reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Helloł po raz drugi! wiosna, wiosna, wiosna ach to Ty :D ale słonko. właśnie ze spaceru wróciłyśmy:) aż się człowiekowi micha cieszy przez tą pogodę:)
co do okien to nie uwierzycie ale wyszłam rano z piesem i tak łoneczko dawało, że stwierdziłam "aaa co. Mała śpi, D. też to ja okna pomyję" i o 7 rano szyby myłam heheh :rofl2: Nie ma to jak mieć kuku-na-muniu w głowie:)) a może to ten księżyc tak na mnie zadziałał? :p
DZIULKA - ślicznie:)

reklama
Jestem, jestem. Wizyta za nami, napisałam w odpowiednim wątku co i jak.
Dziulka jak dla mnie super! Fajnie to wygląda naprawdę i pasuje do puchatka na ścianie
Ida okna????? no co ty, to w obowiązkach męża:)
Dobra spadam bo dzieciu marudzi a ja dziś sama, bo A. jest na stoisku w realu i będzie tam do 21. Czeka mnie samotna kąpiel i usypianie. A popołudniu może pojedziemy do Ikei.

Hejka już jesteśmy.

Dzięki za kciukasy dziewuszki.

Więc osłuchowo czysto, ale ma mocno czerwone gardło. Narazie poleciła podawać tantum verde i obserwować, a na katarek nasivin. No i ze dwa dni w domciu posiedzieć:-(. Więc jest szansa, że jutro wszystkie wątki nadrobię.Chyba, że w przypływie energii generalne wiosenne porządki strzelę.
Kurde mam wielką nadzieję, że mi się Paffcio na chrzest nie rozłoży:no:.

Doris super,że Doriankowi już nowe krostki nie wychodzą:-)
Dziula bardzo ładne łóżeczko, no już nie wspomnę o pięknej zawartości ;-)

Witam się po kolejnej ciężkiej nocy i po wizycie u lekarza. Mamy infekcje wirusową gardła i już wszystko jasne dlaczego moje dziecie nie chce w nocy spać :( Dostaliśmy cebion i nasivin oraz zalecenie spacerowania :)

A teraz lece was nadrabiać, wczoraj zaczełam pisać posta ale Patryk po godzinie spania po kąpieli budził się ze trzy razy i wkońcu dałam sobie spokój i poszłam spać razem z nim. Teraz synek ma drzemke a ja zaraz spłodze jakiegoś mega długiego posta ... lojalnie uprzedzam ;)

cześć Dziewuszki :-D

upolowałam cielęcinke i rybe :-D właśnie słoiczki studzę :-) byłam też po wyniki morfologii małej i przy okazji spotkałam naszą pediatrę. pytałam o wit D i powiedziała mi ze jeśli wychodzimy z dzieciem codziennie na słońce to podawać devikap co drugi dzień a jakby było bardzo słonecznie to co trzeci - może sie komuś przyda ;-) Rzutka, Loliszka - mi powiedziała że jak podaje małej tran to w ogóle już nie podawać devikapu. Pytałam jej też o rybę dla dziecia i powiedziała żeby wybierać morskie (ja kupiłam dziś sole zobaczymy jak wejdzie młodej), gotować oddzielnie i dobrze odcedzić bo często są posypywane solą w przechowalniach.
Ale żeby nie było tak pieknie to młoda o 11.00 mleka niet i poszła w kime. Pojechałyśmy więc na dłuugi spacer, wzięłam mleko ze sobą bo myślałam że jej wcisne, ale gdzie tam spała całe dwie godz spaceru i jeszcze po powrocie do domu dosypiała. Ale jak już sie obudziła to wtrąbiła tyle że musiałam dokładke robić bo sie rozpłakała że już sie w butli skończyło :-D teraz poczytuje Was i czekam aż cielęcinka dojdzie...

Dziuluś piękny komplecik, fajny gratis pod kołdre Ci dorzucili:-D

Kasiu trzymam kciuki żeby Pawełkowi raz dwa wszystko przeszło :*

Roxannko zdrówka dla małego chorowitka życze :*

Ostatnia edycja:
gdzie wszystkie?????????? okna myjecie???????????????;-)

Ja nie myję - szukam chętnej co mi pomyje :))))) Mi w ciaży nie bardzo wolno..

Witajcie po weekendzie!
Dużo by gadać co się działo, bo w sumie spędziłam czas głównie poza domem (stąd nie było mnie na bb).
Generalnie po weekendzie czuję się bardziej zmęczona niż przed...
Wróciłam do Was zeby odpocząć :-)
Już jestem po rozmowie o pracę - Pani (strasznie fajna) przez godzinę próbowała mi wyjaśnić o co chodzi w jej zakładzie odnowy biologicznej i na czym miałaby polegać moja praca. Mnie o nic nie pytała... Spoko. Na koniec zaznaczyła, że jestem pierwszą z kandydatek i odezwie się jak już "przesłucha" wszystkie. BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI!!!

Idę nadrobić, choć nie wiem czy to możliwe :-)

reklama
Do góry