reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Emiliab co mu wtedy Kubie powiedziałaś, jak zapytał??? a jak mija weekend?

:***** Powiedzieliśmy,że chcieliśmy,aby wiedział,czym się dziewczynki bawią;-). Że to było dla jego dobra... A weekend oki. Posiedzieliśmy u mamy,jutro też idziemy.

Dostaliśmy od mamy pieniądze na prezenty dla dzieci,więc mogę szaleć:-D. Dodatkowo,dla Franka kasę na buty zimowe. Oj poszalejemy:-D:-);-):-D

A Franek też dzisiaj marudny... I kupki luźne... Muszę zobaczyć,jakie zęby powinny teraz wychodzić... Bo 12 już ma...

reklama
wioli harcerze :-D

Ida ale po co sms. Może nie usłyszeć. Ja bym dzwoniła do oporu. A potem ćwierkającym głosem zapytała "śpisz?":zawstydzona/y:

ragna to powodzenia mi na poprawe nastroju wystarczy swiety spokoj;-)
elona to ja jeszcze poczekam moze jakos mi sie nie pali:tak:
dawidowe to dobrze trafili bo tu akurat same stokrotki;-)
emis to szalej szalej

happy tez tak myslalam wymyslaja w tej szkole strasznie mam takie gwiazdki do przyklejania bartek juz strzepi zeby zeby przyklejac ale chyba nie da rady bo sa wypukle

wlasnie zauwazylam ze mam same jedynki na suwaczku nigdy na to uwagi nie zwracalam a to takie ladne hehe
to popatrz sobie na suwaczek jutro;-):tak:

ha,normalka o tej godzinie;-)
ja bym się postarała pobić tamtą koleżankę:cool2::-Dw końcu czasem jak robisz mleko o 4 to ile to smsa wysłać;-)

a gdzie Dareczka????????
smsa bym wysłała,ale że nienawidze mojego telefonu i pisania na nim smsow,to miałabym sie męczyć dla namolnej????Co innego Ty:-):tak:;-)
Elona- ale zeby kojarzyć fakty i wyciągac wnioski,to trzeba mieć choc troche inteligencji:-p.A ja jeszcze jej przytakiwałam i strasznie jej "żałowałam",że jak tak można,ludzie to za grosz pomyslunku i kultury nie mają- łykała wszystko,nawet się nie zorientowała:dry:
emiś- super,że kaskę na prezenty dostałas.
a Kubie fajnie wytłumaczyłaś:)

happy rzeczywiscie masz racje:-)
kania dobranoc dobrej nocy przede wszystkim dla ciebie:tak:

moj k jeszcze nie wrocil z pracy takie korki powinien byc dzisiaj o 6 a juz prawie 8 i znowu kuba taty nie zobaczy...

emis moj normalnie widzi dzieci w sobote dopiero caly tydzien wraca jak juz spia teraz jak pracuje w week to chociaz zdarzyl na kapiel zobaczy ich dopiero jutro wieczorem chyba ze znowu beda korki

lece karmic moje dzieci i wytransportowac ich lulu

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry