reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no to zdróweczko . Ja dzis nie , bo mnie cos jajniki napinkalaja chyba zbliża się to co od ponad roku odeszło w zapomnienie .

uuu no to nie zazdraszczam,chociaż mnie to też niedługo czeka,bo za jakieś półtora tygodnia przechodzę na zwykle tabletki anty(nie Azalia dla karmiących) i gin mówi,że po nich już dostane

a mnie Azalia lezy w półce nietknięta i nie wiem czy ją jeszcze zdąże wogole zazyc. Karmienie pomalu się kończy, okresu jeszcze nie mam (a chcialam zacząć brac wlasnie przy pierwszym okresie)- no i znów jakis dylemat :->

chyba czas na mnie , bo niedługo pobudka pewnie :-(
jeszcze tylko zagłosuje na córcię Sarisy ;-D ... a co, będę pierwsza !

Dobrej nocy !!!

Ostatnia edycja:
Ja pierniczę juz Azalię,raz zapomniałam tabletki wziąść,dzwonię do gina a ten mi mówi,że nie mam ochrony przez najbliższe 7 dni.Trzeba się tez trzymać bardzo godzin,ale to wiadomo jak się karmi piersią to tez w jakiś tam sposób chroni.Natomiast jeśli już nie karmię to się boję ich używać.

No to kiedy idziemy na te balety potuptać nóżką;-):-D

Witam się pierwsza:-)
Chciałam tylko napisać że jestem padnięta bo dziecko zepsuło mi sie całkowicie. Dzisiaj w nocy budził się co godz. z płaczem-tylko na rękach się uspakajał a o 5 wstał już na dobre i z tego co widzę nie zamierza już usnąć.Aaaaaaaaaaaaaaaa ratunku- jakieś psychotropy by mi się przydały bo zaraz zwariuje ze zmęczenia!!! No nic żale wylane a teraz uciekam Was czytać po od mojej wczorajszej nieobecności sporo napisałyście i jedyne do czego bez czytania mogę się odnieść to Sarisa głosik na Zuzie oddany!!!:-)

To i ja się witam. My też nie śpimy od jakiegoś czasu, bo córka jedzie do teatru i trzeba ją wyprawić.

Sarisa głos oddany.

Witam:).U mnie nic ciekawego,nocka "taka se".Ostatnio jestem tak wykonczona,że zasypiam na ostatnim(?) karmieniu razem z Niunią.
Sariska,zagłosowane:)
Miniu,bedę Cie wołać do skutku:))).

My też nie śpimy, pobudki na włożenie smoka były o 2,3 i o 4 jeść. Coś się popsuło moje dziecko bo już nie śpi a ja nieprzytomna!

reklama
Witamy się :-)
sarisko zagłosowane... myślałam, że pierwsza będę... :-(

Co to czytam? Noc zepsutych dzieci? Artek noc przespał pięknie, nie licząc salw śmiechu przezsennego w okolicach 3 rano. Obudził się za to o 5.30 zwarty i gotowy. Tata próbował uśpic, to mu Artek pośpiewał, poopowiadał to tamto. Teraz śpi... a mi się już nie chce.
A może spróbuję jeszcze?

Do góry