reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc popłakałam się ze śmiechu :-D

Mamaagusi gratuluję "znaleziska". Jedzonkiem się nie przejmuj. U nas jest jeszcze gorzej. Młody wciąga maksymalnie 150ml dwa razy dziennie a pozostałe karmienia to czasami nawet nie jest 120ml (jakiś czas temu wypijał już ponad 200ml).

reklama
aniawa wiem,że masz Wojtusia. Dla mnie "niunia" po prostu to synonim dzidzi, słoneczka,skarbka, maleństwa itp...;-)
mamaagusi super,że znaleźliście fajny sklep:-)

witam mamuski:-)dzis mielismy dzien zombi:-(ale teraz dziec spi a mamuska winko saczy:-)z tego co mi sie w oczy rzucilo to:
Happybeti nareszcie jestes:-)bo juz sie zaczynalam martwic;-)tesknilam:-)
Sariska mega gratki!Tillykke:-)(grtaulacje)
ok to chyba narazie wsio ide dalej czytac i napewno was nie opuszcze az do dna buteleczki winka;-)ktora ma ochote na czerwone winko?:-)

gosia,ja oczywiscie pamiętac nie mogę,bo "dobyłam" późno,ale witam imienniczkę mojej córuchny:)))
A ona sama dzis mi zademonstrowała mega marudzenie- juz nie pamiętam,kiedy az tak było...nic jej nie pasowało,jak wstała popopołudniowej drzemce...czadowała az do kąpieli i padła- mam nadzieje,że to chwilowe,bo dosłownie do kibelka wyjść nie mogłam,nawet huśtawka z odpalonymi wszystkimi bajerami była BE!
Cały czas ambitnie nadrabiam to,co napłodziłyście ,jak mnie nie było- dobrze mi idzie,już jestem na 16 marca,hehe;P. Ale teraz muszę spadać,bo oczywiście się budzi:wściekła/y:.Rano nadrobię resztę...

Aniawa no problemos mozemy zamiane zrobic;-)no to ty mi teraz smaka narobilas na redsika:-)jak ja dawno polskiego piwka nie pilam:-(babcina kakaowka hmmmm brzmi kuszaco:-)no to sobotni wieczor zaczynamy:-)winko jest,babcina kakaowka jest redsiki tez kto nastepny?;-)
dziulka a ty gdzie sie podziewasz?

miniu u nas wczoraj winko było...a dziś lody z bakaliami pyszotka :-D

Strip jakbyś tu zajrzała: jak tam Wojtuś?

gosia,ja oczywiscie pamiętac nie mogę,bo "dobyłam" późno
a widzisz to dlatego ja też nie pamiętałam :-) ale miło mi poznać :-)

Dziulka pewnie zaraz sie zjawi i napisze post na pół strony :-D

no to do sobotniego party dochodza lody z bakaliami:-)widze imprezka sie rozkreca;-)
Happybeti tak wczesnie spac?!tu imprezka sie rozkreca a tu juz kimac idziesz?!!!ja juz nie dam rady czytac bo literki jakos dziwnie biegaja mi po monitorze;-)ooooo....moj lapek zyje;-)

Mojemu P. chyba coś się pomyliło. Wczoraj trochę nawywijał i dzisiaj na przeprosiny przyniósł mi... Nie zgadniecie co- KARMI!!! :-D Tak mu się przez ostatni rok utrwaliło, że teraz chyba do końca życia powinnam być abstynentką.

reklama
Makuc pytałas jak wieczorek wczoraj mi minął. Powiem tak: było gorąco ;-)
Alicja u nas tez często pffff przy obiedzie , a to powoduje skok mojego cisnienia
Aniawa czyli miałam racje z ta trzydniówką … i git ,ze ma to już za sobą.
Kania udanej kąpieli !!!
gosia ja szczerze mówiąc tez niebardzo pamietam , ale cieszę się ,ze Ty o nas sobie przypomnialas. Zdrówka dla Amelki :-)
mamaagusi u nas tez z jedzeniem róznie. Niby powinien jesc 180 , ale to mu się zdarzy raz na tydzien , a tak to nawet cięzko 150 wchodzi .
Miniu no to zdrówko ;-) i żeby ta noc była przespana do samego rana, hej! ;-)

a ja wybylam kupic lalkę barbie swojej siostrzenicy i wróciłam z pieknymi bucikami ahhh:-D
teraz tylko – byle do wiosny;-)

Do góry