycznych.

happy- a monimoni nie wyslala Ci jeszcze zaproszenia na zamknieta?

sugar - Ty plotkaro :-)

Rzutka - pieeeekny suwaczek.Gratulujemy Hubsonowi powaznego wieku.

Tomas - wyrazy wspolczucia i duuuzo zdrowka.

moriam - Tobie tez zdroweczka!!

Joli, magnolia - trzymam kciuki.

Pawel znow mi spi na rekach. Nawet jeszcze sie nie zdoilam ;-/

Uciekam na tematyczne.

Aaaa, mala mi - co z tym wynikiem egzaminu??

Ostatnia edycja:
witam poludniowo znad talerza kanapek i saltki z majonezem...

prostuje raz i konkretnie o jaka grupe chodzi...

w grupie tej jestem zanim trafilam kiedykolwiek na glowny, tam jest Makuc, Frogg, Mona,Madziks20, Guzik,i kilka innych -jakos tak wyszlo ze zadna z nas na poczatku ciazy nie pisala na glownym. Madziks uprywatnila te grupe bo tak lepiej, nie sluzy ona do obsmarowywania po ciuchu dziewczyn z glonwego tylko wczoraj dyskutowalismy wieczorem o jednym problemie- pisalam na priv do aniawy i natolin o co kaman, po to zeby podczytujace nas osoby z innych watkow i forum a nie udzielajace sie tutaj wcale nie robily nam burdlu w naszym porzadeczku.https://www.babyboom.pl/forum/group...apraszam-wszystkie-przyszle-mamy-page732.html - to jest ta grupa, zarzadza nia Madziks i zaufajcie ze nie obgadujemy tam nikogo z glownego od nas. jak zaczelam raczkowac na forum to wlasnei od tamtego watku bo ...jakos nie umialam sie wgryzc tu na glowny:))
ja dalej nie wiem o co kaman z tymi grupami...ale w sumie uszy mnie nie piekły więc zaufam Ci Dziulka że tych nie wdrożonych nie obgadujecie;-)
Sugar to jak założysz taką grupę to pomyśl też o mnie...hihi bo wiesz ja też lubię facebooka;-):-)

Miłosz ma popołudniową drzemkę a ja myślę co powinnam uczynić by mi się chciało tak jak mi się nie chce (chodzi o porządki i tym podobne bzdety)????

Edit: Dziulka narobiłaś mi takiego smaka na zalewajkę że jak będziesz wysyłać Natolince to ja też Ci chętnie podam swój adres i jeśli możesz to też wyślij mi miseczkę piorytetem;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
miniu mam świra odkąd pamiętam(tzn autentycznie od dziecka),ale teraz mi się to znacznie pogłębiło.
a napiszę coś jeszcze po czym w ogóle padniecie chyba i zaczniecie naprawdę źle o mnie myśleć - jestem nadal w piżamie w łóżku i może któraś zgadnie co leży koło mnie? :-D

reklama
chciałam zapytać czy miałaś tam swojego lekarza, czy płaciłaś za położną albo za coś innego i czy miałaś poród SN,ale jeśli opisywałaś swój poród na odpowiednim wątku to zaraz dotrę i poczytam
przeczytałam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry