reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Halo byłam nadrabiałam i co i Zuuu wstała i musiałam ogarnąć kupkę, zupkę i jestem choć mi nie bardzo pozwala z Wami siedzieć i mówi do mnie nu nu nu nu, więc niewiem czy uda mi się napisać to co chciałam

Elwirka, Kasis najlpesze życzonka urodzinowe :-)
Kasia sto lat dla Pafcia Twojego
Emiś tulam mocno i jak małż się ma??
Rysia jak Miłek
Iduś to się nazywa złośliwość rzeczy martwych :-(
Makuc kochana a pochwalisz się efektami??

tak więc powiedzmy, ze wszystko ogarnięte ...........chwalę się wiadomo gdzie ;-), ale jeszcze dużo do zrobienia

Ps. Wioli hmmmm zastanawiam się skąd ten post?? Wydaje mi się, że jako jedna z niewielu mam szybciutko się wpasowałaś i nawet inne mamusie odpisują na posty :-) ja bardzo długo czekałam aż ktoś odpisał. Ale fakt zrzyte jesteśmy bardzo.

Kasis sama robie ale troche ona wymaga. Jak komu się nie chce to znalazłam całkiem smaczną w biedronce na dziale gdzie leżą parówki. Nie jest ona mrożona. Wkłądam do mikrofali albo piekarnika. Ale tez mrożone też lubie choć raczej nie powinny mieć nazwy lazania

kaniu niestety G. nie lubi naleśników na słodko, chyba że zrobiłabym takie z kukurydzą, szynka, serem i pieczarkami. Hmm. Zresztą zaraz i tak pewnie wróci już z pracy, więc może tym razem on coś wymyśli co na obiad bo mi pomysły się kończą ostatnio, tym bardziej że lubię gotować coś co i Łukasz z nami zje.

sarisa ja już skomentowałam:-) Zuzia chyba chce żebyś się z nią pobawiła w jej nowym pokoju:-) i dlatego grozi Ci słowami nu nu nu.

Dawidowe jadłam tą z biedronki, dobra ,ale zawsze swoja to swoja:)wrzuć przepis na kulinarny:)
Małami zrób makaron ze szpinakiem:)na początku dawałam w wątku przepis

Kasis, Dawidowe a Wy mi tu o 11 z jedzonkiem wyskakujecie i co i już mi w brzuchu burczy ;-)
Mamaugsi a co ze jak niby NIE??? kooooppp w pupe ;-)

Kasis no ja myślę, że możesz posiedziec na BB i poczekać na efekty hehe może dziś samo się zrobi w ramach prezentu urodzinowego??

reklama
Do góry