MONIMONI tez myslalam o leczu ale dzisiaj frytasy byly i steki panierowane cielece (gotowe z mrozonek ale mniam). jutro obiad z glowy bo do mamy idziemy wiec pewnie waloweczka na poniedzialek bedzie albo i dluzej bo mamusia moja gotuje porcje na wojne doslownie.
reklama
NATOLIN u mnie po drugiej stronie ulicy sa takei zarypiste kebaby ze mozna pasc i to rasowi turcy je robia.... jak pierwszy raz zjadlam to myslalam ze zjem razem z papierkiem!!! mniaaaaaam!!! ehhhhhhhh zarlokiem sie urodzic....
a teraz czytalam znaczenie imienia Leane, no i wyszlo ze moje dziecie bedzie jak ja... "odwazna, mila, brnaca uparcie do celu a jesli ktos zagraza jej rodzinie to przeistacza sie w dzika bestie i walczy dokad nie zniszczy..."- noz kurcze chyba jednak moj charakter...a imieniny swietujemy 22 marca
)))))))))) opijemy mala... mlekiem
))
a propos od dzisiaj przeszlam na mleczko 2. to od 6 mcy.
a teraz czytalam znaczenie imienia Leane, no i wyszlo ze moje dziecie bedzie jak ja... "odwazna, mila, brnaca uparcie do celu a jesli ktos zagraza jej rodzinie to przeistacza sie w dzika bestie i walczy dokad nie zniszczy..."- noz kurcze chyba jednak moj charakter...a imieniny swietujemy 22 marca
a propos od dzisiaj przeszlam na mleczko 2. to od 6 mcy.
mi pediatra mowila ze juz teraz pod koniec 5 moge wprowadzic. a 5 mcy konczymy 27 lutego
juppii bedzie 5!!!!!!!!!
a co do kebaba to nic mi nie mow ;..bo wlascicielem ieszkaja u mnei w bloku
))))))) jeezzu ale mnie zassalo...
a co do kebaba to nic mi nie mow ;..bo wlascicielem ieszkaja u mnei w bloku
magnolia85
Zaangażowana w BB
ja pierdziele, na świeta noc takiego smaka robić!!! wciągnęłabym w 3 minuty i tego kebaba i karkóweczke, mniam. no nic, piwa sie napije
emiliab super, że imprezka się udała i zazdroszczę tych smakołyków w zapasie:-)
a jeśli chodzi o zdrówko (miło, że pytasz
to dziś zdecydowanie lepiej, głowa nie boli, gardło też nie, postanowiłam, że nie dam się tej paskudnej grypie i póki co...tfu tfu udaje się
) a Werka jak zawsze zadowolona, nie zauważyła nawet, że mamy koło niej nie ma
)
magnolia łącze się w bólu posiadanie chwilowo buzużytecznego małża. Mój niby chory, hmm tylko ciekawe, że ma siłę grać w gry cały dzień
Dziulka szkoda, że fotki będą na zamkniętej galerii, niestety nie będe mogła ich zobaczyć
doris ano niestety za półtora miesiąca wracam do pracy. Z jednej strony się cieszę bo skapciałam w tym domu i będzie wkońcu jakiś kontakt z ludźmi no a z drugiej wiadomo zostawiam Werke
dagisu gratuluję suwaczka!!
Dziś pierwszy sukces picia z butli
) po miesiącu walki
)wypiła całe 60ml i wołała o jezscze
) Oby tak już jej zostało.
Uciekam do chorego mężulka
) Dobrej nocki wszystkim!!!
a jeśli chodzi o zdrówko (miło, że pytasz
magnolia łącze się w bólu posiadanie chwilowo buzużytecznego małża. Mój niby chory, hmm tylko ciekawe, że ma siłę grać w gry cały dzień

Dziulka szkoda, że fotki będą na zamkniętej galerii, niestety nie będe mogła ich zobaczyć
doris ano niestety za półtora miesiąca wracam do pracy. Z jednej strony się cieszę bo skapciałam w tym domu i będzie wkońcu jakiś kontakt z ludźmi no a z drugiej wiadomo zostawiam Werke
dagisu gratuluję suwaczka!!
Dziś pierwszy sukces picia z butli
Uciekam do chorego mężulka
reklama