Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
naszczęście jutro mój mąż ma dyżur, a ja mam nadzieje wyśpie się za cały tydzień ;-):-)

w dodatku dosyć rzadkie :-( I teraz nie wiem czy to po lekarstwach, które już odstawiliśmy czy może zęby
Bardzo się ślini, gmera sobie paluszkami w buzi jakby coś mu tam przeszkadzało no i wszystko gryzie 

ja bym się postarała pobić tamtą koleżankęja troche w biegu,bo już przygotowania "przedsenne" rozpoczęte,by sie do 19.00 wyrobić.tylko jedna historyjka dla Was,byście się uśmiechnęły
Otóż wpadła do mnie kolezanka namolna- akurat miałam iść z Amelką na poobiednią drzemkę i jasno jej to powiedzialam,wiec na szczęście dlugo nie była.Ale zdażyla mi sie pożalic na jakąś inną koleżankę,która ŚMIE DO NIEJ SMSY WYSYŁAĆ O 6.00 rano.
Myslałam,że padnę....

w końcu czasem jak robisz mleko o 4 to ile to smsa wysłać;-)ragna podobno wysilek fizyczny dobrze robi na zle samopoczucie moj k tak mowi jak mam dolka to mowi zebym sobie pocwiczyla nie pomysli ze dola mam ze zmeczenia;-)