reklama
elizabennett
Fanka BB :)
Nom, masz racje Makuc. Ale w sumie weekend sie zaczal wiec chyba normalka...
Moze jeszcze pozniej sie kilka mam pojawi, jak np. Roxi czy Rysia, albo Strip. ;-)
Bo Dawidowe to sie nie spodziewam, bo widzialam na innym watku, ze wykonczona jest to pewnie i spac poszla. Oby dzisiejsza nocka lepsza.
A ja musialam przerwe zrobic, bo mi dziecko wstalo z drzemki i wolalo: "Hej!"
A potem mu niechcacy tak przylozylam drzwiami w czolo, ze chyba bedzie siniak... No taka bylam zla na siebie, myslalam, ze sie sama zaraz w czolko walne...
Ale na szczescie humor ma dzis malutek wysmienity, spaceruje w kolko po domu i wola: "Ach, aaa!" tonem zachwytu
Tesciowa udala sie na drzemke, a ja zaraz zabiore dziecia na spacer, pogoda taka piekna i cieplo jest...
Alicja, ale z tej Idy cwaniara, odwrocila kota ogonem i teraz mowi, ze to ona sie focha...

A jesli chodzi o winko to zapraszam za kilka godzin, dzisiaj tez bede rozdawac
Dzisiaj mam biale, Riesling. W zasadzie to juz mam ochote sie napic, ale nie bede siary robila o drugiej po poludniu 
Zreszta znajoma Czeszka ma wpasc pozniej, a ona wielka wielbicielka wina (moze nawet za bardzo) i ma zwyczaj przychodzic do nas z butelka czegos dobrego
Wiec moze wystarczyc dla wszystkich po troszeczku, hehe.
No to ide sie ubierac na spacer... do pozniej!
P.S. Ida - filmu chyba nie ogladalam i nie znam...
Happy, przykro mi ze sie nie udalo porozmawiac z M.!
Moze jeszcze pozniej sie kilka mam pojawi, jak np. Roxi czy Rysia, albo Strip. ;-)
Bo Dawidowe to sie nie spodziewam, bo widzialam na innym watku, ze wykonczona jest to pewnie i spac poszla. Oby dzisiejsza nocka lepsza.
A ja musialam przerwe zrobic, bo mi dziecko wstalo z drzemki i wolalo: "Hej!"

A potem mu niechcacy tak przylozylam drzwiami w czolo, ze chyba bedzie siniak... No taka bylam zla na siebie, myslalam, ze sie sama zaraz w czolko walne...
Ale na szczescie humor ma dzis malutek wysmienity, spaceruje w kolko po domu i wola: "Ach, aaa!" tonem zachwytu

Tesciowa udala sie na drzemke, a ja zaraz zabiore dziecia na spacer, pogoda taka piekna i cieplo jest...
Alicja, ale z tej Idy cwaniara, odwrocila kota ogonem i teraz mowi, ze to ona sie focha...

A jesli chodzi o winko to zapraszam za kilka godzin, dzisiaj tez bede rozdawac

Zreszta znajoma Czeszka ma wpasc pozniej, a ona wielka wielbicielka wina (moze nawet za bardzo) i ma zwyczaj przychodzic do nas z butelka czegos dobrego

No to ide sie ubierac na spacer... do pozniej!
P.S. Ida - filmu chyba nie ogladalam i nie znam...
Happy, przykro mi ze sie nie udalo porozmawiac z M.!
emiliab
Ida duuużo zdrówka dla cię i Ineczki:*****
wioli życzę Kubusiowi duuuzo zdrówka po szczepieniu:***
natolinko baaardzo mi smutno,że się smutasz:-(
Aż mi głupio pisać,że u mnie oki. Ponieważ małż musi się więcej ruszać,po obiedzie zapodaliśmy sobie długi rodzinny spacerek,w czasie którego zaopatrzyłam się w łomżę miodową szt 5;-).
Jeszcze się wqrzyłam,bo małż siedział przy kompie,no to ja stwierdziłam,że porobię zdjęcia ubrań,coby wystawić je na allegro. Wyciągnęłam wszystko do pokoju,rozłożyłam na podłodze,chwyciłam za aparat,a tam... baterie siadły
. Jak na złość innych w domu nie było
. Ponieważ nie chcę robić fotek aparatem,zła poskładałam wszystko do dorby i..poczekam,może do jutra
. A takie miałam natchnienie 
Przepraszam was,że tak po łebkach was przelatuję,ale,jak małż jest w domu,to ciężko jest mi się wbić. Chociaż wczoraj byłam mile zaskoczona. Wieczorem usiadłam do kompa,odpaliłam fb,żeby was sobie zostawić na koniec,a małż do mnie: myślałem,że będziesz robić coś poważnego,czyli zajrzysz na swoje forum,a ty pierdy oglądasz?". Normalnie szczena mi opadła
wioli życzę Kubusiowi duuuzo zdrówka po szczepieniu:***
natolinko baaardzo mi smutno,że się smutasz:-(
Aż mi głupio pisać,że u mnie oki. Ponieważ małż musi się więcej ruszać,po obiedzie zapodaliśmy sobie długi rodzinny spacerek,w czasie którego zaopatrzyłam się w łomżę miodową szt 5;-).
Jeszcze się wqrzyłam,bo małż siedział przy kompie,no to ja stwierdziłam,że porobię zdjęcia ubrań,coby wystawić je na allegro. Wyciągnęłam wszystko do pokoju,rozłożyłam na podłodze,chwyciłam za aparat,a tam... baterie siadły

Przepraszam was,że tak po łebkach was przelatuję,ale,jak małż jest w domu,to ciężko jest mi się wbić. Chociaż wczoraj byłam mile zaskoczona. Wieczorem usiadłam do kompa,odpaliłam fb,żeby was sobie zostawić na koniec,a małż do mnie: myślałem,że będziesz robić coś poważnego,czyli zajrzysz na swoje forum,a ty pierdy oglądasz?". Normalnie szczena mi opadła

R
rysia85
Gość
kochane dostałam wychodne i właśnie uciekam na noc zakupów...zobaczymy czy znajdę cosik fajnego
Buziaki!!!
Buziaki!!!
Emilka- no,my tu taaaakie poooowazne
.Ale super,że u ciebie tak dobrze- dlaczego masz mieć wyrzuty?ciesz sie i korzystaj.
A baterie to wiesz,ze ja wyprobowałam chyba wszystkie i co?Najlepsze okazały się te najzwyklejsze niebieskie "Rocket" z Netto
- mam je juz miesiąc w aparacie i jeszcze chodzą,kiedy Duracelle czy inne Energizery na trzy dni max starczały.Sama w szoku jestem

Eliza trochę pogadalismy,ale wciążmu net sie rwał i kulawao to szło.No to zadzwonił.:-)

A baterie to wiesz,ze ja wyprobowałam chyba wszystkie i co?Najlepsze okazały się te najzwyklejsze niebieskie "Rocket" z Netto

Eliza trochę pogadalismy,ale wciążmu net sie rwał i kulawao to szło.No to zadzwonił.:-)
makuc
HAPPY szkoda, że się Wam porozmawiać dzisiaj nie udało :-(
EMIŚ Twoje "przelatywanie" nas jest w pełni usprawiedliwione! P.S.
;-)
ELIZA mniaam. Wino i to jeszcze białe. Ale mi ochoty narobiłaś. udanego winkowania wieczorkiem i szalonego spaceru za chwilę :*
RYSIA udanych łowów! i pochwal się koniecznie tym co kupiłas później!
MAMAAGUSI weeee :******
a mi się oczy powoli zamykają...
EMIŚ Twoje "przelatywanie" nas jest w pełni usprawiedliwione! P.S.
ciekawe kiedy mój D. tak do mnie powie i czy wogóle to nastąpi kiedyśmyślałem,że będziesz robić coś poważnego,czyli zajrzysz na swoje forum,a ty pierdy oglądasz?

ELIZA mniaam. Wino i to jeszcze białe. Ale mi ochoty narobiłaś. udanego winkowania wieczorkiem i szalonego spaceru za chwilę :*
RYSIA udanych łowów! i pochwal się koniecznie tym co kupiłas później!
MAMAAGUSI weeee :******
a mi się oczy powoli zamykają...
reklama