reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja sie pożale - nocka do d... koszmar :-(
przyjechałyśmy wczoraj do moich rodziców. Iś w nocy o 1.13 sie obudziła i koniec spania :/ płacze, rzucanie sie po łóżeczku, gadanie do szczebelków - i tak w kółko :-( nie wiem o co jej chodziło. męczyliśmy się (bo oczywiscie wszystkich pobudziła) do 4.25 :/ a o 5.30 już zrobiła pobudkę :/ teraz zasnęła dopiero na godz i znów wstała, jestem wykończona :/

Alicja, współczuję:( Oby Isia dzisiejszej nocy zechciała odespać i dała Wam pospać aż do południa.

reklama
a ja sie pożale - nocka do d... koszmar :-(
przyjechałyśmy wczoraj do moich rodziców. Iś w nocy o 1.13 sie obudziła i koniec spania :/ płacze, rzucanie sie po łóżeczku, gadanie do szczebelków - i tak w kółko :-( nie wiem o co jej chodziło. męczyliśmy się (bo oczywiscie wszystkich pobudziła) do 4.25 :/ a o 5.30 już zrobiła pobudkę :/ teraz zasnęła dopiero na godz i znów wstała, jestem wykończona :/
Współczuję szczerze, może dyżurek jakiś sobie zrobicie popołudniu w spaniu i opiece??? Trzymaj się !!!

witajcie

Ja na moment usiadłam bo młody jakiś nie taki dzisiaj.

Alicja- współczuję bo sama miałam podobną akcję z Arekiem ciągle się wybudzał i popłakiwał, ale on miał gorączkę w nocy i nie wiem czy to choroba jakaś czy zęby. A jak Isia teraz?

Hej! Ja tak na moment, bo czasu nie mam. Dzisiaj wymyśliłam mycie okien i już to mam zrobione. Teraz muszę zająć się firanami i zasłonami. W planach mam jeszcze gotowanie zapasu jedzonek, ale chyba już nie dzisiaj. Co do tego alarmu w szkole to był na 2 lekcji i na szczęście mnie ominął.

ja troche w biegu,bo już przygotowania "przedsenne" rozpoczęte,by sie do 19.00 wyrobić.tylko jedna historyjka dla Was,byście się uśmiechnęły:dry:
Otóż wpadła do mnie kolezanka namolna- akurat miałam iść z Amelką na poobiednią drzemkę i jasno jej to powiedzialam,wiec na szczęście dlugo nie była.Ale zdażyla mi sie pożalic na jakąś inną koleżankę,która ŚMIE DO NIEJ SMSY WYSYŁAĆ O 6.00 rano.:szok::eek::-D
Myslałam,że padnę....

ida dawidowe kania macie racje zawsze wszystko obraca sie przeciwko tobie ty chcesz dobrze a pozniej jestes najgorsza postanoiwilam dzisiaj ze nie powiem jej juz nic jak tylko bedzie sie zalic bo to niema sensu ja tez mam swoje problemy dzisiaj dzwonila do mnie ale nieodebralam bo pewnie chciala przyjsc znowu narzekac a ja mam juz dosc
happy twoja kolezanka tez jest dobra no jak ktos smial pisac do niej o szostej rano?:-D
alicja wspolczuje nocki moze niech maz z nia posiedzi a ty troche odpocznij
ragna podobno wysilek fizyczny dobrze robi na zle samopoczucie moj k tak mowi jak mam dolka to mowi zebym sobie pocwiczyla nie pomysli ze dola mam ze zmeczenia;-)
elona zawstydzasz mnie bo moje tez sie juz prosza o umycie a checi brak
nat dzieki

ja sie dzisiaj nalazilam ze hej kupilam pizamy i czapki dla chlopcow body dla kuby jedzonko pozniej poszlismy jeszcze na spacer wrocilismy niedawno kubus zjadl i padl jak kawka czeka mnie jeszcze robienie kartki swiatecznej z bartkiem do szkoly ale chyba przeloze to na jutro kartka ma nie byc w 3d?ktos wie co to ma znaczyc?

happy tez tak myslalam wymyslaja w tej szkole strasznie mam takie gwiazdki do przyklejania bartek juz strzepi zeby zeby przyklejac ale chyba nie da rady bo sa wypukle

wlasnie zauwazylam ze mam same jedynki na suwaczku nigdy na to uwagi nie zwracalam a to takie ladne hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry