reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się padnięta. Wróciłam od rodziców i siedze zła bo zapomniałam pierogów robionych przez tate wrrrr. Przed wyjściem miała wyjąć z lodówki i co i nie ma wrrrrr.
Ledwo dojechałam a Laura nie spi tylko siedzi i marudzi.

Jednym okiem patrze na ugotowanych i drugi was nadrabiam.

Ida wszystkiego naj naj naj

wioli a ja Genka nie trawie. No ale każdy ma swój gust.

Ida ja często grałam na kurnikiku ale już mi się znudziło i mie strone zablokowali w pracy ech
Ida to co wkońcu lekarka powiedziała? co ci jest?zapalenie oskrzeli? dała antybiotyk a nie lepiej inhalacje?

E-lona powiedz co ty swojej dajesz że tak śpi??????

Strip to szybkiego powrotu do zdrowia

Dziulka prawo prawem tylko ono nie dla mnie. Też wybędę tylko spaliła się mikrofala to sobie Laurka sama obiadku nie podgrzeje hihiihihhi
Głos oddany

Wioli zaparkuj w ogródku któreś kto wystawił mandat:-D:-D:-D:-D

dawidowe mi przypadl do gustu, a z ogrodkiem dobry pomysl tylko skad ja ich adresy wezme:laugh2: oj narobilas mi smaka na pierogi a jakie tata zrobil?

Wioli możesz polśledzić. A pierogi ruskie takie ze skwarkami i cebulką w środku. I znowu sobie przypomniałam i znowu jestem wkur....

Wioli :-D:-D:-D:-D
ale zabrałam bezy. Tak nie luie kupnych bez to takie tatowe miodzio.
Coś po 20 minutach listów do M olewam film. Nie moja bajka. Wyszukałam sobie "Ilu miałaś facetów"
podobno fajny.

reklama
Do góry