czarodziejkaM
Fanka BB :)
mała_mi,dawidowe,margerrita dziękujemy bardzo z Krzysiulkiem!
cass trzymaj się!
Dziulka "zrównoważona" ??? dobre! Ehh te horoskopy
Mała_Mi - niech już się to Twoje dziecię wreszcie naprawi kochana!
Ja jestem Koziorożcem,ale z kilkoma cechami bym się nie zgodziła,np nie jestem despotyczna lub skryta,natomiast faktycznie gdy jeszcze pracowałam to praca mnie bardzo pochłaniała i to podobno jedna z cech koziorożców.
Co do spacerków,bo cos wspominałyście to ja tylko pare razy byłam z małżem,a tak to ja sama albo on sam.Bardzo jednak lubię jak raziem wychodzimy,bo możemy wtedy pogadać o sprawach ważnych i głupotach,z dala od komputerów i TV
cass trzymaj się!
Dziulka "zrównoważona" ??? dobre! Ehh te horoskopy
Mała_Mi - niech już się to Twoje dziecię wreszcie naprawi kochana!
Ja jestem Koziorożcem,ale z kilkoma cechami bym się nie zgodziła,np nie jestem despotyczna lub skryta,natomiast faktycznie gdy jeszcze pracowałam to praca mnie bardzo pochłaniała i to podobno jedna z cech koziorożców.
Co do spacerków,bo cos wspominałyście to ja tylko pare razy byłam z małżem,a tak to ja sama albo on sam.Bardzo jednak lubię jak raziem wychodzimy,bo możemy wtedy pogadać o sprawach ważnych i głupotach,z dala od komputerów i TV
, bo znow tylko na chwilke jestem. Nie dam rady odpisac wszystkim, tylko tyle, co pamietam, bo podczytuje caly dzien, ale nie mialam czasu nawet do kompa usiasc i odpowiedziec. Generalnie dzien spedzony polswiadomie, polprzytomnie, bo jeszcze poprzedniej nocy nie odespalam. Juz teraz wiem, czemu nie moglam spac z soboty na niedziele - ktoras z Was pisala o ksiezycu, ktory byl blisko ziemi, a do tego byla pelnia. Ja zawsze mam problem ze snem podczas pelni, a teraz to bylo do kwadratu.
ale cosik skrobne na koniec dnia 
my z mężem wagi i w niektórych rzeczach zupełnie się rozjeżdżamy a w innych jesteśmy tacy sami
mąż uzdolniony manualnie, ja wcale, mąż zrównoważony był dopóki mnie nie poznał
no i wagi są straaasznie niezdecydowane, czasem przy takich pierdołach jak wybór pasty do zębów ale to chyba chodzi o to ważenie za i przeciw, ja to bym tak mogła w nieskończoność czasami