Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haloł z rana dziewczynki
Dawidowe gratki dla Laurenkii dla Ciebie
to juz pół roczku ahhh
Kania i dla Was gratki piekna 5
Nat przyłączam sie do pytania? bo ja też nie widze wiesci od Kasis
Kurde niewiem co sie dzieje z moim dziewczem, ale od tygodnia wstaje w nocy 2 razy na jedzenie?? Usypiam ja ok 20 i zjada 200ml z 2 miarkami kleiku i tak jest pobudka o 3 i zjada 150ml i o 5 jest 150ml ehh i o co chodzi? ktos mi wyjasni?zwlaszcze ze mala nocki przesypiala??
Nadal mam @,już ósmy dzień! Mam wrażenie,że nigdy się nie skończy.Z małżem już wszystko dobrze,gorzej z naszymi finansami.Wczoraj liczyliśmy wszystko bedzie wyglądać jak ja będę mieć tylko wychowawczy plus małża pensja....no i bardzo kiepsko to wygląda,bo mamy sporo zobowiązań.Będziemy musieli pomyśleć o jakimś dodatkowym źródle zarobku bo inaczej nie będę mogla z małym siedzieć w domu tak jak chciałam...Do takiego podliczenia wszystkiego skłonił nas telefon od mojego brata,bo chciał pożyczyć kilka stówek.Rozwalił samochód i ma bardzo dużo do zrobienia teraz przy nim,a nie ma AC.dobrze,że stalo sie to na parkingu...kurcze a kilka dni wcześniej miał ostrzeżenie bo zasnął za kierownicą i jechał na na czołówkę
Na szczęście w porę zjechał!Musiałam niestety odmówić,bardzo mi z tego powodu przykro,ale naprawdę nie mogłam.Dobra dziewczyny moje kochane ide się odstresować wczorajszym pączkiem,zajrze później bo mam małe zaległości na forum.Aha i jeszcze jedno - Sarisa daj linka kochana żebym mogla głosować bo posiałam ;-)
) , a jak wstanie to tez wybiore sie pospacerowac , bo u nas tez swieci . trzeba wykorzystac , bo podobno od jutra znów brzydko i wietrznie :-(