reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wioli mojemu też się to nie podoba, ale w sumie ma wybór - możemy nie jeść obiadu.
Czarodziejka jak ja się cieszę, że się odezwałaś!! :-* Tutaj wprawdzie Cię nie wywoływałam, ale Ty wiesz :-)
Emiliab no właśnie powiedziałam mężowi to w ten sposób, że mi też się coś od świąt należy.
Ty to masz fajnie z mężem :-)
Kania no jak ktoś lubi to spoko, ja nie lubię się przemęczać.
Doris dzięki za zainteresowanie :-* Receptę mam :-) Tzn już jej w zasadzie nie mam, bo kupiłam mleko :-)

Jednak chyba przeziębienie będzie...
A zaraz będę jeść kebab :-p

Natolin, smacznego.
Widziałyście, że pięciu polskich żołnierzy zginęło w Afganistanie? Smutne to:( I jeszcze przed świętami...
Oj nie ma już ten nasz kraj na co kasy wydawać jak na uczestnictwo w wojnach????

Ragna w Polsce właśnie tak jest, wydają pieniądze na to co nie potrzeba, a jak zaczyna brakować to zabierają tym którym najbardziej są potrzebne :-(
Doris miłego pakowania prezentów (też to lubię).
Sheeney to teraz leżanka, jak główka boli :-)

czytam, jestem, ale ogromnie boli mnie glowa odezwala sie moja migrena, wiec nic wiecej nie napisze
aha, u nas snieg,a raczej chlapa-brrr nie lubie:(

Widze,ze wszedzie dzisiaj sie snieg pojawil:-):-D
Kania mam lezanke lale w pozycji pol siedzacej:-pz laptopem na kolanach.I mysle robic cos czy nie robic:eek:

Moriam, oby migrena szybko minęła. Wiem, jaki to może być ból...
Kania, dokładnie, na takie coś pieniądze są, a na politykę prorodzinną niestety już nie starcza...

Dziolszki lecę na zakupy mięso na bigos trzeba kupić postaram się zajrzeć jeszcze ale nie ukrywam ze trochę roboty dziś mam

reklama
Do góry