reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mąż śpi z niuńką na fotelu, a jej miauczenie jeszcze od czasu do czasu słychać. wqrwa mam takiego, że zaraz wybuchnę. szkoda że nie umiem sie wyryczeć jak Dziulka... nawet wymarudzic się porządnie nie umiem...
ehh, olać to wszystko...

reklama
Idka biedulko idz potluc pare sloikow, ja sie tak kiedys wyladowywalam:D
onesmile dzieki za cieple slowa. jak u was nocki juz lepiej?
calej reszcie rowniez za zainteresowanie dziekuje.
doris moj tez nic nie zrobi jak sam z malym jest, ale na mnie jezdzi jak robie tak samo ;p

To nasze chłopaki są teraz młodsze na suwaczkach niż w rzeczywistości!! hah! :)
Mała mi to gratki dla Lukiego tylko w sumie to jutro by mu strzeliła 5 :) hehe. kciuki za szczepienie
Roxanko i dla Patryczka też wszystkiego naj bo jemu za 2 dni strzeli 4 :) hehe
I pewnie też tak na suwaczkach sie pojawi?
mala mi to oni tam powinni być Ci nieźle wdzięczni, że tak sprzątasz. a z tym suwaczkiem to najlepiej zapytać kogoś kto ma dziecko z 31.10. któraś z nas, ma? bo wtedy co drugi miesiąc przecież też nie ma 31.
jakieś dziwne te nasze suwaczki :eek: no ja to z tym 31 bede miała ciągle jakieś opóźnienie, a i tak Patryczek najmłodszy;-)

własnie sprawdzilam i ... MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLKA :-)
no brawo dla Dorianka !!! :-)

Roxannka tryzmam kciuki, żeby jednak cierpliwości Ci wystarczyło. Jak syna tego uczyłam to pierwszej nocy płakał 1,5 godz, ale na drugi dzień już było lepiej.
właśnie najgorsze jest to że nie widze żeby było lepiej, staram sie być konsekwenta ale jak nie widze rezultatów to mi ręce opadają. Czasem ryk jest przez godzine całą, a innym razem przez 5-10 minut i bądz tu człowieku mądry :-(

Hejo a ja się muszę pochwalić, bo jutro ide do kina z Zuzka :) na "Burleskę" :)
miłego oglądania i proszę o relacje z filmu :tak:

serial "usta usta" zaliczony...nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam ten serial:-)
oj tak, uwielbiam :-) wogóle ostatnio strasznie serialowa się zrobiłam :nerd:

Iduś
, przytulam i łącze sie z tobą w bólu, chociaż u nas bardziej w dzień jest problem niż na noc ale ile się przy tym wymęcze to moje :-( więc wiem co czujesz! Oby te nasze dzieciaczki później nam jakoś wynagrodziły te "męki" ;-)a ty się wyżal kochana, bo to człowiekowi lepiej odrazu, ja dzisiaj po takiej duuuużej histerii zadzwoniłam do męża i chociaż przez telefon się wypłakałam bo nerwy mi puściły i jakoś lepiej mi się zrobiło, a mąż słysząc jak się czuje po drodze do domu jeszcze kwiatki kupił :zawstydzona/y:

kahaa, gratki z okazji suwaczka :-) a co do gości to brak słów, oby jak najszybciej się wynieśli i nie psuli ci humoru :tak:

kasis
również gratulacje dla Błażejka :-) i przede wszystkim zdrówka, zdrówka, zdrówka, napewno będzie lepiej ... przytulam!!!

Edit: Sarisko, właśnie zagłosowałam i chyba znowu byłam pierwsza :p Już ktoś pytał, jak wygląda ten ranking, na ktorym jestes miejscu ? Ja obstawiam pierwsze bo na kogo tyle osób by głosowało ;)

Uciekam spać bo chyba sama na placu boju zostałam ;)
Kolorowych ...

Ostatnia edycja:
A mnie coś omineło, że Natolin nie widzę ?
dziękuję za pamięć!!! poszłam wcześnie spać, bo byłam jakaś zmęczona, a teraz jest 5 nad ranem, a ja nadrabiam forum... a tak naprawdę to chciałam napisać jedno i idę spać:
nienawidzę zimy, kaloryferów i w ogóle całego sezonu grzewczego!!!
miłych snów...

Hehe,dzien dobry:).Troszke tylko później,niz Natuś się tu pojawiłam:).Obywatelski obowiązek spełniony,na Zuzi zagłosowane:).Tylko tak sobie myśle,że cos słabo sie staramy,Dziewczynki:).Skoro byłam dzis druga (pierwsza Roxi),po moim kliknięciu punktów 19,no,to jakos mało...tyle nas tu na forum...trzebaby bardziej zewrzec szeregi:))).
Nie wiem,jak to z tymi suwaczkami w tym miesiącu u Małej mi i Roxannki,to pogratuluje teraz Łukaszkowi piąteczki,a Patryczkowi czwóreczki:)))***
Co to ja jeszcze...
ano,nie udzielam sie ostatnio za bardzo,zwłaszcza wieczorami,bo Niunia nie daje.Jeszcze znajduje chwilę,by popisac troche z M.,ale na forum to juz niunia nie ma cierpliwości.Rano staram sie ponadrabiac,ale tez jak śpi,to staram się cokolwiek w domu zrobic ,no i tak to wygląda...przez te zębole obie juz jesteśmy wykończone.nigdy nie było u nas super z tym spaniem,ale ostatnio to juz w ogóle masakra jakaś- owszem,zaśnie bez problemu,jak zwykle,ale co z tego,jak po 15 min. pobudka i tak co chwila...całą noc dosłownie wisi na cycku,bo tylko to ja pociesza...nawet paracetamol na noc nie działa...
Elizabennett sie dzis nie meldowała z rana;).
No,nic,lecę na galerię maluszków,bo niuńka wczoraj nie pozwoliła:(.

No to i ja sie przywitam z rana skoro już o 5 miałam pobudke :/
Teraz Patryk szaleje z zabawkami u nas w łóżku a ja ledwo na oczy patrzy, ale na forum musiałam zajrzec ;) A tu cisza i spokój, to dobrze znaczy wszyscy się wyśpią :p
Może i ja się jeszcze zdrzemne bo synek zaczyna sie robic marudny :)

A na suwaczku nadal 4 nie ma :/ Pewnie dopiero jutro wskoczy bo dzisiaj dopiero "30 lutego" ;)))
mała mi
gratulacje dla Łukaszka :D ty sie juz doczekałaś ;)

Witam po koszmarnej, nieprzespanej, rozwrzeszczanej nocce i uciekam do lekarza. Dzisiaj zdecydowałam, że jednak pokażę się ginowi. Trzy tygodnie opóźnienia @ to trochę sporo. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Jak powie, że wszystko ok. to mogę jeszcze przez pół roku nie mieć, ale lepiej skontrolować.
Miłego dnia.

witam sie i ja z rana:) dzis w nocy troche kiepsko było bo mała budziła sie często i popłakiwała, nie wiem o co kaman. teraz śpi sobie a ja pranie wstawiłam, musze jeszcze poprasować i w domu troche poogarniac. kurcze, nie obejrzałam wczoraj Usta Usta, musze sprawdzic kiedy powtórki:) a mi tak jakos troszke przykro sie zrobiło bo rano myślałam ze dostane całusa od męża z okazji urodzin a tu ciiiisza. no nic dam mu czas do 16:) a jak wróci do domu bez kwiatka i wina to nie wpuszcze do domu;-)
Dziulka dobrze ze juz lepiej sie czujesz, a męża wykorzystaj na maksa!:)
Ida, współczuje problemów z usypianiem. oja Karola nie ma wiekszego problemu z tym choc ostatnio troche popłkuje czasem zanim usnie. niestety nie doradze Ci nic mądrego bo nie mam doswiadczenia w tej kwestii ale trzymam kciuki zeby jednak te problemy zniknęły
margerrita gratuluje 5 na suwaczku!

reklama
Witam ja i dołączam do mam niezadowolonych z nocy...u nas na szczęście bez płaczu, ale moje dziecie wymysliło sobie że bedzie sie w nocy na brzuch obracać i co jakiś czas na brzuchu lądował i wrzeszczał jak oszalały, z tym, że był to okrzyk radości, oczy jak 5 zł i po co spać...no ale jakos na zmiane go obracalismy na plecy i w pewnym momence się znudził i zasnął.

M ma dziś wolne wiec może co bede mogła porobic wecej bo Franek ostatnio uznaje tylko zabawy grupowe...
Miłego dnia!

Do góry