reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Własnie byłam świadkiem zmiany Twojego awatarka;P
:laugh2: to się nazywa dopiero wyczucie czasu.

Ja na mieście byłam na szopingu, teraz próbuję uspokoić dzieci, Arek nie chce spać drugi raz.
co kupiłaś?

dziewczyny u nas zeby nie zapeszyc dobrze fakt kubus ma 38 ale nie rosnie mu temp i bawi sie jest radosny wywala wszystko z komody wlazi znowy wszedzie a mojego k na krok nie puszcza nigdzie moja mama stwierdzila ze moze on tesknil za tata?niewiem,wazne ze dziecko wraca mi do swiata zywych mam nadzieje ze to za nami i temp nie skoczy na oddziale kazali mi przyjechac dopiero kolo 5 wiec mam nadzieje ze niebede musiala tam jechac by znowu odeslali mnie do domu bo nikt niema czasu!jezeli nic sie nie zmieni z kubusiem jutro zaczynam czynnie uczestniczyc na forum teraz lece nacieszyc sie moim niegrzecznym dzieckiem.nie myslalam ze bede kiedys sie cieszyc ze moje dziecko lobuzuje:-D
napiszę tylko tyle: UFFFF! bardzo ale to bardzo się cieszę, że jest już lepiej.

A my na zwyczajowy spacerek się zbieramy...hm...ciekawe,jak na dworze?Zimno czy znośnie?
u nas było całkiem znośnie ale to jakieś 2,5h temu było :sorry:
RYSIA oo i Ty z avkami szpącisz? :rofl2::-p:-D

reklama
ej, ja nie wiem jak wy avki co chwilę zmieniacie... to ja chyba nie umim bo ostatnie dwa dni szukałam takiego który by odpowiadał wymaganiom bb (no i moim jednocześnie), bo za duzy bo coś tamtam... głomb ze mnie:nerd:

rysiek, dawaj do mnie na korki:-Dja mam pół szafy z takich łapanek właśnie:rofl2:niektórzy se pewnie myślą (tesciowa np) że pół wypłaty małżowskiej wydaję na ciuchy a ja ostatnio np bluzę olmołst nju wyszarpłam za 12zł:laugh2:pewnie że nie jeden raz sie przejechałam ale kto nie ryzykuje ten nie ma:-)aha, i :*** wiesz za co:-D:-D:-Dco do grzecznych dziecióf to zaufaszyć proszem że jak młoda obecna jest pod tym samym adresem co ja aktualnie to na bb ledwo jednego posta mogem pszeczytnąć, o, więc proszę mnie tu nie obrażać że mam grzeczne dziecko:laugh2::laugh2::laugh2:

beti, u nas z tego co przez okno czułam to jest całkiem wiosennie bym powiedziała i wcale mnie to nie cieszy bo tzn że gdzieś od kahhy nam chyba wieje i pewnie lać zacznie za niedługo:-(

nikt nie pyta co oglądałam to nie powiem:-p

Ale co ogladalas, Ida???? :-D:-p
A w ogole to ciesze sie, ze jestes, to nie bedziesz mogla narzekac, zes sama. Bo ja jestem tyz! ;-)

A w ogole to ja zolza pozyczylam zdrowka Ince, a Tobie nie, chociaz bardziej chora jestes :sorry: No to zdrowiej szybciutko, bo faktycznie Cie dopadlo jak nie wiem. Mam nadzieje, ze malz Ci dogadza! A w ogole to gdzie Inka jest?

No i co ogladalas, no??!! :-p

ale naprawdę chcesz wiedzieć?:rofl2:tak bardzo bardzo?:-Dz całej siły?:laugh2::laugh2::laugh2:
nieeeeee, no spoko, ważniejsze żeby dzieć był zdrowy bo serce pęka jak młoda sie męczy z tym nosem... a ja się mogę powylegiwać bo Inka u stęsknionej babci (teściowej) przebywa dzisiaj;-)no i stwierdzam że chyba pomaaaaału mi przechodzi, i dobrze bo niedługo polopiryna to będzie moje drugie imię:-pszyja w szaliczku nasmarowana rozgrzewaczem jakby odpuściła, uszko prawie też... liczę na to że jutro jak nowonarodzona sie obudzę:-Da małż nie dogadza, chyba z wprawy wyszedł... poza tym dzisiaj w pracy jest... ale może to i lepiej bo jakos mi głupio teraz jak ma nade mną skakać - całkiem mi się w główce pokitrało przez to macierzyństwo:-D:-D:-D

Rysia- a tam,grzeczne dzieci:baffled::crazy:.Widzisz,jak ja w ciagu dnia piszę- po jednym zdaniu na "losowo wybrany" post odpowiadam;-).Ulubione zabawy Amelki dziś :
-"baaaach"- rzucanie przedmiotami na odległośc z duża satysfakcją:crazy:
- zmiana kanału w tv na AV i ryk,więc muszę właczyc tv z powrotem,po czym zmienia na AV i tak w kółko- odebrac pilota sobie nie da:no:

:-D Tak bardzo bardzo bardzo, naprawde chcialabym wiedziec! :-p

A tak w ogole to ciesze sie, ze Ci lepiej. I tez mam nadzieje, ze jutro rano wstaniesz jak nowonarodzona. Rozumiem te rozterki z macierzynstwem i dogadzaniem. Dziwnie jakos tak teraz ;-) Ale mam nadzieje, ze sie malz dzisiaj lepiej spisze.
Mojego ostatnio wyslalam na zakupy wieczorem, a wrocil z...bukietem kwiatow bez okazji! Normalnie powinnam mu medal dac na odpowiednim watku ;-)

Aha, co do avatarkow, to ja tez dzisiaj weszlam i nie moge sie polapac kto jest kto, tak wszystkie sie pozmienialyscie! :-p

Ulubione zabawy Amelki dziś :
(...)
- zmiana kanału w tv na AV i ryk,więc muszę właczyc tv z powrotem,po czym zmienia na AV i tak w kółko- odebrac pilota sobie nie da:no:
u nas identyko :crazy::eek::szok: z tym, że dodatkowo awantura jest jak sobie kanał na coś innego niż "baja" przełączy :baffled:
ELIZA idą święta - czas na zmiany avków ;-)

reklama
ja jezdem :tak: jak tam katarek Misi? i w ogóle jak Ty sie Idusia czujesz?
szukałam szperałam i znalazłam, ale w związku z tym to ja focha strzelę bo ktoś moich postów nie czyta:-p:rofl2:i w ogóle to :*** i odpowiadam (choć się powtórzę:-D), że jakoby lepiej się działo w państwiie Idulcowym:laugh2:

eliza, a jakoś mnie tak najszło i se tematycznie do wyboru filma podejszłam i "śniadanie do łóżka" zem se zapodała:-Dmało wymagajacy, akurat dla obłożnie chorych, się okazał, więc się zrelaksiłam i jest git:rofl2:
a avka też bym chętnie zmieniła ale to jeszcze wena mnie najść musi na wybieranie bo strona maqcka mnie wciungła i będę tam teraz przebywać i przebierać:laugh2:
a dla męża przekaż ode mnie buziola w policzek za to że taki dobry dla żonki:tak::tak::tak:mojemu kiedyś się takie "wypadki" też zdarzały ale ... hmmm.... no comments:sorry:

Do góry