• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
beti a kiedy twój men wraca???
onesmile, pisanie postów do nas przez twego lubego grozi że się w nim bujnę:-Dzawżdy, azaliż, zaliwżdy:-Dnormalnie aż mam miękkie kolana:-D
natuś, relaksujesz się w ciagu dalszym?;-)zazdraszczam...

wczoraj przeżyłam caaaaały dzień bez Dziuba. O 6.13 pociąg do Bydgoszczy, o 22.56 powrót :)

Dziub też to przeżył :)

PS. Nie wiedziałam, że Onesmile jest ze Zgierza :-)

Ja tam jestem zameldowana u taty w domu :-)

Ostatnia edycja:

Dzięki dziewczyny za pamięć:0
)

Dziulka
dla was też gratki:-)
Kurcze już pół roku minęło.Niestety nic wiecej nie napisze bo moja starsza córka tydzień pochodziła do przedszkola i znowu złapała jakiegoś wirusa( ropieją jej oczka, temperatura) Jutro idziemy do lekarza.Mam nadzieję że Gabi nic nie załapie.
Pozdrawiam

Witam się po weekendzie. Nie podejrzewam, żeby Olek pozwolił mi Was nadrobić, ale postaram się troszkę podczytać w międzyczasie.
Póki co, mężuś pojechał, a moja skokowa maruda pokazuje różki.

JOLI, Dziulka, gratulacje!!!

reklama
A ja witam bo cały dzien przy jasnie paniennce której nic nie pasuje. Dodatkowo wszedzie grzebie a jak sie mowi wracaj to ona przyspiesza jeszcze szybciej. Wkoncu nie wytrzymałam i poszłam na spacer to przespała bo w domu nie chce. Dzis budzenie było o 4. Walneła taka kupe ze smród ja obdził i mnie. Zmieniłam pampersa, dałam pic i spałysmy do 8.40 az niedowierzałam. Nawet nie płakała o jedzenie. Dopiero jak zrobiłam i jej flache pokazałam do sie trzesła bo za wolno sie schulałam do niej. A teraz przysneła a ja padam dosłownie na pysk. Zastanawiam sie czy ona drzemie i ja wykapie czy poszła spac na dobre. Budzic nie bede najwyzej potem zmienie pieluszke i dam jesc.

Dziulka gratki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry