reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

lepiej zebym nie byla moderatorem bo za duzo zbereznictwa by sie tu wkradlo:))))))

serio mam ochote wypierdzielic transparent przez okno zeby w PL go bylo widac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra!!!!!!!a temu co to wymyslil to odradzam palenie trawki!!!!!!!!!!!!

reklama
Czyli w sprawie forum prawie jednomyślnie WQ...W ogólny!Ja raczej nie używam "wyrazów",ale toto woła o pomstę do nieba!NK tak popsuli,a teraz za nasze forum się wzięli,macie rację,czy wszystko muszą upodabniac do cholernego fujzbuka?!!!Może jak Rzutka pisze,te "lajki" nie mieszają się z PW,bo juz miałam prosic o nie dziękowanie za moje posty,żeby mi skrzynki nie zawalało no i nie gubiły sie "prawdziwe",może wazne i pilne wiadomości...poza tym,nie zrozumcie mnie znowu xle,bardzo miło mi zawsze,gdy ktos dziękuje mi za posty,ale raczej nie śledzę tego i nie napawam się:)))),więc ta funkcja jak dla mnie zbędna,bo świetnie wystarczyło mi to,co było!
O,czego brakuje,a łatwiej by było dodaci wszyscy by sie cieszyli,to ikonki gratulacji,buziaczków i przytulasków- są wściekłości,złości itp.,a tych pozytywnych brakuje.
Ida, ja tez pogoda zawiedziona,miało być słoneczko i 12 stopni u nas,a na razie...brudny pampers,czyli k..a,o!!!
A ja was może zdziwie,ale nie używamy ani fridy,anigruszki,ani nic w tym stylu- nie umiałam skutecznie tym działać i Amelka sie wsciekała,az bordowa ze złości była.No i robię tak,jak mi pokazały połozne u nas w szpitalu-zakrapiam nosek , skręcam wacik albo chusteczkę i tym wyciągam gilaski,a czasem tak jej zaswidruję,że sama kicha jak z armaty i wszystko z noska wylatuje:))).A co najwazniejsze,ona to lubi:)))!Zawsze,jak ją kładę na przewijak i widzi przygotowania do "operacji" i mówię do niej"zrobimy A-psik!!!",to zaciesza,jakbym nie wiem jakie atrakcje jej proponowała.Dodam,że z katarkiem praktycznie sie urodziła i nie ma dnia,żebym noska nie czyściła.

Dzięki dziewczyny za wsparcie!
Ehh zebrało się wszystkiego po trochu, mówi się że nieszczęścia chodzą parami, ale u mnie to one chodzą całymi grupami :( i we wszystkich sferach życia rodzina, finanse, zdrowie, jakoś się wszystko skumulowało i już nie wytrzymałam :/ Nie bede sie rozpisywać coby nie zanudzać i nie zaśmiecać forum, ale częściowo opisałam na odpowiednim wątku. Ogólnie już jest troszke lepiej, dzięki mojemu mężowi i dzięki wam oczywiście ;)
Roxi a co to za dołek? :-( Coś się stało? Można jakos pomóc?
Roxannka przytulam, możemy jakoś pomóc?
kochane, już pomagacie tym że jesteście :) że moge do was zajrzeć, poczytać, czasem opluć monitor ;) odrazu lepiej sie na duszy robi :)

Sarisko
, spóźnione gratki dla Zuzinki! Głosiki oczywiście oddaje regularnie :)

Doris
, wirtualne przytulaski dla Dorianka, żeby ta ospa mu bardzo nie dokuczyła i szybko sobie poszła, a plus jest taki że bedzie miał już to za sobą ;)

Miniu
, a ja nie zdążyłam zobaczyć tej wspaniałej metody znieczulającej buuu i przyłączam się do chodzących zombie :/

Patryk się popsuł i o spaniu w nocy nie ma mowy, przynajmniej nie samotnie w łóżeczku :( Dzisiaj po kapieli do północy spał sam w łóżeczku potem pobudka i ryk, więc do 3 rano spał ze mną a właściwie na mnie :/ o 3 do 6 wziął go mój mąż i spał z nim na rękach :// a od 6 już normalny dzien i zabawa jak gdyby nigdy nic wrrr.....
No i do tego wszystkiego moje wszystkie starania usypiania małęgo w łóżeczku legły w gruzach :( Na początku było cieżko sporo płakał ale dałam rade i zaczął zasypiać, co prawda zawsze musiał sobie popłakać ale później trwało to tylko kilka minut, a teraz coś mu sie poprzestawiało i już jest ryk jak tylko go wkładamy do łóżeczka a o zaśnieciu nie ma mowy, wczoraj ryczał aż do zachrypnięcia ale paść nie padnie, trzeba go wyjąć i tyle :((( helppp

aniawa, mi lekarz odrazu przepisał sterydy, ale ja ich nie używam, chce najpierw spróbować lżejszych rzeczy, typu kosmetyki, ale dopiero rozkminiam temat wiec nic niemoge polecić niestety :/ Trzymam kciuki żeby ta wysypka to nic poważnego nie było!

Happybeti, zgadzam się z tymi pozytywnymi emotikonami, przytulaski szczególnie by się przydały ;)
Ja podobnie jak Alicja lubie fb ale nie mam potrzeba wiązania tego z forum, bo to dla mnie dwie różne rzeczy, wiec wk.rw na całego!

dziulka
, jak zobaczyłam twojego posta na czerwono wywalonego to myślałam że forum się do reszty popsulo i czcionke zmienili hahaha :D

Ostatnia edycja:
to Leane nieraz jak ma kozuchy to tylko gruszeczka i z glowy a jak kicha to tez taki ma potem usmiech jak nie hihot jakby nie wiem co to bylo cudownego.

no wlasnie-HAAPI tu masz racje- brakuje troche takich pozytywnie zakreconych emotkow:) NK tez juz przerobili pod FB, i pytam po jakiego grzyba??? musza papugowac jedni od drugich??? mysla ze tym nalapia chetnych wiecej??? zdecydownie dupa !!!wielka owlosiona dupa!!!!!

lepiej zebym nie byla moderatorem bo za duzo zbereznictwa by sie tu wkradlo:))))))
tym bardziej popieram kandydaturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Czyli w sprawie forum prawie jednomyślnie WQ...W ogólny!Ja raczej nie używam "wyrazów",ale toto woła o pomstę do nieba!NK tak popsuli,a teraz za nasze forum się wzięli,macie rację,czy wszystko muszą upodabniac do cholernego fujzbuka?!!!Może jak Rzutka pisze,te "lajki" nie mieszają się z PW,bo juz miałam prosic o nie dziękowanie za moje posty,żeby mi skrzynki nie zawalało no i nie gubiły sie "prawdziwe",może wazne i pilne wiadomości...poza tym,nie zrozumcie mnie znowu xle,bardzo miło mi zawsze,gdy ktos dziękuje mi za posty,ale raczej nie śledzę tego i nie napawam się:)))),więc ta funkcja jak dla mnie zbędna,bo świetnie wystarczyło mi to,co było!
O,czego brakuje,a łatwiej by było dodaci wszyscy by sie cieszyli,to ikonki gratulacji,buziaczków i przytulasków- są wściekłości,złości itp.,a tych pozytywnych brakuje.
Ida, ja tez pogoda zawiedziona,miało być słoneczko i 12 stopni u nas,a na razie...brudny pampers,czyli k..a,o!!!
A ja was może zdziwie,ale nie używamy ani fridy,anigruszki,ani nic w tym stylu- nie umiałam skutecznie tym działać i Amelka sie wsciekała,az bordowa ze złości była.No i robię tak,jak mi pokazały połozne u nas w szpitalu-zakrapiam nosek , skręcam wacik albo chusteczkę i tym wyciągam gilaski,a czasem tak jej zaswidruję,że sama kicha jak z armaty i wszystko z noska wylatuje:))).A co najwazniejsze,ona to lubi:)))!Zawsze,jak ją kładę na przewijak i widzi przygotowania do "operacji" i mówię do niej"zrobimy A-psik!!!",to zaciesza,jakbym nie wiem jakie atrakcje jej proponowała.Dodam,że z katarkiem praktycznie sie urodziła i nie ma dnia,żebym noska nie czyściła.
słuchajcie, a ja proponuję BOJKOT!!!!!!!!!!!!!!! nie używajmy tej funkcji "lubię to"!!!!!!!!! wiem, że niektórzy mieli ogromny sentyment do podziekowań za posty, ale myślę ze większosć tak jak aniawa (i ja np) nie przywiązuje do tego aż takiej wagi - wg mnie milej przeczytać potem posta że rada zadziałała... a tak to te podziękowania faktycznie mogą "ukryć" jakąś istotną prywatną wiadomosć!!!!!! ciekawe co inne "miesiącówki" na te zmiany...

no wlasnie- to byloby niezle!!! IDULA ma racje!!!!!!!!!!!!!!

dobra spadam robic cos do zarcia i bedziemy skladac krolewnie tron do jedzonka.

z tego co się zdążyłam zorientować to te podziękówki są w innym folderze niż normalne wiadomości... ale za pomysłem "BB bez likeów" jestem jak najbardziej "ZA" :)))
HAPPYBETI - i dokładnie: brakuje wesołych avatarów typu przytulaski, buziaczki, uśmieszki tip. itd. w końcu BB-mamuśki częściej kogoś tulają i całują niż się złoszczą;)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki.
Mam pytanko na szybciutko, bo Paweł straszny katar mi dostał a do tej pory tylko gruszkę używałam, ale niestety nie pomaga teraz i zaraz lecę do apteki więc pytam czy frida i marimer to tak samo działa? Bo czytałam, że chwalicie i nie wiem które zakupić.
chyba tak my mamy fride, do tego przed oczyszczaniem zawsze woda morska psikam i wtedy szybko da sie scignac, a pewnie dziec bedzie plakal, bo chyba ciezko to polubic, wiec sie nie wytrasz, krzywdy tym nie zrobisz

nowe bb jest beeeee

reklama
ja myśle że to trzeba by uderzyć do naszych moderatorek - niech np. każde podforum wypowie sie czy są za czy przeciw zmianom i mogliby zrobić zwyczajne zestawienie, przeliczyć ile for jest za zmianami ile przeciw itp. przynajmniej mielibyśmy jakieś minimum demokracji. bo to forum tworzą LUDZIE ! i to nasze zdanie powinno być brane pod uwagę!

monimoni ja wiem ze to kompletnie nie Wasza broszka ale my "malutcy" nie mamy dostępu do administratorów :/ chciałam skomentować ogłoszenie od nich to oczywiście wyskoczyło że nie mam uprawnień :/ zasypywanie ich pw też byłoby bezcelowe więc zróbmy grzecznie i kulturalnie..a jak to nie pomoże to wysmolimy list do adminów...

Ostatnia edycja:
Do góry