reklama
emiliab
Fanka BB :)
Franek się dzisiaj wypiął na jedzenie. Rano zjadł kaszkę z butli i...do tej pory NIC. Tylko pije hektolitry herbatki. Obiadek-nie,mleko nie! O co kaman?
. Może jak się obudzi to coś zje...A tak w ogóle to muszę mu gdzieś podkręcić śrubkę,bo się poluzował i nie tak mi "działa":-(.

Kasia33
Tak Ancze, tylko ja myślałam, że to ciut głębiej do noska ta końcówka wejdzie.
emiliab
ancze ślini-to mało powiedziane-z niego sie leje;-). Podejrzewam ostatnią fazę ząbkowania,które nie wiem ile jeszcze potrwa...
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
emiliab może Franio przeżywa ostatni skok Małysza
;-)
a tak serio to może ma po prostu taki dzień? mojej zdarzyło sie tak dwa razy - po prostu wypijała pare mililitrów z butli i wypluwała smoka, za nic nie dało sie jej namówić. Następnego dnia wcinała wszystko. Więc trzymam kciuki żeby u Frania też to był tylko chwilowy foch ;-)
ancze frida jest zdecydowanie lepsza od gruszki - lepiej zasysa i widzisz czy coś wyszło czy nie, czy to tylko śluz, czy nie ma np. smużek krwi itp
kasiu to ja tak od początku: najpierw psiknij marimer w jedną i druga dziurkę. Poczekaj chwile (najlepiej dzidzie położyć na brzuszku wtedy łatwiej spłynie wszystko ) i po chwili dopiero wyciągasz fridą. No i faktycznie czasem trzeba mocniej zassać. Ale jak dobrze psikniesz marimerem to powinno ładnie sie rozrzedzić..
edit: Ty masz aspirator marimer? ach :-) a psikałaś do noska czymś? bo samo może nie wyjść...

ancze frida jest zdecydowanie lepsza od gruszki - lepiej zasysa i widzisz czy coś wyszło czy nie, czy to tylko śluz, czy nie ma np. smużek krwi itp
kasiu to ja tak od początku: najpierw psiknij marimer w jedną i druga dziurkę. Poczekaj chwile (najlepiej dzidzie położyć na brzuszku wtedy łatwiej spłynie wszystko ) i po chwili dopiero wyciągasz fridą. No i faktycznie czasem trzeba mocniej zassać. Ale jak dobrze psikniesz marimerem to powinno ładnie sie rozrzedzić..
edit: Ty masz aspirator marimer? ach :-) a psikałaś do noska czymś? bo samo może nie wyjść...
Ostatnia edycja:
Kasia33
Emiliab to oby Franko jak najszybciej się naprawił 
Ancze, nie wchodzi tak jak gruszka, gruchę to mogę głębiej wsunąć i wyciągnąć mu te gilony. Ja kupiłam marimer i on tak wygląda Marimer - linia produkt�w do codziennej higieny nosa.
Jak tam Natolin Piotruś dostał dzisiaj marchewę?;-)
Ancze, nie wchodzi tak jak gruszka, gruchę to mogę głębiej wsunąć i wyciągnąć mu te gilony. Ja kupiłam marimer i on tak wygląda Marimer - linia produkt�w do codziennej higieny nosa.
Jak tam Natolin Piotruś dostał dzisiaj marchewę?;-)
Kasia33
Alicja dopiero Twojego posta dojrzałam. Tak popsikałam wodą morską, będę próbowała jeszcze raz jak się obudzi, i masz rację, że musi się rozrzedzić, zrobię tak jak napisałaś, bo to gdzieś mu wszystko daleko zalega. A jutro chyba wizyta u lekarza mnie nie ominie.
reklama
Halo Mamuski 
Bardzo dziekujemy za suwaczkowe gratki ehh tak 5 już nam stuknęła
Doris kochana czekałas na mnie jak miło
nie miałam jak i kiedy. W piatek bylismy w gościach, w sobote rano zakupki potem odwiedzil nas kuzyn z zona i 2 dziewczynkami
i jedna ma 3 latka a druga jest 3 dni mlodsza od Zuzka. A wieczorkiem na urodzinki znowu szlismy
, rano starałam sie Was nadrobić, ale nie dało rady i dopiero teraz odpsiuje ehh, ale dziś na szybciutko jak Pedziwiatr jak to Ones mówi 
Ja tez jak zobaczylam tyle wiadomosci sobie pomyslalam, ze to naprawde niemożliwe ehhh, ja tez wolałam zwykłe dzieki i lubię to chyba nie bedę używać
ps. W galerii preznecik dla Cioć od Zuzka
Bardzo dziekujemy za suwaczkowe gratki ehh tak 5 już nam stuknęła
Doris kochana czekałas na mnie jak miło
Ja tez jak zobaczylam tyle wiadomosci sobie pomyslalam, ze to naprawde niemożliwe ehhh, ja tez wolałam zwykłe dzieki i lubię to chyba nie bedę używać
ps. W galerii preznecik dla Cioć od Zuzka
Ostatnia edycja: