reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Eliza mialas prawo mieć stracha ja bym chyba nie otworzyła drzwi zreszta jak tylko robi się ciemno nawet nie podchodzę do drzwi .często tak się zdarza ze człowiek za dobre serce dostaje kopa
Kania dobrze ze trochę lepsze te nocki u was?a co kupilscie dzieciaczkom?
Powodzenia u lekarza
Kroma współczuje nocki i powodzenie życzę na rozmowie a gdzie dokładnie w te góry chcecie jechać?ja jeździłam kiedyś do rytra koło n sacza super miejsce
Ida ja ze szczepieniem czeka abym do momentu całkowitego wyzdrowienia chociaż w uk to nawet zaszczepia ci dziecko jeśli temp nie jest wieksza niż 38.5
Happy gratulacje dla amelki

Dzień doberek u nas nic ciekawego zimno szaro i ponuro jutro muszę jechać do centrum bo niemam jeszcze prezentów dla dzieci:szok:Niebylo kiedy kupić bo zawsze muszę któregoś ze sobą zabierać ale już sobie nianie w postaci mamuski zalatwilam i lecę

dzieńdoberek nocka z 3 pobudkami ale do 8.15Nie mam na nic ochoty jestem wkurzona.byłam u chirurga i już
mnie nie przyjeli bo nzt nie ma funduszu.:wściekła/y:

Elwirka, rozumiem Twoje wzburzenie. To wkurzające, że są lekarze, potencjał, możliwości, a nie chcą człowieka przyjąć, bo polska służba zdrowia jest źle zorganizowana. Mnie szlag trafia, jak słyszę rok w rok, że są np. super zorganizowane oddziały onkologiczne i mnóstwo pacjentów, którzy chcieliby z nich skorzystać, ale nie bo już się limit na dany rok wyczerpał. Czyli lepiej niech się sprzęt marnuje :no:
Ja jestem zwolenniczką radykalnych rozwiązań w pewnych kwestiach. Gdyby to ode mnie zależało w Polsce wizyty u lekarzy byłyby płatne. Kosztowałyby niewiele, bo np. 5-20 zł w zależności do tego, czy to wizyta u internisty czy specjalisty, ale jakby lekarze sobie uświadomili, że jest konkurencja, a ich pensje zależałyby od oceny wystawianej przez pacjentów i liczby pacjentów, to zaczęliby się starać. Oczywiście byłyby osoby zwolnione z takich opłat - małe dzieci, osoby starsze czy osoby o niskich dochodach. Wystarczyłoby po prostu stworzyć jakąś sensowną bazę danych i ich tak poumieszczać. Teraz niby opieka zdrowotna jest bezpłatna, ale i tak, jak chce się coś w miarę szybko i dobrze załatwić, to trzeba iść prywatnie. Jakby była taka opcja, to zrezygnowałabym z opłacania składki zdrowotnej, ale oczywiście nie ma...

Ida po akcjach jakie mialalm po ostatnim szczepieniu mogę powiedzieć ze jeżeli chcesz tydz poczekać to poczekaj nic się nie stanie
Elona mamę i siostrę

hej dziewuszki:)
Ja tylko się melduje że jestem,żyje i mam się całkiem dobrze ale czasu na główny mi brakuje i mam troszkę zaległości by być z Wami na bieżąco...i jedyne co napiszę (mam nadzieje że wybaczycie)to....
Iduś najszczersze,najlepsze,najfantastyczniejsze życzonka z okazji wczorajszych imieninek:-):-) kiedy_czegos_goraco_pragniesz_caly_wszechswiat_sprzyja_potajemnie_twojemu_pragnieniu_0.jpg
no i tyle na razie:happy:

Doris fajnie ze weekend się udał no i ze udało się znaleźć wymarzona sofe jaki kolor wybralas?

Pranie mi się skończyło a mi się niechce iść powiesić jeny jak to zabrzmialo

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry