reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja tak na szybko, przepraszam, ze nie nadrabiam :zawstydzona/y: :

kania :****

wczoraj troche udało mi sie przespać w przerwach po pół godz jak Iś padała. O 17.00 zasnęła juz na dobre i nawet sie nie ruszyła jak ją ok 20.00 przebierałam i przewijałam, tak śpiąca była. Za to o 2.00 znów pobudkę urządziła :-( z tym, ze już sie nie dałam i jak tylko wstała to od razu ją kładłam, cyc, pieluszka i tak w kółko aż dała za wygraną i zasnęła. Obudziła sie po 5.00 ale to już standard ;-) całe szczęście że jestem u rodziców to jak oni sie nią zajmują to moge choć na godz sie zdrzemnąć, mam tylko nadzieje ze ta nocka będzie juz normalna bo nie wyobrażam sobie siebie w pracy po 4 godzinach snu :/

o Idusia ma imieninki, sto lat i duuuużo seksu Kochana :****

70.jpg

Ostatnia edycja:
witam. u nas dzisiaj noc bez pobudek i Agusia wstała podobno o 6:30 a ja o 9 więc jestem mega wyspana. Agusia nadal z katarem, ja też i nadal Agusia niegrzeczna, no ale powiedzmy, że jest pośrednio usprawiedliwiona gdyż mamy prawą górną jedynkę a dwójka jest w trakcie przebijania

Gratuluje kolejnych ząbków

Dziulka gratuluje to bedzie niedlugo smigac hehe a ty za nia
Ida wszystkiego najlepszego

Melduje się, że żyje. Ale dogorywam, zatoki przeziębione, czacha pęka, nadrabiam was, ale nie mam weny do pisania... Mał w dzięń grzeczny, ale w nocy szkoda słów. Buziaki dla was i wieczorem postaram się napisaź

po prawej jak klikniecie na tego drugiego linka i otworzy sie zdjecie pisze + 1 i na to trzeba nacisnac, nie trzeba sie rejestrowac. brniemy do prozdu, juz jest na 18 stronie, wczoraj byla na 30 potem na 23.

poza tym u nas nocka ok, mloda spala do 9h, bez jazdy nocnej. tatus wstal o 9h do niej a ja pospalam do 10h i obudzil mnei telefon mojej przyjaciolki- chrzesnej Leane bo jutro wysyla pake na gwiazdke dla Leane:))) bardzo milo:)) ja jej synkowi 7 letniemu tez cos wysle.

zaraz sie zbieram i jade do sklepu oooo. robie se wychodne, z jednej strony mam do siebie pretensje ze w niedziele wybywam a zdrugiej....co zrobil malz tydzien temu??? pojechal se na ryby, wiec ja teraz mam prawo wybycia i juz.

a poza tym powiem wam ze ja Leane nie poznaje, jakby dojrzala w ciagu dwoch dni doslownie, juz nie jest taki dzidzius tylko rozumne duze zajebiste dziecko ktore sie smieje nawet do naklejki na drzwiach (przykleilam trojwymiarowe mikolaje itp).mam wrazenie jakbym przespala jakis jej etap bo nagle zrobila sie jakas samodzielniejsza, a do tego nieziemsko expresywna. kazde emocje pokazuje tak ze wiadomo co jest grane. nei wiem czy to kontakt z niania czy ogolnie sama w sobie sie tak zmienila. a dzisiaj jak mialam tesciowke na telefonie to mowila ze moj malz caly rozwoj dziecinny i postepy pokazywal najpierw u niani!!! jego pierwsze slowa slyszala niania, pierwsze kroki widziala niania:pppp

nic spadam.

kurde pierwszy chlopczyk w tym konkursie ma 1700 ponad glosow! a specjalny jakis nie jest. glosujcie ile fabryka dala, mozecie 3 razy glosowac, czyli po 1 glosie na 1 fotke dziennie, bo dalam 3.

reklama
Mamaagusi, gartuluję ząbków.
Dziulka, głos oddany.
Hania dziś wstała o 9:30 - szok, ale za to teraz zasnęła dopiero jakieś 15 min temu, więc nie wiem, o której wieczorem uderzy w kimono... Byliśmy w IKEI, by kupić jej MULĘ, więc może wizyta w sklepie jakoś ją pobudziła. Oczywiście nie chciała siedzieć w wózku i musiała pomacać wszystkie choinki i co jej tam pod rękę trafiło... Miałam dość. Przy okazji kupiliśmy dwie pacynki - konika i krówkę.
Wioli, też sobie zażyczyłam płytę Gienka pod choinkę :)

Ostatnia edycja:
Do góry