reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

roxannka to Patryk z Lenką dzień dziecka dziś mają jak ja to nazywam :-)
ja też to tak nazywam, ale dzisiaj to jest ewidentnie dzień brudaska bo on wczoraj już miał dzień dziecka :-D ale wszystko tłumaczymy sobie choroba :sorry:

happy, ja często w sumie biore Patryka do nas :rolleyes2: ale głównie nad ranem żeby dospał do jakiejś ludzkiej pory ;-) niestety tylko jeden na pięc razy się udaje :dry:

makuc, mojego chyba jednak tak bardzo nie pochłoneło jak myślałam bo ogląda ksw z przerwami na mam talent i surogatów :rofl2:

ikaa
, ja zakładek w necie mam otwartych jakieś 20 sztuk bo oglądam spacerówki dla Patryka ;-)

dawidowe, ja jakoś ostatnio ochoty na % nie mam :eek:

reklama
Goście poszli, Oliwia zasnęła i ja pewnie udam się do spania, bo jakoś dziś nie jestem ani w dobrej formie ani w najlepszym nastroju. Nawet mam talent mnie dziś nie wciąga...

Ja dzis nie czuje się na siłach na nic,tym bardziej AA,bo juz 2 tabletki wziunam:(.Piję herbatke i lulu,bo nie wiadomo,co mnie w nocy czeka:no:.Jutro poodpisuje,a Wy bawcie sie dobrze:***:tak:

...a u ,mnie zawsze otwarte:
- gry.pl- mahjong albo inne klocki
- gmail
-BB
i nieinternetowy Spider:zawstydzona/y:

sorki że nic nie odpiszę ale młoda wciąż wyje w łóżeczku a ja sie przyznam że musiałam wyjść na fajkę bo mnie szlag trafi. zawsze tak jest w środy i sobot jak mąż ma nocki - co se matka przed tv będzie siedziałą, nie:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
kania, :*

happy,
zdrówka!

dawidowe, oby tyle i ani dnia dłużej :tak:

ida, współczuje :-( i znam te "złośliwości" u nas w ciągu dnia zawsze tak jest że jak mąż usypia to 5 sek i śpi, a jak ja to siedze i po 30 min :confused2:

Do góry