reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wiem Natolin, wiem i bardzo to cenie, mi jest strasznie głupio, że tak kombinuję. Moja szwagierka tak jak i mój mąż nie poszli do bierzmowania przez siostrę zakonną, szkoda gadać normalnie.

no tu tu , a gdzie mam byc jak ja uzależniona :-)

dziulka no proszę to teraz takie cacka w piekarni sprzedają? :-) oj to moglabym chodzic po chleb kilka razy dziennie

strip to ja jestem w tyle .... dopiero obejrzalam 11ty ... buuuuuuuuu

no serio czuje smyranie od srodka;p
Strip a może chcesz nam o czymś powiedzieć
FROGG - co do meczu- ja mam podzielna uwage. po drugie po co ogladac-Real nie wygral z Lyonem jeszcze do tej pory wiec chyba tylko posprzataja nasz stadion:))))))) siedze w szaliku mojej druzyny i jape dre:)))))))))))

poza tym moja mama dzisiaj mnie wypuscila na wolnosc, poszlam po chleb... wrocilam z butami...czarne szpile:))) a coooo:)
To czemu wcześniej nie gadałaś, wysłałabym męża i obstawiła na Lyon, bo ja to raczej zielona jak murawa w piłce nożnej. A i przed chwilą faktycznie słyszałam jak ktoś krzyczy to może takie echo niesie :)
Ojjj coś mam dorby humor dziś, będzie płacz w nocy coś czuje

Miłosz śpi od godz...ciekawe kiedy nastąpi wielkie przebudzenie??!!(znając mego syna to wtedy gdy będę najbardziej śpiąca);-)
FROGG - co do meczu- ja mam podzielna uwage. po drugie po co ogladac-Real nie wygral z Lyonem jeszcze do tej pory wiec chyba tylko posprzataja nasz stadion:))))))) siedze w szaliku mojej druzyny i jape dre:)))))))))))

poza tym moja mama dzisiaj mnie wypuscila na wolnosc, poszlam po chleb... wrocilam z butami...czarne szpile:))) a coooo:)
Kurcze nie ma to ja iść po chleb a wrócić z jakąś odlotową zdobyczą...ja takie wyjścia lubię najbardziej (mój M trochę mniej);-):-)
Natolin udanej wizyty u dziadków no i oczywiście szerokiej drogi i nie stresuj się bo warunki są znośne:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
frog - wiem ze nie przechodzą, więc tym bardziej mnie te czarne kropy w kupie zastanawiają... pokątnie mak wcina gnojek czy co???
łatwo sprawdzić: jak śpi słodko i namiętnie to pokątnie wcina mak gnojek:-D
Dziewczyny,nawet nie jestem w stanie Was doczytac do końca.Ano,wcięło mnie,bo katastrofa grzewcza w domu.Dziękuję bardzo za miłe słowa pod moim adresem- Mamaagusi,Ida,Natolin,jak jeszcze nie doczytałam kogos,to przepraszam,nadrobię:).Krótko mówiąc jak tylko się ogarnę,co mam nadzieje nastąpi może dziś póxnym wieczorem albo jutro,to się odezwę:).A co do zamkniętej grupy,ja naprawdę mogę poczekać,nieśpieszy mi sie do męczenia z durnymi fotoszopami;))).Jeszcze raz sorry z chaotyczny post,żyję,miło,że pamiętacie:)
ja niedawno przez katastrofę grzewczą u teściów musiałam nocować (cip cip kura) więc i Tobie współczuję bo przy małym szkrabie taka przygoda jest nieteges:-(a co do zwierząt, to skoro my się z (foto)szopami męczymy to dlaczego ktoś ma mieć lepiej? PRZYJĄĆ JĄ I NIECH SIĘ MĘCZY Z NAMI:-D:-D:-D

Iduś mi tego dystansu nadal brak i chyba zawsze tak zostanie... :-(
EEEEE, pogubiłam się... dystansu do czego, natuś? bo zanim znajdę posta to osiwieję;) kciukasy za podróż!!!!!!!!!!!!!!!

Natolin no niby ok ale strasznie jej przykro, że skończyło się to cesarką. no i mała teraz nie jest z nią. jest bardzo podobna do mojej córeczki. była chwilę w inkubatorze ale podobno tylko po to żeby ją dogrzać. przed cesarką tętno na ktg zaczęło spadać do 20 więc baliśmy się, ze będzie miała jakieś problemy później ale podobno jest ok
historia podobna do mojej... najważniejsze że obie kobitki żyją i ,zapewniam cię, z każdą chwilą czują się lepiej!!! sn czy cc - dzidzia się wykluła! reszta nieważna;)))
Martwi mnie tylko temperatura na dworze,no ale samochodem jedziemy to chyba nie powinien mały zmarznąć nie??
bez przesadyzmu:))) będzie ok!!!
a po tym jak nie moglam wczoraj samochodu odpalic, przyjechalo assistance i samochod odpalil bez problemu a ja wyszlam na kretynke,
złośliwość rzeczy martwych...;)))
no serio czuje smyranie od srodka;p
a podaj lokalizację męża?:cool2::-D:laugh2: dobra, to było trochę niesmaczne, jeszcze nie ma 22ej:eek:

Do góry