reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

hmmm ja jeno białe pije, ale dla Ciebie Happy sie "poświęcę" :rofl:

makuc ooo gratuluję pamięci :-) patrz czyli Ty jednak całkiem młode dziewcze ;-) :-)
z tym ze tamten przepis to był nieco okrojony bo chciałam do dziecków dostosować, teraz poszła śmietana coby bardziej kruche były :-p

Idusiek
zdrówko Twoje i Misialinki :tak:

Eliza
musisz mieć tam wesoło :-)

reklama
no to już chociaż faktycznie jak pijecie to nasze zdrówko wypijta - wtedy ewentualnie szczucie wybaczone zostanie:rofl2:
beti, grzane wypiłabym sobie, ale jak przeczytałam w ulotce polopiryny żeby absolutnie alkoholu przy niej nie teges, to jakos ochota mi odeszła na pysznego grzańca małżowską ręką uwarzonego:baffled:

ALICJA nie to żebym młoda i żwawomyśląca była - po prostu czasami mam jakieś przebłyski świadomości, zderzeniem się 2 szarych komórek spowodowane :laugh2:
IDA HAPPY radzi ALICJI żeby oczy zamknęła to i Ty swoje zamknij, zrób sobie wody z sokiem malinowym, przelej do puszki i wyobraź sobie, że reddsa pijesz.

Ida- a widzisz????Na drugi raz będziesz mądrzejsza i zamiast aspiryną się truć,to winka sobie grzanego zażyczysz- lepsze niż te prochy:tak::-p;-):-D
Ikaa- to kieliszeczek????Na rozkręcenie;-)

Makuc- pomysł z sokiem w puszce po reddsie genialny.:tak:Cos czesto Ci się te komórki zderzają;)

reklama
Do góry