oj tak moja jest bardzo zrównoważona

w ogóle nie płacze, bawi sie w ciszy i spokoju, grzecznie śpi i daje mamusi odetchnąć
taaaaaaaaa... jak u mnie
średnia może tak, ale podium na razie zagrożone nie jest, więc mogę sobie trochę odpuścić nawet ;-)
a z horoskopami gdyby to była prawda to by znaczyło, że wszystkie nasze dzieci (tzn większość) powinna mieć takie same charaktery...
natuś, co prawda to prawda: podium jest absolutnie bezpieczne

a co do charakterków, to coś w tych znakach zodiaku jest, moze nie generalizując, ale część cech często u danego znaku się powtarza

wyobraźcie sobie zjazd całego naszego forum z dzieciaczkami wypisz WYMALUJ z opisu z tego horoskopu!!! ciężarówka bloków i kredek a rodzice... hejaaaaaaaaaaaaaa i Warka rulz

dzień całkiem całkiem. tylko że doszli my do wniosku że chodząc na wspólne spacery nigdy nic w domu nie zrobimy... więc teraz będzie chyba "dyżurowanie" przy wózku, co NIE PODOBA MI SIĘ:-(
co jeszcze? hmmmm, młodej przestały sie spacery podobać... w połowie zaczyna ryczeć i już dwa razy lecieliśmy do pierwszego możliwego przystanku (typu: babcia, albo ciocia) gdzie można by ją przewinąć - a w pampersie ECHO!!!!!!!!! dziecię najedzone a mimo to ryyyyyyyyk!!!!!!!!! kto coś z tego rozumie!!!!!!!!?????????? ja sie boję iść z nią na spacer sama

siara po prostu!!!!!
czarodziejka, qrczę z tymi pleśniawkami... a może poszukaj opinii jakiegoś innego lekarza... może ktoś jednak ma podstępny sposób na te podstępne mendy?
dziulka, nasze córy powinny już zbierać kieszonkowe na peruki dla nas

a chrzciny, z tego co kojarzę, robisz w domu - pomieścisz tam wszystkich?bo jeśli wszyscy tacy "energiczni" to chate ci rozsadzi

;-)