reklama
SARISKA on nie jest zly tylko on strasznie nienawidzi byc budzonym, polozyc sie, budzic, polozyc sie. ale szczerze?? WALI MNIE TO PO SAMYCH CYCKACH!!!! niech troche poczuje sie w roli mamusi bardzije doglebnie. ja tez mam prawo byc zmeczona czy chora. tymbardziej ze ja jestem z takich co padaja na ryj i sie nei skarza, dopiero jak juz naprawde braknie mi ostatnich sil to wtedy zaczne beczec i sie uzalac. on tez wie ze ja nie udaje ale dzisiaj ewidentnie mnie wpienil jak cholera swoja postawa. fakt -przeprosil za swoje zachowanie. i tu ma szczescie bo mojego focha by ogladal calusi dzionek o ile bym nie wyszla w cholere z domu i spacerowala pol dnia.jednak faceci to sa dupy a nie twardziele!!!!!
))))))))
dorisday2512
Fanka BB :)
Kasis gratuluję suwaczka :-)
Mona głowa do góry , jak mężus wróci (a to już przeciez blizej niż dalej) to wszystko wróci do normy.
Happybeti ale ta przerwa w forum to dopiero tej nocy będzie
Alicja musisz być ukochaną pania nauczycielką ;-) . Super ,ze ich odwiedzasz. No i oczywiście gratuluję wczorajszej 5 na suwaczku .
Joli powodzenia u alergologa
frogg u nas tez często te siuski wyciekają i malego trzeba calego przebierac. Myslalam ,ze to zla pielucha (za mala czy cos) ale okazuje się , ze tak się dzieje jak maly spi na boku :-/
A co do tej „jogi” w Ddtvn to ogladałam i wiedzialam ,ze to w niczym jogi nie przypomina. Powinni tym matkom poodbierac te dzieci. Rzucaja dziećmi jak kurczakami :-(
Efa buziaki dla Olusia i gratulacje pieknej piatki :-)
emiliab oby szczepienie poszło bez płaczu . Teraz doczytalam,ze dzieć popsuty... ale to po szczepieniu?
moriam powodzenia na szczepieniu. No i gratulacje nowego zakupu :-)
natolin i happybeti chyba spróbuję tych pieluch rosmanowskich. A o jakichs konkretnych mówicie? Bo nie wiem czy są rózne rodzaje?
Sarisa głos oddany. Ale dziś szalejesz od rana . My oczy otwarte tez mamy od 6.30 ,ale z łózka wstalismy o 10tej , a co?!;-)
ida ale Inusia ma charakterek. Córunia mamuni rośnie :-) Po co ma się sama soba zajmowac ,jak ma mamusię .
Rysia super ,ze spedzilas taki fajny wieczorek. Mnie zakupy zawsze poprawiaja humorek także zazdroszczę;-)
mała_mi no to gratulacje 5-tki
roxi trzymaj się i bądź twarda. W koncu zasnie. Gratuluję ukończenia 4 miesięcy
dziulka minus dla męża
A my nadrobiliśmy z Dorianek forum ;-) i zabieramy się za jakieś dzialanie: pranko , zmywanko … a kolo 14-tej pojedziemy odebrac Mikiego ze szkoly.
Milego dnia wszystkim !
Mona głowa do góry , jak mężus wróci (a to już przeciez blizej niż dalej) to wszystko wróci do normy.
Happybeti ale ta przerwa w forum to dopiero tej nocy będzie
Alicja musisz być ukochaną pania nauczycielką ;-) . Super ,ze ich odwiedzasz. No i oczywiście gratuluję wczorajszej 5 na suwaczku .
Joli powodzenia u alergologa
frogg u nas tez często te siuski wyciekają i malego trzeba calego przebierac. Myslalam ,ze to zla pielucha (za mala czy cos) ale okazuje się , ze tak się dzieje jak maly spi na boku :-/
A co do tej „jogi” w Ddtvn to ogladałam i wiedzialam ,ze to w niczym jogi nie przypomina. Powinni tym matkom poodbierac te dzieci. Rzucaja dziećmi jak kurczakami :-(
Efa buziaki dla Olusia i gratulacje pieknej piatki :-)
emiliab oby szczepienie poszło bez płaczu . Teraz doczytalam,ze dzieć popsuty... ale to po szczepieniu?
moriam powodzenia na szczepieniu. No i gratulacje nowego zakupu :-)
natolin i happybeti chyba spróbuję tych pieluch rosmanowskich. A o jakichs konkretnych mówicie? Bo nie wiem czy są rózne rodzaje?
Sarisa głos oddany. Ale dziś szalejesz od rana . My oczy otwarte tez mamy od 6.30 ,ale z łózka wstalismy o 10tej , a co?!;-)
ida ale Inusia ma charakterek. Córunia mamuni rośnie :-) Po co ma się sama soba zajmowac ,jak ma mamusię .
Rysia super ,ze spedzilas taki fajny wieczorek. Mnie zakupy zawsze poprawiaja humorek także zazdroszczę;-)

mała_mi no to gratulacje 5-tki
roxi trzymaj się i bądź twarda. W koncu zasnie. Gratuluję ukończenia 4 miesięcy
dziulka minus dla męża
A my nadrobiliśmy z Dorianek forum ;-) i zabieramy się za jakieś dzialanie: pranko , zmywanko … a kolo 14-tej pojedziemy odebrac Mikiego ze szkoly.
Milego dnia wszystkim !
emiliab
Doris jesteśmy przed szczepieniem(idziemy na 14).... Wyczuwa czy co? Ciekawe,jak będzie po szczepieniu

dorisday2512
własnie sprawdzilam i ... MAMY PIERWSZEGO ZĘBOLKA :-)
emiliab - pewnie to bedzie taka odwrotnosc powiedzenia "cisza przed burzą" . Trzymam kciuki!!!
emiliab - pewnie to bedzie taka odwrotnosc powiedzenia "cisza przed burzą" . Trzymam kciuki!!!
o rany, już myślałam, że nie dam rady was doczytać. szok. i tak pewnie nie napiszę wszystkiego co chciałam...
Dziulka trzymaj się i nie daj się tym mieśniom:-)
alicja faktycznie wstyd
i gratulacje
:-)
efa też serdeczne gratulacje
Sarisa a jak z naszymi głosami jesteś? bo gdzieś mi umknęło gdzie można sprawdzić na którym miejscu jesteś..
dobranocka super, że Justynce lepiej i współczuję tych nudności. sama je pamiętam z czasów ciąży...
Aga ostatnio strasznie marudna... normalnie ja nie wiem co jej się stało. i cały czas palcami gmera przy dolnym dziąśle z lewej strony ale ząbków nie widać.
Dzisiaj idziemy na ważenie. Mam nadzieję, że tym razem naszej lekarce waga będzie odpowiadać. bo jak powie, że ma za mało albo za dużo to nie wiem co jej zrobie
doris GRATULACJE!!!!!!!
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-)Coś i mnie choróbsko dopada, z nosa się leje i gardło zaczyna boleć.
zdróweczka dla MajkiNiedawno pochwaliłam się, że u nas wiosna i co... i już są efekty. Od wczoraj Majka ma chrypkę :-(
też zdróweczka dla małejdobrze ze poszłam do lekarza bo niunia ma poczatek zapalenia oskrzeli.
Dziulka trzymaj się i nie daj się tym mieśniom:-)
strasznie długo... trzymam kciuki za dobry wynikbyłam na ekg, badanie udało się sprawnie i spokojnie zrobić, ale wynik poznam dopiero na wizycie za dwa tygodnie...
trzymaj się kochana. dacie radę i szybko wrócicie do domu. oby to jak najszybciej było.witam sie wieczornie ze szptala(
nocka okropna, dzieciaczki budzily sie ja zamiast spac to nie moglam zasnąc, nad ranem złapała go taka duszność,aż mi sie chciało płakać razem z nim,teraz smacznie spi chociaz co chwile kaszel wstrętny masakra,mielismy przeswietlenie i ponoc nie ma zmian,ale cos lekarz na vobchodzie wieczornym byla srednio zorientowana(
bardzi mocno przytulam:-)Proszę mnie tylko wyprzytulać wirtualnie bo mi źle.
alicja faktycznie wstyd

efa też serdeczne gratulacje
powodzenia:-)dzisiaj idziemy na szczepienie. 3 dawka Infenrixa. No i zwazymy malego pulpeta![]()
Sarisa a jak z naszymi głosami jesteś? bo gdzieś mi umknęło gdzie można sprawdzić na którym miejscu jesteś..
dobranocka super, że Justynce lepiej i współczuję tych nudności. sama je pamiętam z czasów ciąży...
Aga ostatnio strasznie marudna... normalnie ja nie wiem co jej się stało. i cały czas palcami gmera przy dolnym dziąśle z lewej strony ale ząbków nie widać.
Dzisiaj idziemy na ważenie. Mam nadzieję, że tym razem naszej lekarce waga będzie odpowiadać. bo jak powie, że ma za mało albo za dużo to nie wiem co jej zrobie
doris GRATULACJE!!!!!!!
natolin
Ida a Inka się przekręca sama?
Roxanka jasne, że w ramach troski to pytanie było! :-) a Patryczka dawaj na korepetycje, chociaż wtedy to nie się będą razem bawić zamiast sami :-)
mala mi no to faktycznie ciekawe z tym suwaczkiem... ciekawe kiedy zrobi się pięć miesięcy Łukaszkowi...
moriam, emilab, mala mi kciuki za szczepienie :-)
frogg to jak obejrzysz o tych słoiczkach program to daj znać proszę :-)
dziulka " nie jestem miekkim ch... robiona"
no dobrze, że leżałam czytając to
dobre 
dorisday chyba te babydream są tylko jednego rodzaju. mi pasują, są twardsze, ale mi to na noc właśnie pasi, można kupić taką mini-paczuszkę, co są dwie sztuki, więc sobie akurat wypróbujesz. gratuluję ząbka!
mamaagusi za 2 tygodnie będziemy znać wynik, bo na wtedy mieliśmy już ustaloną wizytę, dlatego tak długo. i daj znać jak wrócicie z ważenia
mój synuś właśnie usnął, a męczył się przy tym zasypianiu... :-(
współczuję mu i nie wiem po kim to ma...
Roxanka jasne, że w ramach troski to pytanie było! :-) a Patryczka dawaj na korepetycje, chociaż wtedy to nie się będą razem bawić zamiast sami :-)
mala mi no to faktycznie ciekawe z tym suwaczkiem... ciekawe kiedy zrobi się pięć miesięcy Łukaszkowi...

moriam, emilab, mala mi kciuki za szczepienie :-)
frogg to jak obejrzysz o tych słoiczkach program to daj znać proszę :-)
dziulka " nie jestem miekkim ch... robiona"

dorisday chyba te babydream są tylko jednego rodzaju. mi pasują, są twardsze, ale mi to na noc właśnie pasi, można kupić taką mini-paczuszkę, co są dwie sztuki, więc sobie akurat wypróbujesz. gratuluję ząbka!
mamaagusi za 2 tygodnie będziemy znać wynik, bo na wtedy mieliśmy już ustaloną wizytę, dlatego tak długo. i daj znać jak wrócicie z ważenia
mój synuś właśnie usnął, a męczył się przy tym zasypianiu... :-(
współczuję mu i nie wiem po kim to ma...
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dziulka - wielki minus dla męża.
Emilab- mam nadzieję że Frankowi przejdzie i szczepienie nie pogorszy sytuacji.
doris- gratulujemy pierwszego ząbka!!
natolin- mam nadzieję że mój suwaczek nie stanął w miejscu na zawsze heh. Tyle że tym sposobem mój suwaczek teraz już zawsze będzie zakłamany? Mój synuś właśnie też usnął:-), ale padł szybko.
No a ja poodkurzałam. Rozwiesiłam tetrę wypraną Łukasza. Chyba jeszcze uprzątnę łazienkę, bo oczywiście poza mną nikt tam nie sprząta!!!!!!! A ja mam zamiar wieczorną kąpiel traktować jak relaks a do tego potrzebna mi czystość.
Emilab- mam nadzieję że Frankowi przejdzie i szczepienie nie pogorszy sytuacji.
doris- gratulujemy pierwszego ząbka!!
natolin- mam nadzieję że mój suwaczek nie stanął w miejscu na zawsze heh. Tyle że tym sposobem mój suwaczek teraz już zawsze będzie zakłamany? Mój synuś właśnie też usnął:-), ale padł szybko.
No a ja poodkurzałam. Rozwiesiłam tetrę wypraną Łukasza. Chyba jeszcze uprzątnę łazienkę, bo oczywiście poza mną nikt tam nie sprząta!!!!!!! A ja mam zamiar wieczorną kąpiel traktować jak relaks a do tego potrzebna mi czystość.
reklama
Hej!

Czarodziejka przytulam.
Malutka zdrówka dla Bartusia.
Dawidowe nasivin soft jest dla takich maluszków?
Lolisza nie ma za co przepraszać.
Dzięki za odpowiedź. Sporo tego dicofloru dajesz. Mi pediatra mówiła o połowie ampułki przed antybiotykiem jak Laura brała.
Sarisa ten konkurs od nowa jest? Kliknęłam i patrze, a tam tylko 10 pkt.
Mona mam nadzieję, że mąż jednak wróci na czas.
Makuc jeszcze nie znalazłaś wyłącznika? Jest za lewym uchem. :-)
Alicja, Efa gratuluję suwaczka.
Joli powodzenia na wizycie.
Frogg współczuję przebieranek.
Natolin chyba przy okazji kupię te babydream i wypróbuję. Ja robię na odwrót: na noc pampers, a w dzień dada. U mnie w biedronie nadal tylko z żabkami są.
Emilia, Moriam, Mała_mi oby szczepienia Franek, Maura i Łukaszek nie zauważyli
Roxannka tryzmam kciuki, żeby jednak cierpliwości Ci wystarczyło. Jak syna tego uczyłam to pierwszej nocy płakał 1,5 godz, ale na drugi dzień już było lepiej.
Ida, Roxannka moja Laura sama może leżeć tylko zaraz paluchy ssie i jak jest podejrzanie cicho to już wiem co się dzieje i tak ciągle biegam i wyciągam paluszki, a daję zabawki.
Mała_mi pochwal się nową fryzurą jak już wrócisz od fryzjera.
Doris gratki zębolka.
Mamaagusi daj znać jak po ważeniu. Moja laska ciągle na 3 centylu.
A my dzisiaj pospaliśmy do po 10.00
To chyba w ramach rekompensaty za wczoraj. Oczywiście pobudki były (jedna o 3.30, druga przed 7.00). Zapomniałam wczoraj napisać, że Laura po dłuższej przerwie znowu zassała butelkę i wypiła herbatkę także jest nadzieja, że za 11 dni mleko z butli wypije.
Wy piszecie jak to ciężko z teściową, a ja mam tak z własną matką. Właśnie przylazła. Jak ja nie lubię jak tu przychodzi. W ogóle to ciężko z nią się żyje.
A tata się roześmiałHe,he dobrea co tata na to?;-)
Czarodziejka przytulam.
Malutka zdrówka dla Bartusia.
Dawidowe nasivin soft jest dla takich maluszków?
Lolisza nie ma za co przepraszać.
Sarisa ten konkurs od nowa jest? Kliknęłam i patrze, a tam tylko 10 pkt.
Mona mam nadzieję, że mąż jednak wróci na czas.
Makuc jeszcze nie znalazłaś wyłącznika? Jest za lewym uchem. :-)
Alicja, Efa gratuluję suwaczka.
Joli powodzenia na wizycie.
Frogg współczuję przebieranek.
Natolin chyba przy okazji kupię te babydream i wypróbuję. Ja robię na odwrót: na noc pampers, a w dzień dada. U mnie w biedronie nadal tylko z żabkami są.

Emilia, Moriam, Mała_mi oby szczepienia Franek, Maura i Łukaszek nie zauważyli
Roxannka tryzmam kciuki, żeby jednak cierpliwości Ci wystarczyło. Jak syna tego uczyłam to pierwszej nocy płakał 1,5 godz, ale na drugi dzień już było lepiej.
Ida, Roxannka moja Laura sama może leżeć tylko zaraz paluchy ssie i jak jest podejrzanie cicho to już wiem co się dzieje i tak ciągle biegam i wyciągam paluszki, a daję zabawki.
Mała_mi pochwal się nową fryzurą jak już wrócisz od fryzjera.
Doris gratki zębolka.
Mamaagusi daj znać jak po ważeniu. Moja laska ciągle na 3 centylu.
A my dzisiaj pospaliśmy do po 10.00
Wy piszecie jak to ciężko z teściową, a ja mam tak z własną matką. Właśnie przylazła. Jak ja nie lubię jak tu przychodzi. W ogóle to ciężko z nią się żyje.