Wyleczyłam, srajdam bez płaczu i wycia z bólu, czopkami na zamówienie- chcesz przepis?
dr n. med. J. Lubikowski - Proktolog Szczecin - Szczelina Odbytu
My już po wizycie, dostaliśmy maśc z detromycyną, może pomoże... Artek ma jakby lekko naciętą skórę odbytu. Ja uważam, że go piguła załatwiła, jak leżeliśmy w szpitalu "odgazowywała" go termometrem, aż mu krew poleciała.
Jak przeczytałam ten opis, to wydaje mi się, że też mam tę szczelinę. Bynajmniej wszystkie objawy na to wskazują. Do hemoroidów mi to nie pasowało a do lekarza mam nie po drodze, więc dotychczas tylko się męczyłam nie wiedząc co mi dolega.
Jeżeli zrobią mi tę maść bez recepty, to dawaj przepis :-)
Takiej pigule osobiście bym termometr w d***ę wsadziła i odgazowała
a i mam pytanie o kupie (pardon) - co to znaczy jak dziecko cyckowe (li i jedynie) ma w kupie takie czarne kropki, jakby mak albo pestki kiwi (nie jadłam ani maku ani kiwi, ani pestek kiwi)????
EDIT: a moje dziecko dosłownie przed chwila skonczyło 3 miesiące, 3 tygodnie, 3 dni, 3 godziny i 3 minuty!
Gratuluję trójeczek!! Patrzyłaś czy w mleczku masz może pesteczki?

frogg ty za to masz piękne dwie czwóreczki!
mamaagusi ja też mam dzisiaj zły dzień. Czekam z niecierpliwością aż moje starsze dziecię skończy się prysznicować i spadam spać. Mam dosyć na dzisiaj. Wszystko mnie drażni. Po południu byłam tak zdołowana, że mało się nie popłakałam. Sama nie wiem o co chodzi. Chyba o całokształt z niewyspaniem na czele.