Sugar ja tez mysle o basenie dla Doriana , ale nie wiem czy u mnie w miescie jest basen ozonowany. A co do tesciowej to powodzenia. Masz rację skoro wredna baba.
Kasis , cass oby los się do Was usmiechnął
onesmile super, ze tak fajnie spędzasz czas w PL no i trzymam kciuki za fantastyczny efekt u fryzjera :-)
Alicja no to gratulacje dla kumpeli z okazji narodzin córci!!! No to mieli niespodziankę. A Tobie kochana zycze pomyslnego ułozenia spraw pracowych i mieszkaniowych.
Dziulka trzymam kciuki ,zeby z tym interesem Ci wypalilo. A co do lodów to zboczek jestes ;-)
happybeti no ja właśnie tez mialam tego naczyniaczka na samym czubku nosa , a ze mam dłuuuuugi nos to jakos to widac było (choc to tylko taka kropka) , no ale po problemie. Za kilka dni sladu ma nie być. No i współczuję nocki :-(
sarisa no głodomorek z tej Twojej Zuzolki :-) , a może w dzien pchaj w nią ile wlezie ? A filmik tez dobry
Natolin a bylaś z Piterkiem u dermatologa? Czy tylko pediatra to obserwuje? A co do pracy to gratuluję i wiem ,ze na razie się nie cieszysz … ale jak się znów przestawisz na inny tryb zycia to będzie fajnie. Sobie tez tak to tłumaczę.
Aniawa ja Cie chętnie zastapie na zakupach ubraniowych :-) także call me next time;-)
emiliab ale się usmialam z tego filmiku
efa co jest????
makuc nie baw się w przeciąg!
Dobranocka jak mogłybysmy o Tobie zapomniec kochana. Nie ma takiej opcji , ale milo byloby gdybys czesciej nas odwiedzala. A jak tam z tą pracą , bo chyba mi to umknęło
mała_mi współczuję znów kolejnego problemu w postaci kolegi szwagra :-( - tez bym się wkurzyla!
Czarodziejka Ty się nie wyglupiaj z niejedzeniem. Rozumiem ,ze jestes chora i nie masz apetytu , ale musisz jesc ,zeby organizm mial sile do walki z choróbskiem. Zdrowiej maleńka.
E-lona szkoda ,ze dziś tak wyszlo z tymi dziadkami. Szkoda z mamci niezbyt dobra opiekunka. Może jeszcze się rozkreci.
Mamaagusi Twoja Aga to taka jak mój Mikolaj był. Mleka się nie chwycil . No i jak tylko skonczylam karmic cycem dostawal przetwory mleczne i lekarka mowila ze nie musi pic mleka. Tylko ze on już mial wtedy prawie roczek. Powodzenia.
strip co do ubrania to zgadzam sie z Tobą . Trzeba tez pamiętac ,ze jak dziecko siedzi czy lezy w wózeczku to jednak sie nie rusza i moze mu byc troszke chłodniej niz nam.
Roxi gdzie jesteś????? A
rzutka gdzie???