reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no i jestem :-)

Moriam no to kociak narozrabial :-(
Malutka no to zdrówka dla Bartusia . A ta masc bardzo fajna jest. Tez ja stosowalam jak Miki był maly. Cos jak Vick – tyle ze dla takich maluszków właśnie.
Onesmile zdrówka dla Was i główka do góry!!!!
margerita a może herbatka , albo woda przegotowana, bo z tego co piszesz to on chyba nie jest głodny tylko musi cos possac :-/
dobranocka ale Justysia ma spanie :-) . A Ty jak się czujesz oprócz tych mdłosci? Wszystko ok?

Witam ponownie:)

Oczywiście mam zaległości z całego dnia i wczorajszego wieczora do nadrobienia.
U mnie dzień zaczął się 5:45, bez pobudek w nocy na jedzenie po prostu szok !!!
Mąż dziś ma urlop bo ja się wybrałam do pracy na rozmowę z szefem:)
Była miła i konkretna i od 15 kwietnia wracam do pracy tyle że w domku z czego się bardzo cieszę bo będę blisko mojej córci.
Po załatwionej sprawie, zakupy i spacer z córcią.
Obiadek i w końcu zasiadłam do kompa.
A wogóle to się dziś zdenerwowałam z rana dzwonił mąż do przychodni żeby zarejestrować dziecko do lekarza - pani w rejestracji zapytała w jakim celu. On jej mówi że chciał dziecko skontrolować, po poradę i skierowanie. A ta mu na to - że po poradę to proszę przyjść jak Pani dr będzie przyjmować dłużej niż godzinę, po skierowanie proszę podejść po godzinie 14 powinno być wypisane jak się oczywiście Pani dr zgodzi wypisać. Skierowanie będąc na spacerze wybraliśmy, a po poradę to chyba będę się musiała wcześniej zaanonsować !!!
Myślałam że wykipię :angry:
Poza tym gratuluję mamom i ich dzieciaczkom - 5 na suwaczkach oraz pierwszych ząbków ;]
Pozdrawiam wszystkie październikowe mamuśki ;]
Oczywiście wszystkim chorowitkom życzę zdrowia i ich dzieciom także :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,dziękuję wam bardzo za przytulaski - pomogły.Bardzo się cieszę się,że was mam:tak:

Nastrój mi się troche poprawił,ale nadal nie jest super,więc nie zabawię u was długo co by nie smęcić;-)Na klatce na razie nie wiercą,za to nie mam dziś od rana wody - ani zimnej,ani ciepłe.Pochlastać się można,jakaś awaria chyba bo nie było żadnego ogłoszenia :wściekła/y:dobrze,że mam zawsze wodę mineralną w domu,to miałam dla małego.Krzyś śpi,ale jakoś niespokojnie.Trzy razy mi sie rozpłakał przez sen tak żałośnie,biegnę do pokoju a on śpi i popłakuje przez sen.Bidulek,ciekawe co może się śnić takiemu maluszkowi.Doczytałam o tych porwaniach dzieci....aż mnie ciarki przeszły,jeju ja nie wiem co bym zrobiła...zawyłabym się chyba!

Alicja(spóźnione ale szczere,aż wstyd) i Efa gratuluję 5 na suwaczku!
Kasis, gratuluję czwóreczki!
DORIS gratki dla Dorianka pierwszego ząbka!
emiliab, moriam, mała mi powodzenia na szczepieniach,oby w trakcie i po było jak najspokojniej.
onesmile zdrówka dla Pawełka!!

NIe wiem co mam ze sobą zrobić,mam wrażenie że wszystko mnie boli,jeszcze do tego ten wisielczy nastrój.Pewnie wszystko przez @...no i przez małża(chodzi o nastrój oczywiście,a nie ż emnie przez niego boli,żebyscie źle nie wywnioskowały) też niestety:-( Zobaczymy jak wróci z pracy jaka będzie atmosfera.Idę zrobić sobie jakąś kanapkę,bo narazie jestem tylko na jogurcie i jednej bułce.Wiecie...to odchudzanie...a tak przy okazji - nie moge dziś na siebie patrzeć,tak się sobie nie podobam.dobra,mówiłam że będe smęcić?Spadam i zajrze jak już znormalnieje(czyt.będę całkowicie sobą)
Buziaki mamuśki;-)

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny

malami - jakos dzis szczególnie o tobie mysle, bo moi nowi "współlokatorzy" doprowadzają mnei do furii po 2 dniach wiec nie wiem jak ty dajesz rade z tesciową. dzis w nocy Ilona (kuzynka) weszła do nas do sypialni i spytała "czy to dziecko naprawde musi tak płakac?". nie Qwa, nie musi tylko na złosc jej robi. WRYYY!!!! do tego rano jak zeszła o 10 na dół to zapytała kiedy będzie sniadanie. no może przez pierwsze dwa dni byłam życzliwa i traktowałam ich jak gosci wiec robiłam sniadania, ale bez przesady, trzeci dzien to juz nie goscie, niech sie sama obsłuży. szlag mnie trafia, bo to typ takiej księzniczki co przed lusterm siedzi godzine zanim na dół zejdzie, nie zmywa, bo własnie pomalowała paznokcie. on z kolei ciągle narzeka. za zimno, za głosno, internet za wolny, w telewizji nie to ogladamy. jutro maja rozmowe o prace w firmie mojego M. mam nadzieje, ze dostana i ze szybko sie wyprowadzą bo inaczej mnie szlag jasny trafi!!!!!!!!! to tyle się wam wyżaliłam.

Efa gratulacje dla Olusia 5!
Kasis, gratulacje dla Blazejka, mam nadzieje, ze czuje się już lepiej
Doris fajnie, ze macie juz pierwszy ząbek!
emiliab, moriam, mała mi powodzenia.
onesmile, malutka zdrówka dla maluchów!!
mamaagusi fajnie, że mała ładnie rośnie
frogg - trzymaj sie dzielnie
sarisa- głos oddany
margerita - łacze się w bólu, moj tez się potrafi 6 razy budzic na cyca. ostatnio o 3 biorę go do łóżka i tak juz spimy do rana, przynajmniej się wysypiam.

reklama
Hej!
Sarisa ten konkurs od nowa jest? Kliknęłam i patrze, a tam tylko 10 pkt.
.

tez sie zdziwiłam :(. Myslalałam, ze bede miała taką piekna liczbe a tu lipa.

Doris gratki dla Dorianka :)
mamagusi widze, ze ladnie przybrala :), ale córcia to drobinka raczej.
1smile wspolczuje i zycze poprawy
Margarita a moze faktycznie maly musi zassac? moze woda albo smoki pomoga
Dziulka to super, ze sie zreflektował i przeprosił
Moriam mam nadzieje, ze siersciuszek tych nowych mebli nie zasikał? moze to przez nie takie zachowanie?
Kahaa i Ty to tolerujesz?? jestes u siebie i masz maluszka w domu i jak i m sie kuzwa nie podoba to nie wy.............. ja. Co za tekst czy to dziecko musi tak płakać jakaas masakra.... I co to znaczy, ze Ty masz sniadania robic. Kochana dzis wieczorem im powiedz jakie zasady u Was w domu panuja, bo Ty masz byc spokojna i zadowolona, a nie sie glabami przejmowac- co za kuzwa ludzie- kto tych ludzi wychował!!!!!!!!
no nic musze zmykac

Ostatnia edycja:
Do góry