reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no wiecie bąk od czasu do czasu jest wskazany:-), ale nie co pół godziny i to jeszcze z takim zapachem . A karmiona tym co zawsze, oj juz wiem po czym, kupiłam jej wczoraj psiego HOT-DOGa hmmmmmm juz jej wiecej nie kupie

Ancze ,dobrze myślisz,rób tak,jak pisałaś,ale tak na wszelki wypadek,gdyby nie pomogło,to w dzien zastąp jej jeden posiłek "cycowy " czyms innym- obiadek np. plus deserek,czy np. owoce z kleikiem ryżowym,albo Sinlac łyżeczką.Wtedy to mleko akurat ściągniesz.

dziulka ja po prostu mam inny charakter, mnie by takie coś nie bawiła, a już na pewno nie w roli głównej (ale i u kogoś też nie). ale moja świadkowa ma podobne zdanie, więc nigdy by na to nie wpadła ;-) a ja byłam jej świadkową i ona też kategorycznie nie chciała panieńskiego

moj panienski był taki zwyczajny 5 lasek ( w tym jedna psiapsiólka zafaslokowana) upiłysmy sie, posmiałysmy sie i o 2:00 M. zadzwonił, zebysmy wróciły. Bo chłopy w tym czasie mieli domowego grilla. I mieliśmy wspólna imprezke heehe bez striptizów itp itd. I było milusio :)

reklama
Do góry