reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

MAMAAGUSI D. to może bez mrugnięcia okiem potwierdzić. O! ;-) a z tym skupianiem się na postach to i ja tak mam teraz, bo avek to avek i nie musiałam na nicki patrzeć a tu łooo. Chociaż sama u innych ten sam misz-masz powoduję :sorry: oo ELIZA i Ty też mi uwierzyć nie chcesz? buuu. Za karę zamiast iśc spać to bedę Was jeszcze swoja osobą męczyć :laugh2:

reklama
HAPPY dopiero Twojego posta doczytałam. To może zrobimy tak - ja Ci dam trochę mojego "nieprzywiązywaniasię" a Ty mi tego przeciwieństwo oddasz ok?
ELIZa poza tym przepraszam ja Ciebie: ile stopni jest u Was? 16? :szok::laugh2: oddaj trochę! - u nas dzisiaj w okolicach zera termometr się zatrzymał i chulera nawet moje modły nie pomogły, żeby w góre poszedł choć ciutkę :crazy:

Ostatnia edycja:
Makuc,bo to chuchac trza na termometr,a nie się modlić:-p.
to robimy podmiankę;-)- ja Ci oddaje moje przywiązywanie się,a Ty mi troche Twojego "ciągu do nowości";-):-D
TO MAM IŚĆ PO TO WINO????

No 16 jest, ale to oczywiscie znowu wypadek przy pracy. Nie jest to normalna temperatura na ten okres. A jutro ma znowu lac i ochlodzenie.

Happy, no jasne ze przynos to winko! Ja tez zaraz rozpoczynam winkowanie, zwlaszcza ze Czeszka zadzwonila i zapowiedziala sie za 20 minut :-D Wiec szybkie bylo paniczne ogarnianie chalupki no i czekamy teraz :-p

mamaagusi, no plus 4 to taka w sumie normalna temperatura jak na te pore roku. Tylko tutaj jakies cuda wyczyniaja :-D Ale moze jak juz przymarznie wszystko porzadnie to mi sie alergia skonczy! I moze tez wiele dzieciaczkow przestanie wreszcie chorowac!

reklama
ELIZA takie "wypadki przy pracy" to i w PL by się częściej zdarzać mogły :-):-p
HAPPY a ić po tego winiacza ić. A odnośnie wiadomoczego to umowa stoi! a z dmuchaniem padłam i musze sobie gdzieś zapisac co by w przyszłości nie zapomnieć, że modły nie działaja w tym temacie.
ALICJA jakich ciastkóff? aaa czy Ty wieczorem mnie tak pysznościami kusić musisz? no, no, no.

IDEK na avkowe zmiany chora łoooo! :)))))))) avek z Misią cudny!

Ostatnia edycja:
Do góry