reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

tak ANCZE, o to chodzi. ja dopóki mały nie dostał kataru to niczego nie używałam, a jak dostał to o 3 w nocy leciałam do nocnej apteki

reklama
Franek się dzisiaj wypiął na jedzenie. Rano zjadł kaszkę z butli i...do tej pory NIC. Tylko pije hektolitry herbatki. Obiadek-nie,mleko nie! O co kaman?:no:. Może jak się obudzi to coś zje...A tak w ogóle to muszę mu gdzieś podkręcić śrubkę,bo się poluzował i nie tak mi "działa":-(.

Emilia mnie powiedziano,że herbatki/woda itp. zatykają brzuszek i nie jest głodny, a woli pić badziewie, bo mi się odwadnia od ślinienia się..dwa dni tak miał i mu przeszło-Franuś się ślini? Kasia a wchodzi tak samo jak gruszka?

emiliab może Franio przeżywa ostatni skok Małysza :-D ;-) :-p a tak serio to może ma po prostu taki dzień? mojej zdarzyło sie tak dwa razy - po prostu wypijała pare mililitrów z butli i wypluwała smoka, za nic nie dało sie jej namówić. Następnego dnia wcinała wszystko. Więc trzymam kciuki żeby u Frania też to był tylko chwilowy foch ;-)

ancze frida jest zdecydowanie lepsza od gruszki - lepiej zasysa i widzisz czy coś wyszło czy nie, czy to tylko śluz, czy nie ma np. smużek krwi itp

kasiu to ja tak od początku: najpierw psiknij marimer w jedną i druga dziurkę. Poczekaj chwile (najlepiej dzidzie położyć na brzuszku wtedy łatwiej spłynie wszystko ) i po chwili dopiero wyciągasz fridą. No i faktycznie czasem trzeba mocniej zassać. Ale jak dobrze psikniesz marimerem to powinno ładnie sie rozrzedzić..

edit: Ty masz aspirator marimer? ach :-) a psikałaś do noska czymś? bo samo może nie wyjść...

Ostatnia edycja:
KASIA wielkie dziękuję za pamięć :-* niestety nie, bo muszę jeszcze poobserwować go po tym glutenie :-( :-( :-(

Alicja dopiero Twojego posta dojrzałam. Tak popsikałam wodą morską, będę próbowała jeszcze raz jak się obudzi, i masz rację, że musi się rozrzedzić, zrobię tak jak napisałaś, bo to gdzieś mu wszystko daleko zalega. A jutro chyba wizyta u lekarza mnie nie ominie.

reklama
Halo Mamuski :)
Bardzo dziekujemy za suwaczkowe gratki ehh tak 5 już nam stuknęła
Doris kochana czekałas na mnie jak miło :) nie miałam jak i kiedy. W piatek bylismy w gościach, w sobote rano zakupki potem odwiedzil nas kuzyn z zona i 2 dziewczynkami :) i jedna ma 3 latka a druga jest 3 dni mlodsza od Zuzka. A wieczorkiem na urodzinki znowu szlismy :), rano starałam sie Was nadrobić, ale nie dało rady i dopiero teraz odpsiuje ehh, ale dziś na szybciutko jak Pedziwiatr jak to Ones mówi :)

Ja tez jak zobaczylam tyle wiadomosci sobie pomyslalam, ze to naprawde niemożliwe ehhh, ja tez wolałam zwykłe dzieki i lubię to chyba nie bedę używać ;)

ps. W galerii preznecik dla Cioć od Zuzka

Ostatnia edycja:
Do góry