dorisday2512
Fanka BB :)
no całkiem jak miodzio
wieczorem idę na basen to sie przynajmniej wykąpię
wieczorem idę na basen to sie przynajmniej wykąpię

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

taaa chciałabyś, po gołej dupie dostaniesz i tyle!!! żadne majtki ci nie pomogąFrogg, może to sposób żeby Cię do siebie ściągnąć na kawę?))) Założę kilka par majtek i jakoś przeżyję chłostę, a jak już się pofatygujesz to przynajmniej będę miała w domu towarzystwo hihi!
kania współczuje nocki :-(
co do mycie okien to aż strach sie przyznać ale ostatnio myte były....kiedy Isia sie urodziłai jakoś mi nie spieszno żeby sie za nie brać bo o dziwo są bardzo czyste - jedna z niewielu zalet mieszkania na ostatnim piętrze ;-) ale chyba sie w końcu zbiore....
Doris ja Cie za bardzo nie wyprzedziłam - Isia miała dzień jak moja mama wparowała do nas i wysprzątała mi mieszkanko na błysk..od tamtej pory okien nie tykałam
mała właśnie uskutecznia krecika miaucząc przy tym niemiłosiernie i narzekając jak jest jej źle żeby ktoś ją na ręce wziął...
oj tam, oj tam :-) cicho ! czyste sąHmmm mówisz ostatni piętro ja też mieszkam na ostatnim i jakoś nie widzę tego żeby były super czyste.

a Dorianek po prostu odkrywa w sobie artystyczne zdolności więc przyklaskuj i sie ciesz bo trzeba wspierać talent synka :-)