. Rozglądałam się ostatnio za królikiem ale nigdzie nie mogłam dostać. Spróbuje na indyka trafić....
Zobacz w zoologicznym pewnie jakiegoś dostaniesz;-)

a tak na poważnie, ja jutro odbieram cielęcinkę młodą i widziałam też królika zafoliowanego więc pewnie się skuszę, muszę tylko o cenę zapytać
Aha,mam do was pytanie. Czy wasze dzieci,jak się obudzą rano,to od razu domagają się jedzenia? Franek je pierwszy posiłek dopiero po odwiezieniu Jakuba do przedszkola(czyli je po 8). Wcześniej po prostu nie jest głodny. A przecież całą noc nie je...
U nas wygląda to tak że młody się budzi i gada z zabawkami albo z lampą lub firanką z zależności gdzie śpi po nocnej pobudce. Jeszcze się nie zdarzyło żeby rano płakał z powodu jedzenia. Podobnie jak u
Małej mi Fifol zajmie się sobą. W nocy budzi się ok 3-4 a pierwszą butle dostaje o 8, bo o 12 obiadek itd.
Na dodatek wstałam z okropnym bólem gardła. Więc trzeba zahaczyć o aptekę jeszcze, bo zostały mi tylko 2 tabletki na gardło.
Kuruj się kochana i naładuj baterie na zapas

Szerokiej i spokojnej podróży.
Dawidowe gratulację pół roczku - masakra jakaś jak ten czas leci
Kania gratki 5,
Natolin przynajmniej udało się mailowo wyjaśnić obawy to super
Sarisa- głosik oddany
Efa- miłego weekendu

))
U nas nocka też oki, jedna pobudka o 3:30 butla i nynu w łóżku rodziców

. Wstawiłam już praleczkę. Za chwilę pewnie skończy prać, rozwiesze to i o 10 umówiłam się z moją sis i idziemy do centrum Katowic, bo ma coś do załatwienia a moja maleńka dupeczka przewietrzy się.