reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

A ja się musze pożalić, że pisałam Wam takiego długiego posta i wogóle i D. mnie tak wtępił, że musiałam wszystko wyłączyć :wściekła/y: teraz siedzę z telepiącymi się łapami i mam takiego nerwa, że szok, wiec pewnie zanim znowu wsio napiszę to trochę minie.... ach....

reklama
a ja ponowie pytanie. Któas robiła zakupy internetowe spozywcze typu np Piotr i Paweł? Zadowolone z zakupów? czy oni wnosza towar np winda na 7 pietro? i jak płaciłyscie?

a ja ponowie pytanie. Któas robiła zakupy internetowe spozywcze typu np Piotr i Paweł? Zadowolone z zakupów? czy oni wnosza towar np winda na 7 pietro? i jak płaciłyscie?
moja mama zawsze robi w Almie. wnoszą do kuchni nawet. płaci prze iPeKaO ale można tez przy odbiorze.
nie wiem jak Piotr i Paweł.

Sarisa – jak samopoczucie? Lepiej się już miewasz? U mnie nic tylko gorzej niestety i chyba wolałabym się czuć źle sama ze sobą teraz niż źle we własnym mieszkaniu i z D. :(
Happybeti – kurde, że też coś takiego musiała Wam się przytracić :/ miejmy nadzieję, że fachowcy wszystkiemu szybko i sprawnie zaradzą!
E-Lona – cieszę się, że z Laurą wszystko Oki:)
Rysia85 – a ja do tej pory nic nie dostałam :( wszystkie o tych przesyłkach piszecie a u nie ni widu ni słychu o takowych. Zapomnieli o bidnej makuc czy cooo?
EFA – to tak jak i u nas. Mała już praktycznie tydzień w domu siedziała, więc dzisiaj mimo wszystko spacerek się odbył (wprawdzie tylko do sklepu i powrotem ale zawsze). Teoretycznie do -10 można ze szkrabami wychodzić… No i tak jak Sugar napisała czasami przy -3 jest dużo chłodniej niż przy -10.
Margeritta – współczuję tej przeprawy ze sprzedawcą z allegro. Kurcze kto by pomyślał, że taka akcja może z tego wyjść. Życzę Ci aby wszystko się szybko i oczywiście z profitami dla Ciebie zakończyło!
DAWIDOWE – zdrówka dla Twojej Królewny życzę:)) i Tobie MALUTKA dla Bartusia też!
Mała_mi – olać teściową sikiem prostym. Najważniejsze, że sobie radzicie! I obyście dawali radę zawsze, zawsze, zawsze:) swoją drogą to głupia pindulencja z niej… ech…. Skąd się tacy ludzie biorą?
Ika – dużo siły w opiece nad małżem i dzieciem życzę;) Mamy z BB to dzielne kobiety, więc na bank dasz radę!
DORIS – wsio na wątku o chłopach opisałam, bo tu już nie miałam ochoty „śmiecić”….
E-lona – staram się ale ja nie wiem skąd facetom tak na łeb czasem bije.. :(

ufff i nadrobiłam:) teraz spadam dalej z D. walczyć brrrrr

Wpadam na główny na chwilkę.Uśpiłam małego,godzinę walczył ze snem,do łóżeczka,z łóżeczka,na rączki,na kocyk,herbatka,niunianie,do łóżeczka,na rączki...aż w końcu padł na rękach.Głowa mnie tak boli,że muszę wziąść tabletkę,a rzadko po nie sięgam:-(Jakoś mi źle ogólnie...smutno....samotno,jakąś mam fazę dziś na "Nikt mnie nie kocha,nie całuje ..."itp...ble ble ble :rofl2:Nie słuchajcie mnie hehe;-)

A z małym na wizycie poszło bardzo szybko.Mieliśmy na 13.00,a 13.20 już byliśmy w domu.W gabinecie byliśmy z 5 minut.Ponieważ byliśmy z pleśniawkami,to nie musiałam małego rozbierać do pieluszki,bo wszystko ok oprócz buźki.Zawsze przed wizytą ważą i mierzą ale lekarka dała nam wybór,bo po co dziecko rozbierać itp,no i nie chcieliśmy.W sumie to zaraz w marcu ostatnie szczepienie nasz czeka i wtedy się zważymy.A co do pleśniawek to znowu kazała smarować Nystatyną w zawiesinie i podawać priobiotyk.Mają zejść w ciągu tygodnia max.Noo zobaczymy.

Nie no idę po tą tabletkę i kawkę sobie strzelę bo wymiękam z tym bólem głowy.

czarodziejka to trzymam kciuki zeby jednak ten dramat z plesniawkami sie skonczyl za max tydzien :-) I nie smutaj się , bo my Cię tu wszystkie kochamy !!!
no i ja tez nabralam ochoty na kawkę :-).

reklama
Do góry