Dzilka, Joli gratuluje suwaczków
dużo zdrówka dla Waszych pociech:-)
makuc codziennie walczyłyśmy z butlą i wreszcie po 4 tygodniach męczarni chwyciła...musisz się zorientować w czym problem bo u mnie zdecydowanie z mlekiem bo moje z butli piła więc butle jako tako toleruje.
Alicja super,ze się wyspałaś!!!
Kasia33 u mnie było podejrzenie mięśniaka ale po wykonanej histeroskopii okazało się, że to polip. A po porodzie dowiedziałam się, że w ciąży też podobno miałam mięśniaka a giniu nic mi nie powiedział...teraz już nie mam ale trzeba obserwować bo lubią się odnawiać:-(
rysia a to niespodzianka
)) ja tez jak sie dowiedziałam,ze bedzie dziewczynka to starałam sie kupowac raczej neutralne kolory bo wiadomo roznie bywa. tylko nie wiem co mi strzeliło do głowy zeby rózowy wózek kupić tym bardziej ze chcemy miec drugie dziecko. najwyzej jak bedzie chłopak to bedzie też w rózowym jeździł;-)
makuc codziennie walczyłyśmy z butlą i wreszcie po 4 tygodniach męczarni chwyciła...musisz się zorientować w czym problem bo u mnie zdecydowanie z mlekiem bo moje z butli piła więc butle jako tako toleruje.
Alicja super,ze się wyspałaś!!!
Kasia33 u mnie było podejrzenie mięśniaka ale po wykonanej histeroskopii okazało się, że to polip. A po porodzie dowiedziałam się, że w ciąży też podobno miałam mięśniaka a giniu nic mi nie powiedział...teraz już nie mam ale trzeba obserwować bo lubią się odnawiać:-(
rysia a to niespodzianka