makuc
Fanka BB :)
nooo jak to? nie potrafisz tak?On to by chyba chciał, żeby najpierw w garnku ugotować ziemniaki, potem w tym samym garnku usmażyć kotlety, a potem w nim surówkę zrobić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo jak to? nie potrafisz tak?On to by chyba chciał, żeby najpierw w garnku ugotować ziemniaki, potem w tym samym garnku usmażyć kotlety, a potem w nim surówkę zrobić![]()
makuc to nie ja napisałam ;-) zapożyczyłam tylko. a co jest naszym wspólnym kierunkiem to się można domyślać, więc podejrzewam, że taki wspólny kierunek ma większość z nas ze swoimi mężami (czy też nie-mężami ;-) ) tylko mi po prostu ten wspólny kierunek wystarcza
sarisa zagłosowałam :-) Jako PIERWSZA!!!
Dzień dobry wsiem ;-)