reklama
R
rysia85
Gość
też ciągle się nad tym zastanawiam...byle by było dobrzeCiekawe jak tam siostra Kani:-(

witam wieczornie
RYSIEK, NAT ja po nowym roku ide na kopenhaska chocbym miala rzygac salata i gotowanym miesem bleeee. diety MZ to nei dla mnie.bo dzis zjem malo a jutro sie nazre.
DAWIDOWE na franc. wigilie je sie indyka, lososia wedzonego, ostrygi, owoce morza, watrobke z kaczki à la pasztet(drogie jak cholera a ja tego nei lubie), owocow morza nienawidze,lososia wedzonego moge zrec tonami. szampany sie pije, an deser rolada ciastowa lub lodowa, slodkie jak chulera.
MALAMI, MAMAAGUSI, ALICJA, HAPPY wracajcie bo bez was smutno! no i IDUSIA!!!!!!! a MAKUC??? gdzies ty???
KANIA jak tam siostra??
RYSIEK, NAT ja po nowym roku ide na kopenhaska chocbym miala rzygac salata i gotowanym miesem bleeee. diety MZ to nei dla mnie.bo dzis zjem malo a jutro sie nazre.
DAWIDOWE na franc. wigilie je sie indyka, lososia wedzonego, ostrygi, owoce morza, watrobke z kaczki à la pasztet(drogie jak cholera a ja tego nei lubie), owocow morza nienawidze,lososia wedzonego moge zrec tonami. szampany sie pije, an deser rolada ciastowa lub lodowa, slodkie jak chulera.
MALAMI, MAMAAGUSI, ALICJA, HAPPY wracajcie bo bez was smutno! no i IDUSIA!!!!!!! a MAKUC??? gdzies ty???
KANIA jak tam siostra??
Sariska nie zalapalam się na film buuu,a co do nicku to rzeczywiście nic na ciebie nie wymysla:-)
Nat widzisz a juz mówi as ze chyba choinki nie będzie
Kroma masz aż tyle śniegu ze byliście na sankach?super
Nat mój nigdy przez zeby niema innej kupy ale wiem ze to się zdarza
Emis twój Kuba chyba będzie aktorem co;-)
Czarodziejka 3kg to tez ładnie
Roxi współczuje ci ze u was zawsze jakieś chorobsko się przyplata będę trzymać kciuki ze zdwojoną siła zeby wkoncu dało wam to spokój
Dziulka oczywiscie mnie pominela proste;-)
Rysia wiesz czemu tylko 3.5kg?bos kobitko na piwo poszła z koleżanka pamietam pamietam;-)Gratuluje spadku wagi
Kania jak siostra niewiem dokładnie o co chodzi ale mam nadzieje ze wszystko gicio
Jestem i ja na zakupach byłam 3 razy bo oczywiscie pozapominalam połowy pózniej zrobiłam bigos i śledzie umylam okna u dzieci na resztę nie miałam chęci jutro tez jest dzień zreszta mam @ i lecę na ketanolu bo inaczej to zwijam się z bólu i tylko jecze jutro śpię mój k ma dyżur juz się ciesze:-:-)acha kupiłam klocki dla Bartka i grę mamie kupiłam gift card niech sama coś sobie kupi 26 bedą mega przeceny to może sobie kupić dwa razy tyle
Zapomnialabym o makuc co nie tak poszło u tego lekarza?patalachem się okazał czy jak?
Nat widzisz a juz mówi as ze chyba choinki nie będzie
Kroma masz aż tyle śniegu ze byliście na sankach?super
Nat mój nigdy przez zeby niema innej kupy ale wiem ze to się zdarza
Emis twój Kuba chyba będzie aktorem co;-)
Czarodziejka 3kg to tez ładnie
Roxi współczuje ci ze u was zawsze jakieś chorobsko się przyplata będę trzymać kciuki ze zdwojoną siła zeby wkoncu dało wam to spokój
Dziulka oczywiscie mnie pominela proste;-)
Rysia wiesz czemu tylko 3.5kg?bos kobitko na piwo poszła z koleżanka pamietam pamietam;-)Gratuluje spadku wagi
Kania jak siostra niewiem dokładnie o co chodzi ale mam nadzieje ze wszystko gicio
Jestem i ja na zakupach byłam 3 razy bo oczywiscie pozapominalam połowy pózniej zrobiłam bigos i śledzie umylam okna u dzieci na resztę nie miałam chęci jutro tez jest dzień zreszta mam @ i lecę na ketanolu bo inaczej to zwijam się z bólu i tylko jecze jutro śpię mój k ma dyżur juz się ciesze:-:-)acha kupiłam klocki dla Bartka i grę mamie kupiłam gift card niech sama coś sobie kupi 26 bedą mega przeceny to może sobie kupić dwa razy tyle
Zapomnialabym o makuc co nie tak poszło u tego lekarza?patalachem się okazał czy jak?
zapomnialam dodac ze dzisiaj w kapieli mloda bawi sie zabawkami i podaje mi hipopotama takeigo co sie nakreca i po franc. mi wyjechala " tiens!!!" ( masz). kolejne slowko mojego malego zabojadka
)) idzie sie dogadac z moim dzieckiem
jak nei jeden jezyk to drugi. w kazdym razie jestem dumna ze takie male a tyle juz nawija
)) jeszcze zeby chodzila sama to bylo by pieknie. dzisiaj po klatce schodowej szla nie pod paszki tylko za raczki
)))))))) postep jest
)))
WIOLI no fakt gadula z niej jest bo ciagle gada jak tylko nie spi
)) duzo po swojemu ale jak chce cos mi przekazac to sie dogaduje ze mna rowno
)) jak nie rozumiem to jej mowie zeby mi pokazala to mi pokazuje co chce. a co do jezyka franc. to bedzie miala ciezko bo ja juz "stary zabojad". 18 lat juz po francusku nawijam
)) tzn tak naprawde porzadnie to nawijam od 16 lat tylko nie zycia tylko od 16 lat bo tyle mam do czynienia z tym jezykiem
))))) takze mloda bedzie musiala niezle pocwiczyc zeby mnie dogonic
w kazdym razie jestem z niej cholenie dumna ze potrafila powiedziec wyraznie R
)) i w ogole to fajnei wyglada jak takie malutkie nawija w obcym jezyku
))
reklama