natolin
Fanka BB :)
to do mnie?Edit : to nie dobrze... zdrowka i dla Ciebie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
to do mnie?Edit : to nie dobrze... zdrowka i dla Ciebie....
Genetyczne??? chyba że to się tylko tak fachowo nazywa, bo nigdy nie miałam takiego robionego. Trzymam kciuki mocno!!!Sheeney tak, bo dziś genetyczne, bo powiedział, że między 11 a 13, za tydzień go nie ma a ja koniecznie muszę w tym roku ;-). Wtedy tylko sprawdzał czy oby sobie nie uroiłam ;-)

To fakt, tyle że ja miałam co miesiąc robione więc za każdym razem mówił mi o tych wszystkich sprawach, jak się wszystko rozwija, serce, kręgosłup... więc może dlatego od podszedł do tego normalnie i ja też. W Anglii jeśli się nie mylę robią tylko dwa razy usg podczas ciąży to prawda??? Szczerze to ja się cieszyłam że miałam z każdą wizytą, wychodziłam z gabinetu spokojniejsza słysząc bicie serduszka mojej córci.wiesz co wtedy sprawdzają niby wady genetyczne...czy rozszczepu kręgosłupa nie ma, wargi, czy serduszko dobrze pracuje, czy nerki dobrze pracują, czy są wszystkie konczyny, czy nie ma zespołu downa i takie tam ...bo w zależności od wieku kobiety na inne rzeczy też patrzą