reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hehe... ja już nie :) miałam 20 lat i byłam chyba na drugim roku studiów... i nawet nie pamiętam, po co wtedy, ale wiem, że sporo przed swoją ciążą szukałam mam z maleństwami do badań naukowych - ponieważ zajmuję się zawodowo zdolnościami muzycznymi dzieci :)

PS. Teściowa pojechała, koszulka "nie jest mi zimno" spełniła swoją rolę :-)
chyba musza zgapic i tez taka zamowic, moja mama dzis co chwile jemu jest zimno, ma zimne raczki, ubierz go cieplej, to co ze wiosna, kobinezon musi byc, nie zaloze mu kurteczki :> no zesz,

czarodziejka - gratki z 6
mi sie do 6 tak nie spieszy, bo 6= moj powrot do pracy, buuuuuu, JA NIE CHCE!!!!!!!!!!!
dziulka cudowna dziewczyna musi miec cudowne lozeczko
Alicja ja tez zmarzluch, w nocy zima koniecnzie grube skarpety + sweter to dodatek do pizamy

reklama
witam wieczorowa pora hheheh
U nas dzis sliczna pogoda a my w domku niestety. Jutro jedziemy na kontrol i mysle ze bedziemy mogli wychodzic juz.Rao moja mamcia zrobila nam niespodzianke i przyjechala na kawusie i ploteczki:)))))zycze milej i PRZESPANEJ nocy:))

no wiesz to zalezy co kto lubi:))) moj maz np lubi moja koszulke z wywietrznikami pod pachami - mega dziurska na kilometr. cala reka mu wlazi w te dziurki do samych cyckow:))

taka łatwodostępna koszulka mówisz :-D mój zanim by sie do czegoś dostał to musi sie przekopać przez te moje okopy a to wcale nie łatwe, tylko najwytrwalsi dadzą rade :-) Ale za to ten niesamowity wyczyn zostanie ostatecznie nagrodzony :-D

Witam się ja wieczornie, rzadko zaglądam bo Majka daje czadu poza tym zostałam z nią sama bo małż leży w szpitalu z Zuzką która jutro będzie mieć wycinany migdałek. Tak więc jestem cała w stresie :-(
Dzisiaj 3 godziny spędziłyśmy na dworze aż mi się wracać do domu nie chciało...
Margerita, mi też się nie spieszy, a wracam do pracy 18 kwietnia :-(
Chyba idę spać choć z nerwów pewnie i tak nie zasnę...

cass trzymam kciuki za Zuzię żeby wszystko szybko i łatwo poszło :**** ja miałam wycinany w wieku 6 lat wspominam to megafajnie bo było nas tam ok 7 dzieciaków robiliśmy namioty z kołder i siedzieliśmy pod łóżkami :-) sam zabieg średnio przyjemny no i to że nie można później jeść itp.... ale na pewno raz dwa córcia dojdzie do siebie :tak:

CASS wspolczuje trzymaj sie dzielnie!! przytulam.
ALICJA no ja mam koldre jedna ale jak siezakrece w niej to ciezko mnie dorwac:))

Leane tez waga, maz waga, a ja panna-stateczna spokojna zrownowazona.... ja pierd.... co za bajeczki!!!!!!! ale urodzilam sie w ascendencie raka i mam charakter kobitki rak, bo panny charakter to zgadza sie tylko ze upartosc w dazeniu do celu, dazenie do perfekcji, inteligencja (buhahaha), i pare innych.
IDA tak robie w domu bo knajpa by mnie wyniosla kolo 1000 euro a nie mam kasy na rozpier... , jak sie pomiescimy tak sie pomiescimy i leje na to, ciasno ale z jajami bedzie imprezka:))
FROGG teraz mamy cieplo a w lato wolalabym polskie upaly- 30 stopni a nie 47. bo w ciazy jak bylam i o 23.30 zobaczylam na liczniku 33 stopnie to prawie padlam...
ALICJA-to ty masz skarpetki tzw "antygwalty":))))))))
Dziulka, ja jestem rak!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ni cholery nie wiem jaki ascendent... hmmmmm, zaraz chyba poszperam w necie;-)
a w to zaznaczone ani miliminigrama nie wątpię:-D

reklama
frogg,zauważyłam:)
Ida ,ta ciężarówka kredek to fajnie,ale z Warką bym była ostrozna,bo jak dzieci kreatywne,to kto wie,co mogą z tego skonstruowac- nikt nie mówił,ze będą grzecznie siedzieć i rysować:))))
a ja czekam na wspólne spacery z M...robilismy taaakie długie trasy razem,a samej to jakos mi sie nie chce.Jutro na szczęście umówiłam sie z bratowa,a to no drugim końcu miasta,to spacerek porządny zrobię:)

Do góry