makuc
Fanka BB :)
Własnie byłam świadkiem zmiany Twojego awatarka;P

co kupiłaś?Ja na mieście byłam na szopingu, teraz próbuję uspokoić dzieci, Arek nie chce spać drugi raz.
napiszę tylko tyle: UFFFF! bardzo ale to bardzo się cieszę, że jest już lepiej.dziewczyny u nas zeby nie zapeszyc dobrze fakt kubus ma 38 ale nie rosnie mu temp i bawi sie jest radosny wywala wszystko z komody wlazi znowy wszedzie a mojego k na krok nie puszcza nigdzie moja mama stwierdzila ze moze on tesknil za tata?niewiem,wazne ze dziecko wraca mi do swiata zywych mam nadzieje ze to za nami i temp nie skoczy na oddziale kazali mi przyjechac dopiero kolo 5 wiec mam nadzieje ze niebede musiala tam jechac by znowu odeslali mnie do domu bo nikt niema czasu!jezeli nic sie nie zmieni z kubusiem jutro zaczynam czynnie uczestniczyc na forum teraz lece nacieszyc sie moim niegrzecznym dzieckiem.nie myslalam ze bede kiedys sie cieszyc ze moje dziecko lobuzuje![]()
u nas było całkiem znośnie ale to jakieś 2,5h temu byłoA my na zwyczajowy spacerek się zbieramy...hm...ciekawe,jak na dworze?Zimno czy znośnie?

RYSIA oo i Ty z avkami szpącisz?