Witajcie
Ehhh cudownie widzieć ,ze tu ruch jak na targu ;-)
natolin no to fajnie ,ze zakupki udane. Ja tez jeszcze ,muszę dokupić kosmetyki dla rodziców do tego zrobilam im fotokalendarze ze zdjęciami moich dzieci . Mojej babci jeszcze jakąs drobnostkę i będzie git. A co się stało ,ze wczoraj weszłam ... Dodo jakos zajął się sam sobą , małż grzecznie oglądał tv, Miki grał sobie to ja korzystając z okazji odpaliłam forum – byłam ciekawa jak się sprawy mają i co tam z Twoim okiem. A dziś recepte na mleczko dostałas? Nawet nie żartuj z tym przeziebieniem! Jeśli chodzi o pierogi i uszka , to ja bym bardzo chciala umieć je robić ;-)
Kroma no ale Ty chyba po necie prezentów nie robisz, nie? Bo chyba cięzko będzie zeby jeszcze dotarły przed swietami ;-), a co do zdjęć to ja tez czasem lubię stare fotki wyciagnąć... najczęściej takie jak bylam jeszcze mała... z maminką – ehhhh. Fajnie ,ze jest cos takiego jak fotografie.
Kaniulku JEST ŚNIEG!!!! Własnie dotarł. A Ty dziś kochana u rodziców? A wiesz, ze ja tez mam zawsze takie 'szczęście' ,ze jak tylko gwarancja się skonczy to coś mi się zepsiuje? .... złośliwosc rzeczy martwych.... ale trzymam mocno kciuki ,zeby jednak lodówka dała radę.
Ika super ,ze jestes i że zdrówko wreszcie dopisuje. No i co zrobisz z tą wigilią i zaproszeniem teściowej? W sumie zawsze mozesz odbębnić 2 wigilie : u rodziców , a potem u teściów.
Ragna no to niefajnie wyszło z tymi lekarstwami, ale najważniejsze ,ze
kania pomogła Ci rozwiązac problem. Aaaa proszę pochwalić się fryzurką Hani ;-)
Makuc o 11-tej trzymam kciuki! A co się będzie działo? ;-)... dobra doczytałam , tym mocniej trzymam !
E-lona Ty to siekiera jestes haha

, zeby dzieciakom sprawdziany robic przed samymi świętami ;-)
wioli Ty to jestes obrotna dziewuszka. Rybki , sprzatanko ... no pięknie. A co do zamienników imion (nicków) to się usmialam ,co to za kompa masz ?!Jakiś dowcipny model. Hihi A co do Twoich doświadczen życiwoych to omg , faktycznie upadki i wypadki to Twoja specjalnosc jak widzę. Ehhh
Emiliab a co wygrał Franio?
Dziulka mała poliglotka z Leane , a jeśli chodzi o małża to wiedzialam ,ze się dogadacie. Bardzo się cieszę. Mmmmm kapuśniara mniam ;-) A śledzie , to ja tez tylko w smietanie!
mała_mi ja tam obstawiam ,ze 5 będzie z egzaminu! Ty zdolna bestia jesteś.
Rysiolek welcome back.
Roxi a Ty wiesz ,ze ja tez tęsknię bardzo za Tobą! Kochana wiedzialam ,ze będziesz zła o tą warszawę , ale wierz mi kochana ,ze nie mówilam nic , bo wiedzialam ,ze nie będzie szans się spotkać. W dodatku telefon mi tam padł , ładowarki brak i nie moglam nawet napisac ,zem tak blisko. Wybacz !!!! Do Ciebie to i tak się wybiorę i na pewno nie będzie to tak ,ze wpadne po cukier. Tylko jakis hotelik sobie tam wynajdę i nacieszę się Waszym towarzystwem cały dzien

Cudnie ,ze macie już choinkę , jak Ptys zareagowal rano??? I u mnie tez Dodo nie zna słowa NIE, jak się uprze to masakra. Szkoda tylko ze nadal was jakieś przeziebienie trzyma . ZDRÓWKA na te święta WAM życzę!!!! szkoda ,ze w takim stanie musicie pozałatwiac te sprawy , zamiast polezec w domku.
Elizabennett a zapraszam ,zapraszam na sylwka tymbardziej ,ze mamy wolne bilety , bo okazalo się ze jeden nasz znajomy połamał palce w stopie więc jedna para odpadła ... a bilety są już kupione! W ogóle to cieszę się ,ze jestes znów z nami ,ze trochę Cię rozbawilysmy i że masz tyle wolnego! :-)
alicja,happy cieszę się ,ze wszystko jest ok.
Ragna ojej co za banda z tych fachowców. Normalnie jestem w szoku ,ze ludzie tak postępują! Nie dziwię się ,ze masz ochotę im pojechac po rajtach
dobranocka to suuuuuper ,ze Jutysia tak pięknie dba o braciszka. Wspaniale. Cieszę się ,ze jesteś taka szczęsliwa!!!
sheeney fajnie ,ze zakupki udane i ps-move zdaje egzamin. I ja tez zdecydowanie po swoje ciuchowe zakupy wole chodzic bez malza.
Czarodziejka super ,ze i ty jestes z nami. Bardzo fajny pomysl z tymi sankami. Mam jednak nadzieje ,ze sprawy rodzinne poukladaja się i bedziesz spokojna ;-)
sarisa no czekamy ,czekamy na wypaśnego poscika ;-)