makuc
Fanka BB :)
c.d.
MAŁA_MI super, że juz jeden przedmiot masz zaliczony :-) czyli jednak opłaca się systematycznie na uczelni bbywać. Coś Cię rozkłada? Zdrówka! i mam nadzieję, że dzisiaj juz zdecydowanie lepiej się czujesz. O i owocnej nauki życzę! ja nie wyobrażam sobie aktualnie nauki czegokolwiek. Chyba moj mózg już jakis za stary się na to zrobił ;-)
DAWIDOWE witaj
spałyście do 10? jak Ty to zrobiłasz, że Laurka tak długo w łózku leżała? zazdroszczę. Poza tym brawa dla niej za świadome używanie nocnika.
MORIAM podziwiam chęci do świątecznych przygotowań. ja to chyba dwie lewe ręce mam, bo pierniki to co najwyżej gotowe konsumuję, natomiast o ich robieniu nawet nie myślę ;-) specjalnie na galerie zajrzałam i powiem Ci, że kartki są extra!
ELWIRKA współczuję.
ALICJA wrzucisz przepis na kutię? to może i ja (w drodze wyjątku) zrobię.
no i kolejny etap nadrabiania za mną. Teraz idę się myć ale jeszcze tu wrócę, obiecuję
[edit]
NAT serio, serio ;-) odnośnie problemów z okiem niestety nie pomogę, gdyż kompletnie się na tym nie znam. Jedynie co, to właśnie o rumianku slyszałam...
MAŁA_MI super, że juz jeden przedmiot masz zaliczony :-) czyli jednak opłaca się systematycznie na uczelni bbywać. Coś Cię rozkłada? Zdrówka! i mam nadzieję, że dzisiaj juz zdecydowanie lepiej się czujesz. O i owocnej nauki życzę! ja nie wyobrażam sobie aktualnie nauki czegokolwiek. Chyba moj mózg już jakis za stary się na to zrobił ;-)
DAWIDOWE witaj
spałyście do 10? jak Ty to zrobiłasz, że Laurka tak długo w łózku leżała? zazdroszczę. Poza tym brawa dla niej za świadome używanie nocnika. MORIAM podziwiam chęci do świątecznych przygotowań. ja to chyba dwie lewe ręce mam, bo pierniki to co najwyżej gotowe konsumuję, natomiast o ich robieniu nawet nie myślę ;-) specjalnie na galerie zajrzałam i powiem Ci, że kartki są extra!
ELWIRKA współczuję.
ALICJA wrzucisz przepis na kutię? to może i ja (w drodze wyjątku) zrobię.
no i kolejny etap nadrabiania za mną. Teraz idę się myć ale jeszcze tu wrócę, obiecuję

[edit]
NAT serio, serio ;-) odnośnie problemów z okiem niestety nie pomogę, gdyż kompletnie się na tym nie znam. Jedynie co, to właśnie o rumianku slyszałam...
Ostatnia edycja:
Niech tylko wstanie.....
a teraz moge coś poodpisywać :-)
dopiero kropelki przepisane przez lekarza

Zresztą przy Patryku wogóle nie wyobrażam sobie gotowania czegoś trudniejszego niż zwykły obiad, a do tego strasznie się denerwuje jak mi coś nie wychodzi 

tylko martwie się bo ma lekki stan podgorączkowy, oby nic się z tego nie wykluło :-(
bierze. Z tym, że on dodatkowo potem pół dnia nieprzytomny chodzi i marudzi, że się nie wyspał
a weny na ich robienie tym bardziej.