reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

aniawa - też nad tym ubolewałam. że nie można po prostu przyjśc, wziąść ślub cywilny i wyjśc. Bez tych wszystkich pierdułek typu przyjęcia, rezerwowanie terminu, informowanie wszystkich ble, ble, ble.
onesmile - coś się benefis nie udał Małyszowi :cool2: ech gupia pogoda...

reklama
No nie udal :-( Ale i tak milo na Niego popatrzec:-)

A co do wesel itp., to ja jestem dokladnie tego samego zdania, co Ty, Makuc. Zreszta my z mezem mielismy tylko cywilny, potem spotkanie z przyjaciolmi w pubie, a na drugi dzien obiad w mom rodzinnym domu z najblizszymi. Na slub zaprosilismy w sumie glownie tych, z ktorymi mamy kontakt. Zadnych dalekich krewnych, albo takich, co to niby wypada, ale widzimy sie raz na 15 lat.

Dziewczyny, pakuje sie juz ktorys dzien z rzedu i nie moge zmiescic tego wszystkiego :wściekła/y:

Jutro nad ranem lecimy, wiec prosze trzymajcie kciuki, zebysmy to spokojnie przezyli. Glownie Pafffcio.

Madlein, posłałam maila :-) ale wrzuciłaś ankietę więc już zrobiłam :-)
Dawidowe, ja zainwestowałam w chustę elastyczną i nosiłam w niej Majkę a niedługo mam zamiar kupić chustę tkanś splotem skośno-krzyżowym, ma wicej pozycji do noszenia, dziecko wciąż z Tobą i poznaje świat.
Co do chodzików to są one raczej odradzane przez fizjoterapeutów, ja przy Zuzce nie miałam i teraz też nie zamierzam, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.
Miałam również duży kojec z siateczką i się sprawdził, bo nawet mata edukacyjna do niego weszła, miał też uchwyt do nauki wstawania i zajmował mało miejsca po złożeniu.

Ostatnia edycja:
A ja tylko napiszę, że nasz kupiony wczoraj samochód z dzisiejszej przejażdżki wrócił na lawecie... zatankowaliśmy, ruszyliśmy, po 300m zgasł i koniec...

MADLEIN wypełniłam, w 9 i 16 pytaniu powinna być końcówka -om, a nie -ą.
ONESMILE kochana powiedz o której ruszacie? będę trzymała kciuki i myślała o Was cieplutko.

reklama
Do góry