reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

o to u nas już dawno nie było żadnych przeboi w nocy,przeważnie mleko na śpiku dostaje a jak zdarzy się że się rozbudzi to po mleku kładę ją spowrotem i daje misia przytuli sie do niego poleży popatrzy ewentualnie pokręci się i śpi dalej i nie ma mowy a żadnym chodzeniu po mieszkaniu z nią.
dawidowe to ja tak mam telewizor włączony a na kompie trzy okienka otwarte bb,nk i fb i na tych dwóch ostatnich gram :)

reklama
dostałam w promocji batona jeżyka i kurcze on chyba moczył się całą noc w spirycie bo aż zione alkoholem. Chyba skocze do lodóweczki.

na kompie trzy okienka otwarte bb,nk i fb i na tych dwóch ostatnich gram :)

Identyko ja!

A tak w ogóle to dobry wieczór!

Dzisiejszy dzień po raz kolejny mogę zaliczyć do udanych. Rano Franek dał pospać do... 8.40:szok:. Co prawda o 6 się obudził,ale dałam mu mleko, zjadł,pogadał ze zwierzątkami i...chyba zasnął:sorry:. Ja na pewno spałam:tak:. Po późnym śniadanku i zakupach mój maż poszedł z Frankiem na spacer:-),a że było dość wietrznie,to po 40 minutach wrócili. Ja niestety zdązyłam tylko poodkurzać i pomyć podłogi,ale zawsze coś. Potem zawiozłam męża do lasu(7 km od nas,więc niedaleko),bo chciał sobie pochodzić i poszukać grzybków. Po 3 godzinach go odebrałam z...kilkoma sztukami na jutrzejszą jajecznicę:tak::rofl2:. Teraz Franek już śpi,ja wystawołam kilka rzeczy na lokalnej stronce z ogloszeniami,zjadłam kolację i...chyba otworzę piwko. Niestety,nic w tv nie oglądam,bo małż ogląda "Surogatów".

Aha,chciałam dodać,że Franek od ponad miesiąca ma jedną drzemkę-około 11-tej.

reklama
Do góry