reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

No to te dziąsła powinny być białe czy czerwone przy wychodzeniu ?
Kasis, trzymajcie się tam dzielnie. Teraz strasznie dużo tego syfu jest. Koleżanka mi mówiła, że oddziały przepełnione.

reklama
Kasis zdrówka dla Was!

Rzutka mój maly to sie w ogóle zaczął ślinic jakiś czas temu, na ostatnim szczepienie czyli prawie 6 tygodni temu pediatra mówiła że zęby będą u nas raczej szybko, jakis czas był mega ślinotok, ostatnio jakby mniej, wczoraj właśnie mówie do męża że zęby chyba przystopowały i że mały już sie tak nie ślini to dziś mam jazde bez trzymanki, slina sie leje strumieniami wec cięzko mi zaobserwować czy po dentinoxie akurat bardziej. Tylko u nast widać już białe kropeczki w miejscu dolnych jedynek, tzn było widać jeszcze wczoraj, bo dziś to dziąsło jest tak rozpulchnione że nic tam nie widze.

kasis szybkiego powrotu do zdrowia dla Błażejka.

Mój ślini się i bez żadnych specyfików. Często się krztusi ślinką, czasami kaszle. Zębów póki co brak. Nawet białych kropeczek nie widzę.

Dzieki dziewczynki za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia:)) a w szczególności dziękuje Sarisce i Natolince za pamięć i troskę:))) mam nadzieje,ze długo tu nie zabawimy oby jak najkrócej

No to pewnie u nas nie zęby.
W tym tygodniu skoczę na szczepienie to spytam jak to wygląda.
Ja przesunęłam szczepienie o 2 tygodnie bo nie chciałam jeździć po lekarzach jak poczekalnia pełna chorych dzieci. Zatrzęsienie jakieś teraz i szczególnie zapalenie oskrzeli.

a juz wiem o cyzm zapomnialam!!!!!!! jak wychodzilismy od mamy to maz ubieral Leane, i jak juz po spacerze bylismy w domu to ja patrze a malutka ma spodnie na lewej stronie ubrane! pytam meza czy widzial co zrobil? on : nie a co? ja mowie: wlozyles portki mlodej na lewa strone!!! widziales to?? a on: aaa bo tak byly polozone... noz myslalam ze mu pizdne czyms ciezkim w lepetyne bo zeby tego nei zauwazyc ze z jednej strony sa sztruksowate z kieszonkami a z drugiej gladkie?? no coz...poraz kolejny wyszlo ze facet ma jedna szara komorke...

reklama
Wczorajszy dzień miałam bardzo nerwowy, ale to nie przez męża. Szkoda gadać po prostu, jakie kłody życie czsami pod nogi rzuca. Dzisiaj wszystko się już poukładło, został tylko paskudny ból głowy.
No to sie ciesze, ze juz wszystko ok :) no i szkoda, ze te klody jednak pod nogi spadły ehh

NO i wreszcie nadrobiłam wczorajszy dzień :-)
Sarisa ja nie dałam rady obejrzeć tej jogi....serce się kraja,jak tak można to powinno być karalne!

Ja tez nie dałam po kilku sekundach wyłączyłam, ale byli znajomi i zaczełam i opowiadac o tym co widziałam i chciałam pokazać , skończyło sie tak samo wszyscy wkurzeni, ze ludzie na to patrza i nie dosc, ze nikt nie reaguje :( to jeszcze cholera ktos to nagrywa ehhh
Czesc :)

ja chcialam oglosic dobra nowine :) 17 lutego urodzila nam sie coreczka :) troche sie pospieszyla ale na szczescie nie jest wczesniakiem tydz ciazy 37/38

pozdrawiamy!!!!

REN kochana gratulacje . Ciesze sie, ze córcia juz na świecie :). I ma dzis 10 dni cudownie, niech sie teraz pieknie chowa :) i poprosimy o przedstawienia nam kruszynki :)

Dziewczynki, ale mielismy weekend caly czas odwiedziny i my odiwdzalismy, spacery itp itd , naprawde niewiem kiedy ten weekend minał. I wiem, ze bylam dzis rano na BB, ale niewiem czy cosik napisałam ? Bo wiem, ze zaczelam ale czy wyslałam? ehhh nie lubie tak
Tak wiec :
Dziulus gratki dla Leane :) i dla Ciebie :)
Joli dla Was również :)
Cambria i dla Was 2 dni spóźnione
Kasis zdrówka dla Ciebie i Błążejka, abyście szybkko do domku wrócili
Póki co to chyba tyle i póki co musze sie zmyc umyc mezowi plecy ehh i może uda mi sie wrócic hehe

Do góry