reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

No i czego zazdrościsz? Czekamy przecież na cieplejsze dni:cool::cool:. No chyba,że zazdrościsz uczestników spotkania:crazy:. Tego ci zapewnić nie mogę,ale moją skromną osobę owszem:cool2:.

A co do telefonu Nokia(też jestem zwolenniczką tej firmy:tak:), to ja mam 6700 classic z aparatem 5mpx i naprawdę nie narzekam.
ŚWIRKU TY MÓJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my się widzimy NAJPÓŹNIEJ na początku maja, bo wtedy zaczynamy sezon grillowy!!! a jak będzie ciepło prędzej (a tak zapowiadają!!!:-))to jakoś namówię męża do złamania tej tradycji:tak::-D
a co do uczestników spotkania... chętnie "zaliczyłabym" wieeeeeeeeeleeeeeeeee z Was!!!!!!!!!!!!!!:-Dno ale przyszła teściowa mojej córki zdecydowanie ma miejsce priorytetowe:-Dciekawe czy to pobierowo wypali, Ulisia miała przyjechać...
a co do telefonu, to mój mąż ma właśnie tą 6700 i właśnie się nad nią zastanawiałąm:-)więc :* za opinię:-) a ten tel który Dziula proponuje to podejrzewam że w Polsce wymiata kieszenie ze świstem pędziwiatra:cool:
tatus bawi sie z córą na łózku, a ja W KOŃCU SPOKOJNIE JEM ŚNIADANIE!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój mąż właśnie się wkurzył,że każdą wolną chwilę spędzam przy kompie. A było to tak: poszedł z Frankiem na spacer,ja w tym czasie obejrzałam kuchenne rewolucje,a Jakub siedział przy kompie. Po skończonym programie poprosiłam syna,żeby dał mi na chwilę usiąść i zjeść śniadanie. Kuba w tym czasie ubrał się i poszedł na dwór. Ja usiadłam,napisałam 1 posta i wchodzi mąż. Zobaczył,że siedzę i od razu zły,że nic nie robię,najważniejszy jest komp. A że wcześniej pozamiatałam podłogę i zabrałam ciuchy z foteli,to już tego nie zauważył:no:. Teraz poszedł sprzątać auto. Normalnie zła jestem....

faceci...
mój wczoraj powiedział że kiedys jak on siedział na kompie bo miał jakieś służbowe pierdy do zrobienia to miałam pretensje a teraz ja siedzę non stop - więc mu odpowiedziałam że kiedyś to płomienna miłość między nami była a teraz to już popioły więc wolę bb:-p

Dziuluś, Mała mi, Idusia, Czarodziejka, Miniu dziękuję Kochane moje za miłe słowa :******** (mam nadziejeże nikogo nie pominęłam :zawstydzona/y:)

Makuc gratki wczorajszego suwaczka :-) !

Iduś ja też bym chętnie jak najwięcej z Was zaliczyła :-D :-D kurcze gdyby nie dzieć to ja bym chętnie na turnee "szlakiem bb" ruszyła :-) a na kiedy sie z tym Pobierowem umówiliście ?kurcze może i nam by sie udało...? tradycyjnie planujemy wyjechać na wakacje nad morze...

Kahaaa a Ty jesteś z okolic Z-cia? Może następnym razem udałoby się nam spotkać w trójeczke?

Ciekawe jak tam Onesmile...

Dziuluś jak dzisiaj samopoczucie?

Emiliab olej dziada ;-) przytulam :*

Iduś popioły :-D mnie też bb niekiedy o wiele bardziej rozpala niż mąż:-D

Ostatnia edycja:
Natolin super, mam nadzieje, ze maly polubi nowe smaki
aniawa ten pomysl z restauracja jest bardzo dobry, pojdziesz zjesz i sie nie bedziesz przejmowac, zmywac i sprzatac po niechcianych gosciach, a tak wogole to przytulam, mam nadzieje, ze bedzie to wymarzony dzien i nic Ci humoru nie popsuje, a poza tym twoj tekst domem starcow super!
Idus u nas byla podobna sytuacja, mieslimy 60 miesjc i nagle sie okazalo, ze lista osob naszych rodzicow jest zupelnie inna niz nasza, najgorsze bylo to, ze czesc osob wpraszala sie na ..ma, tzn. dopytywala sie keidy dostana zaproszenie etc. z racji, tego, ze wiedzielismy ze spora czesc osob nie przyjedzie, zrobilsmy 3 listy i jak ktos odmawial brana bylo osoba z listy rezerwowej, a koncowo 9 osob co miala przyjechac sie nie stawilo i tu byl najwiekszy nerw bo za nie trzeba bylo zaplacic, kuzynka zerwala z chlopakiem, komus sie samochod popsul i nie mieli jak dojechac, kolezance dziecko mialao zpalenie ucha, no cuz takie zycie... szkoda tylko, ze juz bylo zapozno by kogos innego zaprosic

medlen
poszla

sugar mam nadzieje, ze autko okaze sie jednak bezproblemowe

onesmile witaj w Polsce!!!
makuc, dagisu 5 gratki i dla Leane za 6
kahaa zgladaj jak tylko bedziesz miala chwile, tesknimy :*
dziulka kochana prosze bez dolow, smutasow i etc.

do brakow to jeszcze moriam, mongoli i nowych mam dawno nie bylo

wczoraj byl test parasolki, moja mama poszla z malym na spacer, jakos tak ta od 3w1 bardziej mi sie podoba,
co do pogody to slonceczko u nas tylko wieje jak w kieleckim :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry drogie Panie, tu ONESMILEman. Być może małża kontaktowała się z którąś z Was smsem, ale, tak jak obiecałem żonie, raportuję niniejszym: Onesmile ucałowała ziemię ojczystą w granicach 10.30 na lotnisku Reymonta w Łodzi (ye-ha!) i spędzi jakieś dwa miesiące w Zgierzu u mamy, która ma stałe łącze, więc problemów z Netem nie ma żadnych. Ach, zaliwżdy, nie tęsknijcie za wybranką serca mego, gdyż pewnie skontaktuje się z Wami wieczorem. A ja spadam ciąć drzewa w ogródku. Ciao!

Makuc to przesyłam od siebie trochę słonka, bo u mnie pogoda cud, miód i orzeszki.
Ida ja to tylko od wielkiego dzwonu mogę się z kimś z bb spotkać, bo Ci co są z okolicy to wyemigrowali :(
A z telefonów to jedynie mogę soniaka polecić, bo to moja ulubiona marka.
Emilia, Makuc mam nadzieję, że to taki jednorazowy wyskok syna, bo zazwyczaj to długo śpi.
Oj Alicja ale Ty mi tu słodzisz. :zawstydzona/y:
Moja mutter też lubi tak z wnukami wyjść, żeby się pokazać jaka to z niej cudowna babcia. Ale ja wiem o co chodzi i z moimi maluchami na dwór nie wychodzi. No może raz na ruski rok z Danielem.
Emilia mężem się nie przejmuj. Po prostu zazdrości.

Wszystkie pewnie na spacery poszłyście, a mnie gardło boli, że hej! :wściekła/y:

wpadam tylko, żeby powiedzieć, że bardzo się cieszę, że ONESMILE szczęśliwie doleciała i cieszy się już na pewno z pobytu w domku rodzinnym. super!!! kochana, czekam na wieści od Ciebie, a teraz wracam się relaksować :happy:

reklama
HAPPYBETI - jak to znika?
NATOLIN - relaksuj się ile tylko się da! :*
E-LONA - oby rzeczywiście był to jednorazowy wybryk! a Ty pod kołdrę marsz i wygrzewaj się co by Cię żadne choróbsko nie złapało;) (no i dziękuję za słonko oczywiście. właśnie się w Lbn pojawiło, więc pewnie jakimś priorytetem wysłałaś? :D)
ONESMILEman - dziękujemy za info:) i czekamy z niecierpliwością aż małżonka osobiście się na BB pojawi.
MARGERITTA, ALICJA - dziękuję:)

a moja ferajna damsko-męska właśnie padła i śpi snem spokojnym i nieco pochrapującym hehe. ale cisza w domu. aż dziwnie się czuję :D

Do góry