reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam,

Ida- mam nadzieje ze ci odpuscilo dzisiaj i czujesz sie lepiej:)fajnie ze kino zaliczylas, a powrot z darami dla dziecka hehe ja to nawet z piekarni z czym wroce:)

Dziulka- hehe to cie czeka chyba dzisiaj, imprezka hehe

Elizabennet- no to udanej wizyty tesciowej:)i zeby bole brzuszka sie wiecej nie pojawialy

Happybeti- o matko, coz za pomysl!! ale wiesz tworcze umysly, zwykle noca aktywne hehe

Sarisa- zdroweczka dla Zuzka, a dla ciebie silek!!

Madzil ma goraczke, zauwazylam, jak zrobila awanture o to ze ona chce krem- jest mega fanka butelek i kremow wszelkiego rodzaju, zmierzylam i bylo ok 38, ale nie do konca bo chciala zezrec termometr, dostala panadol i zapakowalam ja do spania. Oczywiscie kochana starsza siostra, schowala gdzies smoczka i sie przyznac nie chce gdzie;/ ale jakiegos wygrzebalam, a dzisiaj zrobie nowy zapas:)Mam nadzieje, ze paskuda przelknie innego smoczka niz avent, bo w avencie wygryza dwie dziury i czas kupic takiego zoltego.......

reklama
witam laski

dzięki dziołchy
Jak na razie solenizanta jeszcze nie było, urodził się o 14,00.

Dziulka- ja nie wiem czy to ta woda pomogła czy te nowe tabletki, ale nie boli, dzięki :-)

Kroma wszystkiego najlepszego dla Arusia z okazji 1 urodzin.
Super, że woda z solą pomogły na gardło.
Ika216 ból głowy minął???
Ladygab współczuję bóli z powodu nadchodzącej @ i trzymam kciuki, żeby się udało dostać Zosi na te zajęcia:-) mam nadzieje, że ta temp. u Madzi to nic poważnego.
Elwrika to się teście szarpnęłi - brak słów...!!! Super, że nocka całkiem niezła.
Happy widzę że miałaś bardzo zabiegany dzień wczoraj :-) a jak zdrówko??? Gripex pomógł??? Ooo widzę że nockę miałaś z atrakcjami jak ja...Amelka miała w nocy wizję i chciała Ci ją przedstawic na papierze :-)
Makuc ojej trzonowce, to niezła jazda...mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie.
E-lona tortem możesz się z nami podzielić, a jak głowa???
Natolin super, że obiadek się udał :-) dzięki za wieści o Dobranocce, też tęsknimy za nią. Masz bardzo grzeczne dziecko, moja w łóżeczku by nie posiedziała...
Emiliab przestań gadać głupotki :-)
Roxannka cieszę, się że Patryk wrócił do formy, naciesz się nim zanim pójdziesz do pracy a On do żłobka, rękę kuruj :-)
Ida ojej współczuję @ i boleści...Szkoda, że wypad shopingowy nie za bardzo udany (ale coś tam kupiłaś :-)), ale fajowo, że kino zaliczone :-)
Mamaagusi to kiedy kolega ma ten egzamin? dziś??? Trzymamy kciuki !!!
Dziulka miłego ostatniego dnia w starej pracy :-)
Rysia a Ty co robisz przeciąg???
Elizabennett mam nadzieję, że Adasiowi nic poważnego nie dolega? A Ty jak się czujesz? Miłych odwiedzin teściowej.
Sarisa dużoooo zdrówka Zuzince życzę, sprawnej przeprowadzki, żeby wszystko poszło gładko :-) Trzymaj się, tęsknimy !!!
Kasis jak Błażej?

Mój mąż znów chory na anginę, okazało się że tamtej nie doleczył. Rodzinny postarszył go wycinaniem migdała i poszedł do laryngologa a ta mu mówi, że angina, że leczy się ją 10 dni a nie 7... no i mnie też dopadło ale nic mu nie mówię, bo mam dość ostatnio nerwów i chorób...

Ostatnia edycja:
ELWIRKA ale zawsze możesz się bardziej do naszych postów odnieść (w sensie dokładniej przeczytać i napisać więcej niż 2 zdania ;-)) a tym samym i o Tobie wtedy więcej wiadomo będzie, bo Ty tak na dobrą sprawę nic więcej poza "zdrówka", "kciuki" i "gratki" nie piszesz :-p:cool2::ninja2:

wogóle to DZIEŃ DYBRY :laugh2:
tez jestem tego samego zdania ze nasza Elwirka wali strasznie "wypasione" posty.... my chcemy wiecej ooo!!!!!! i gratki kolejnego zebusia:))))
Halo kochane
niestety nadal nie jestem w stanie Was nadrobić :-( tlko tak pobieżnie poczytałam i nawet nie będę pisać, bo nie napiszę tego co chciałam :-(
Mój Zuzek chory :-( tzn. sie 2 dni temu dostała kaszel (nawet niewiem skąd :-() i tak brzydko kaszle... dostała syropki i mam nadzieje, że nic z tego brzydkiego się nie rozwninie :-( buuuuuuu
Kroma wszystkiego naj naj dla Areczka z okazji roczku

ojjjj wspolczucia kochana.

LADY- z tymi laskami wszystko mozliwe ja sie nawet spodziewam ze mnie wytarzaja w mace i jajkach.... w razie cos do roboty ubieram sie dzisiaj "szmaciano" czyli dres.

KROMA dla twojego slonka samych cudownosci, radosci, fury zabawek i wspanialych przyjaciol na cale zycie !!!

MAKUC, HAPPY a gdzie wasze wielkie posty heee?????????????????

a tak wogole to dzien doberek. dzis nocka przespana bez jazdy jak wczoraj.
wlasnie u nas krany wymieniaja na koszt spoldzielni i to kurde wypas taki ze szok.... nic za to nie placimy:))) a Leane zdrajca do faceta raczki wyciagnela:)) a na widok prababci ryk..no i wez tu zrozum cycka malego nooo....

nie moge uwierzyc ze dzisiaj koniec meczarni.... 5 lat mojego oddania w tej postrzelonej robocie.... wczoraj przyjeli nowa laske, na kasie robi takie jaja ze nas targalo wczoraj ale sie nei dziwie bo peirwszy dzien wiec ma prawo.

trza wstawic jakiego zupa dla Leanderkowca:))))

reklama
Cześć dziewczyny,nie mam czasu.................:zawstydzona/y:Mały jest taki przylepny i absorbujący,że już nie wyrabiam.Jak sobie pomyślałam jakby to było gdybym miała dwoje dzieci to łooooo jejuuuu,chyba bym się wczesniejszej siwizny dorobiła.Także dziewczyny co mają więcej niż jedno małe dziecko w domu-chylę czoła i składam pokłony uznania!Nie odniose się do postów bo najzwyczajniej nie przeczytałam wczorajszego dnia i zrobie to chyba dopiero wieczorem jak mały pójdzie spać.O ile sama nie padnę razem z nim,bo cos w nocy kiepsko mi dzisiaj spał,popłakiwał przez sen,non stop się odkrywał,wstawałam chyba 6 razy do niego.Wczoraj mieliśmy też niezapowiedzianych gości wieczorem,cos na zasadzie - "No cześć,jesteście w domu?(no a gdzie mam być z małym dzieckiem wieczorem),aha no to fajnie,za chwilę bedziemy na kawkę,można?"(no i co miałam powiedzieć,jak już obok bloku byli):sorry2::dry:.Tak więc z czytania,absolutne nici.W ramach rewanżu możecie się nie odnosić do mojego posta,jak najbardziej rozumiem,,zresztą nie ma w sumie do czego:-p:-D

Chciałabym tylko Kromie życzyć wszystkiego naj naj naj!I jeszcze dla Roxi przesłać całusy w bolące paluchy:-DCo do reszty pominiętych,nie przeczytanych.....nie krzyczcie,nie bijcie - obiecuję poprawę,a teraz prosze o pokutę:-DMiłegoooo dnia kochane.

Do góry