reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ewelina - zdrówka! zdrówka i jeszcze raz zdrówka! dla Twojego Maleństwa! ech niech juz ten sezon chorobowy minie w końcu, bo coraz więcej dzieciaczków te paskudztwa łapią :/
dziulka - ja bez BB też jak bez ręki:) szczególnie ostatnio... i może jakoś mało tu o swoich przeżyciach czy problemach piszę ale dzięki forum mam więcej sił i motywacji do działania:)

Dziuluś Poziomeczko Ty nasza :-) napisz wszystko co Ci leży na wątrobie, serduchu, trzustce i wszystkim innym, a na pewno poczujesz sie nieco lepiej. Ściskam, przytulam i walę w łeb gumowym kurczakiem - terapia szokowa czasem odnosi sukcesy :-D

no to czas na terapię:

pozostałe mamusie bez humorku również na terapię zapraszam :-D

najpierw jakiś drin na poprawę humorku :-D

Zobacz załącznik 337276

coś dla ciała :-p

Zobacz załącznik 337273

coś dla ducha :-p

z4945323X.jpg

narzekasz na kilogramy? Lasencjo!! można wyglądać duuuużo gorzej :rofl2:

smieszne.jpg

a teraz pomarz o wspaniałej podróży

k,MzIxODA1NzAsMTA0NzI2,f,ero.jpg

ewentualnie proponuję poradę lekarską :-D

3783723.jpg

buziole :****

Ostatnia edycja:
Witam!

U nas nocka do najlepszych nie należała :crazy: Mąż ma nocki, przyszedł po 2ej w nocy do domu i akurat mały się obudził na mleczko więc mężulek na to że go na karmi. I co???? Rozbudził mi go całkowicie i już mały nie chciał zasnąć :angry::angry::angry: A potem ja musiałam co chwila do niego wstawać i podawać smoka a tan sobie smacznie spał bo oczywiście on nic nie słyszy :angry::angry: A potem jak już mały zasnął to zaś ten zaczął chrapać - myślałam że zwariuję! :angry: Potem przed 7 rano wzięłam małego do nas do łózka bo się zbudził i do 8ej pospaliśmy :-) To dziwne że jak ja małego karmię w nocy to zawsze zasypia po zjedzeniu mleka a jak mąż go karmi to później nici ze spania :eek: To ja już wole wstać i go nakarmić niż potem pół nocy nie spać...

doris współczuje ospy, oby przeszedł ją gładko! Ja pamiętam jak mój brat kiedyś się zaraziło od swoich dzieci ospą a miał może z 25 lat :eek: Strasznie długo ją przechodził...
kania nie zadręczaj się, jeszcze nie jednego guza sobie nabije! Nasze dzieciaczki są teraz tak ruchliwe że wystarczy chwila nieuwagi... Do wesela sie zagoi! Chociaż ja pewnie też bym przeżywała jak by mój mały spadł. Najważniejsze że nic się nie stało!
moni ale babsko wredne! Współczuje!
ewelina zdrówka dla córeczki!

mila przytulam :*

Ewelina
życzę duuużo zdrówka dla malutkiej :tak:

froog napisał/a:

Marchewkową już jadł i to nie raz,śliwki drugi raz. Tylko on mi np. od dłuższego czasu zaczoł w dzień zasypiać na boku, a dziś się majtoł całkiem na brzuch. Moja siostrzenica też jak była mała nauczyła się spać na brzuchu i śpi tak do tej pory, obojętnie czy na noc czy w dzień. Chciałam go przewrócić na plecy i go obudziłam a teraz nie chce spać i znowu obrócił się na brzuch i leżakuje.
to może taki po prostu foch Fifolek miał z tym płaczem i już? ...a kto wie może polubi pozycje do spanka na brzuszku - tak podobno najzdrowiej :tak: moje młode za nic nie zaśnie na brzuchu od razu łepetynke do góry podnosi..ehh...

Ala co prawda terapia była dla Dziulki ale mi też poprawiła humor. Wczęśniej najadłam się jak głupia chrupek,ciasteczek i czekolady a teraz umieram:confused2: buuuu
A co do leżenia na brzuchu to chyba naprawdę jakiś foch bo jak teraz usypiał to też próbował się przekręcić, w końcu usnoł na plecach ciekawe co zaserwuje w nocy. Chyba gp do łóżeczka przywiąże.
Mila oby ta nocka była lepsza

reklama
FROGG - tyle pyszności i się z głodomorem makucem nie podizeliłaś? no,no, nooo ;) a tak serio to taką mi ochotę na słodkości tym postem narobiłaś, że zaraz D.do sklepu wyślę :D
ALICJA - wiem, że post do DZIULKI ale tak jak i Froggusiowi mi też humor poprawiłaś;)

u nas zaraz będzie kąpanie Autka i w końcu czas wolny od marudzenia i krzyków.... dizeć mi się popsuł i za chiny nie chce się spowrotem na normalny tryb przestawić :(

Do góry