Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz, dziulka, ja wlasnie miedzy innymi jade po to do PL: spotkac sie z przyjaciolmi, wysmiac, wyzalic, poplakac, upic sie...zresetowac i naladowac na nowo baterie. I CHOLERNIE sie ciesze.
Zycze nam obu, abysmy nie zwariowaly od zbytniego poczucia obowiazku i przesadzonego macierzynstwa i zebysmy mogly sie w koncu WYLUZOWAC. Z korzyscia dla nas, partnerow i dzieci. Amen.
Spadam, bo po piwie szumi mi w glowie i zaraz z krzesla spadne.Pobudka o 4tej, czyli wlasciwie o 3ciej przez te zmiane czasu. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr
SUGAR -tego psychologa to sama bym chyba zajechala! mnie tylko potrzeba mojej przyjaciolki i samotnego wieczoru tylko ja i ona)no i wiadro dobrego alkoholu
ELONA -mam wiesci ze widzialas sie z ALICJA??)) szpieg Dziulka wie wszystko
)))))))
ONESMILE-i sie luzuj!!!! i wracaj na bb))))))))))
M. wraca mniej- więcej za dwa tygodnie- jak dobrze "wyceluje',to akurat na pół roczku Amelkibeti a kiedy twój men wraca???
onesmile, pisanie postów do nas przez twego lubego grozi że się w nim bujnęzawżdy, azaliż, zaliwżdy
normalnie aż mam miękkie kolana
natuś, relaksujesz się w ciagu dalszym?;-)zazdraszczam...
no,ja wiem,że nie byłaś w stanie tego wszystkiego przewidziec.a nie boisz się czasem,że po tak długiej jego nieobecności ciężko Wam będzie teraz "odnaleźć sie " we troje?
najpierw powiedz ile chcesz kasy przeznaczyć mój małżyk siedzi w telefonach no i przede wszystkim nowy czy używany. :-)1dziewczyny, a możecie polecić jakiś telefon (komórkowy, of coz) z DOBRYM aparatem? Najchętniej Nokia, bo ten model najlepiej się u mnie sprawdzana forach można sporo poczytać, ale jakos wolę wasze opinie;-)
a co do uczestników spotkania... chętnie "zaliczyłabym" wieeeeeeeeeleeeeeeeee z Was!!!!!!!!!!!!!!![]()
hmmmmm :-)Hmm przypomnij mi skąd jesteś?? :-) zdrówkaIda ja to tylko od wielkiego dzwonu mogę się z kimś z bb spotkać, bo Ci co są z okolicy to wyemigrowali
Wszystkie pewnie na spacery poszłyście, a mnie gardło boli, że hej!![]()
Gratki suwaczkowe, zdówka dla starszej i oby Gabi nie załapała wiruskaDzięki dziewczyny za pamięć:0 )
Dziulka dla was też gratki:-)
Kurcze już pół roku minęło.Niestety nic wiecej nie napisze bo moja starsza córka tydzień pochodziła do przedszkola i znowu złapała jakiegoś wirusa( ropieją jej oczka, temperatura) Jutro idziemy do lekarza.Mam nadzieję że Gabi nic nie załapie.
Pozdrawiam