makuc
Fanka BB :)
mam nadzieję, że i u nas to jakoś powoli się ureguluje, o wczoraj Młoda do 21 szalała (normalnie chodzi spać trochę po 19) a dzisiaj wstała niby normalnie ale za 30 min zasnęła i do tej pory śpi. Co do "Amen" też miałam wątpliwości ale co tamhihi,Makuc,pierwotnie napisałam to co,Ty,ale zmieniłam,bo naszły mnie wątpliwosci,czy "amen " znaczy to,co myslę,że znaczy.u nas tez lekkie zawirowania ze zmianą czasu były,ale mam nadzieję,że powoli sie przestawimy.
![]()
a ja chcę klikac dalej, bo mi to już tak w krew weszło, że tylko włączam kompa i jest klik,klik dla Zuziaczkaedit: Dziekuje po raz kolejny za głosiki na Zuzka. I na szczescie marzec kończy się w czwartek, wiec juz nie bedziecie musialy klikac![]()
[edit]
Alicja dopiero doczytałam to co napisałaś do DZIULKI: "A Leane? Ty jestes całym jej światem. Jesteś dla niej wszystkim! to dla Ciebie budzi sie codziennie rano, to w Twoich objęciach czuje sie bezpecznie, to Ciebie potrzebuje do szczęścia..." dosłownie kolejna rzecz do wydrukowania i powieszenia na ścianie (wraz z postem HAPPYBETI co do wcześniejszych "wybryków" naszej Dziulencji). Wzruszyłam się (a u mnie to wcale tak łatwo takie uczucia nie jest wywołać
Ostatnia edycja: